Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślę ostatnio o ścięciu włosów = zmianie fryzury, tylko jakoś nie mam pomysłu na jaką :eek: Bo zawsze jak raz na kilka lat się porwę z motyką na księżyc to potem wychodzi :sick: i tylko czekam kiedy odrosną. Problem mam tylko teraz taki, że po ciąży sporo włosów mi wypadło, a teraz odrastają i w zasadzie nie ma w czym rzeźbić :cry: Dlatego pomyślałam, że może jednak połączyć przyjemne (zmianę) z pożytecznym (jakość włosów) i jednak je jakoś podciachać. Macie jakieś fajne fryzurki do podsunięcia? Włosy cienkie, proste :cry:

Bob to najszybciej nasuwająca się opcja. Oczywiście nie w stylu Victorii Beckham, tylko może bardziej tak:

http://hairstyles-galaxy.com/wp-content/uploads/2012/05/Inverted-Bob-Haircuts-Pictures-for-Short-Hair.jpg

A drugi wariant, asymetryczny...

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/08/04/640804c01a5991713427d36c169366b5.jpg

Bob to najszybciej nasuwająca się opcja. Oczywiście nie w stylu Victorii Beckham, tylko może bardziej tak:

http://hairstyles-galaxy.com/wp-content/uploads/2012/05/Inverted-Bob-Haircuts-Pictures-for-Short-Hair.jpg

A drugi wariant, asymetryczny...

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/08/04/640804c01a5991713427d36c169366b5.jpg

Fajne mi się bardzo podoba

Daleko masz ;) ale gdybyś wybierała się do stolicy, to polecam wizytę u dziewczyn (fryzjerek) w Babińcu. Genialnie strzygą. Ostatnio chodzę tylko tam, bo zrobiłam eksperyment. poszłam gdzie indziej, żeby mi tak samo włosy obciapali i co ??? 2 tygodnie i za diabła nie chciały się dać ułożyć. Po kobitkach z Babińca przez 3 miesiące mam zero problemu.

A jeśli chodzi o fryzjerkę to ja swojej nie zdradzę :no: Jak się kiedyś porwałam na podcięcie grzywki w przypadkowym zakładzie fryzjerskim, w przerwie między zajęciami to wyszłam z płaczem ;) Moja fryzjerka dobrze strzyże i zna moje włosy. Problemem są jedynie włosy same w sobie, bo są cieniusieńkie, wolno rosną, no a teraz jeszcze to naturalne cieniowanie ;) Twarz mam też, nazwijmy to - wymagającą :p więc ciężko naprawdę coś fajnego z tych włosów wykrzesać. Ale dobra. Decyzja zapadła. Zdjęcia powyższe też chyba trafione :D

No właśnie Szipka - pokaż jak nas ściemniasz :cool: :lol2:

Nic mądrego o róży nie napiszę. Pytałaś chyba Elfir.

Ale kwitnie pięknie. Moje już kończą kwitnienie :(

Moje włosy po zwilżeniu byważe się nieco napuszają, choć z wiekiem coraz mniej. Kropelka olejku Kerastase dobrze robi, wygładza. Syoss i L'oreal też mają takie i jeszcze kilka firm.

a czy twoje włosy mają tendencję do puszenia się?

bo jeśli tak, to o bobie zapomnij - jak wkur... chopin będziesz wyglądać...

(znam z autopsji, cienkie fruwające włosy mam, a jak tylko kapka wilgoci w powietrzu, to moje misterne poranne układanki szlag bierze. i żeby się chociaż ładnie to wszystko sfalowało... a d... puszy się jak u pudla, a wtedy to oczywiście koło boba to nawet w snach nie stałam (ostatnio polikwidowałam asymetrię i nosiłam prostego. chwilowo zapuszczam - im są dłuższe, tym mniej się puszą, ale i tak rozważam kearatynową pielęgnacje (coś jak prostowanie, tyle że ponoć łagodniejsze). wtedy to bobek ma szansę się powieźć).

Nie, moje się nie puszą :np: Mam proste jak druty ;)

Nic mądrego o róży nie napiszę. Pytałaś chyba Elfir.

...

O patrz, a ja myślałam, że mnie olała, a odpowiedź w wątku :bash: ;) Dzięki :p Czyli co? Ciąć ją teraz?

Asia bob będzie extra napewno powiększy optycznie fryzurę (mnie kiedyś tak obcieli a że mam gęste to wyglądałam jak napuszony mop;p)

możes zrobić tez sprzodu trochę dłuższe to wyszczupli optycznie twarz (jeśli masz taką do wyszczuplenia;p)

Otóż to ;)