pestka56 02.07.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Przede wszystkim usuń tego dzika. Tnij jak najbliżej pnia czy korzeni, zależy skąd wyrasta. I w przyszłości pamiętaj usuwać wsio co wyrasta poniżej szczepienia. Musisz ją kształtować jeśli chcesz żeby miała kulisty pokrój. Odcinaj też przekwitłe kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.07.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To wszystko wiem Kasiu, ale wciąż nie udało mi się ustalić co w tej chwili mam zrobić z tą bujną koroną? Ciąć ją teraz? Zostawić jak jest a przyciąć na wiosnę ostro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2014 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dzień dobry Ja z kawusią ummm pyszna kawusia w końcu też jakieś delikatne słoneczko na zewnątrz Co do włosów ja mam proste niesamowicie delikatne i miękkie jak włosy dziecka, można więc na nich zrobić każdą fryzurę loki tydzień się trzymają, ale niestety mają bardzo małą objętość i wypadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) też się witam, ale z łapami od porzeczki brudnymi.. zalałam porzeczkówke tak od rana z wysokimi % A propo włosów dziś w biedrze suche szampony batiste po 11 zika, jeśli kogoś inetersują Edytowane 3 Lipca 2014 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 O tych batiste nie próbowałam, a zbierają dobre recenzje na necie, ale... Jak użyłam kiedyś zwykły puder (pożyczyłam od dzieciaka ) to szampon suchy może się schować Ooo, a podaj przepis na porzeczkówkę Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ... Jak użyłam kiedyś zwykły puder (pożyczyłam od dzieciaka ) to szampon suchy może się schować ... powaga? a jak? taki talk do tyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 O tych batiste nie próbowałam, a zbierają dobre recenzje na necie, ale... Jak użyłam kiedyś zwykły puder (pożyczyłam od dzieciaka ) to szampon suchy może się schować Ooo, a podaj przepis na porzeczkówkę /QUOTE] 2kg owoców 1 litr wódki 1 litry spirytu 1 szklanka cukru 1 szklanka wody robimy tak i zostawiamy na 8 tygodni później próbujemy czy nie za mocne nie za mało słodkie (przeważnie trzeba dodać troche cukru i wody) później zostawiamy jeszcze na 2 tyg i zlewamy trzymać w nasłonecznionym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 powaga? a jak? taki talk do tyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 2kg owoców 1 litr wódki 1 litry spirytu 1 szklanka cukru 1 szklanka wody robimy tak i zostawiamy na 8 tygodni później próbujemy czy nie za mocne nie za mało słodkie (przeważnie trzeba dodać troche cukru i wody) później zostawiamy jeszcze na 2 tyg i zlewamy trzymać w nasłonecznionym miejscu Fajne, proste. Zrobię sobie, bo lubię porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 przepis jest w sumie na wszystkie owoce taki sammożesz zmieniać ilość cukry czy wody (my nie lubimy słodkich nalewek) a i cukier oczywiście rozpuścić w gotującej wodzie, ostudzić i dopiero potem wlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Tu się pracuje a wy już od rana pijecie no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hehe... dla mnie to dopiero podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Cześć dziewczynki - obijam się dzisiaj, bo wczoraj padłam jak kawka. Asiu, Twoja ciężarna róża przypomniała mi, że muszę wyciąć ciężarne hortensje (te, co przekwitły). Idę od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A widzisz, jak to się inspirujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Asia oglądałam Wasz dziennik, ale mieliście tempo w roku się wprowadziliście extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Eee... W półtora a po drodze 3 przeprowadzki. Z mojej perspektywy to się dłużyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Eee... W półtora a po drodze 3 przeprowadzki. Z mojej perspektywy to się dłużyło... i tak szacun:) byłam dziś na budowiee jutro zalewają nam strop, a nad salonem zostawiliśmy wolne, żeby było widać więźbę przepraszam Asiu ze u Ciebie piszę, ale się mega cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No co Ty? Chwal się i ciesz przy okazji ile wlezie. Gratulujemy! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 pochwaliłąm się i zaraz cisza tu nastała hahaha jak tam Asiu róża, podcięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.07.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 i tak szacun:) byłam dziś na budowiee jutro zalewają nam strop, a nad salonem zostawiliśmy wolne, żeby było widać więźbę przepraszam Asiu ze u Ciebie piszę, ale się mega cieszę Suuuper!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts