Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Przede wszystkim usuń tego dzika. Tnij jak najbliżej pnia czy korzeni, zależy skąd wyrasta. I w przyszłości pamiętaj usuwać wsio co wyrasta poniżej szczepienia.

Musisz ją kształtować jeśli chcesz żeby miała kulisty pokrój. Odcinaj też przekwitłe kwiaty.

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Ja z kawusią ummm pyszna kawusia w końcu też jakieś delikatne słoneczko na zewnątrz

Co do włosów ja mam proste niesamowicie delikatne i miękkie jak włosy dziecka, można więc na nich zrobić każdą fryzurę loki tydzień się trzymają, ale niestety mają bardzo małą objętość i wypadają :(

O tych batiste nie próbowałam, a zbierają dobre recenzje na necie, ale... Jak użyłam kiedyś zwykły puder (pożyczyłam od dzieciaka :p) to szampon suchy może się schować :D

Ooo, a podaj przepis na porzeczkówkę :D

/QUOTE]

2kg owoców 1 litr wódki 1 litry spirytu 1 szklanka cukru 1 szklanka wody

robimy tak i zostawiamy na 8 tygodni później próbujemy czy nie za mocne nie za mało słodkie (przeważnie trzeba dodać troche cukru i wody)

później zostawiamy jeszcze na 2 tyg i zlewamy

trzymać w nasłonecznionym miejscu

2kg owoców 1 litr wódki 1 litry spirytu 1 szklanka cukru 1 szklanka wody

robimy tak i zostawiamy na 8 tygodni później próbujemy czy nie za mocne nie za mało słodkie (przeważnie trzeba dodać troche cukru i wody)

później zostawiamy jeszcze na 2 tyg i zlewamy

trzymać w nasłonecznionym miejscu

Fajne, proste. Zrobię sobie, bo lubię porzeczki :D