Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej wszystkim:bye:

Ja wiem czyje to pazurki ale nie powiem:no:

Niestety już po imprezie:(

Ale było zajefajnie i już wiemy że musimy to powtórzyć:p

A tak ze śmiechu to nie pamiętam kiedy się popłakałam:p

Asiu dzięki bardzo że byłaś, że chciało Ci się jechać tyle kilometrów, a te co nie były niech żałują:p

Pozdrawiam, ściskam, całuję i już tęsknię za Tobą i Karolą też.

Szerokiej i szczęśliwej drogi do domu:hug:

Ja już w domu :lol2:

Ale jestem padnięta. Ciekawe dlaczego? :confused: Idę spać, a wszystkim życzę "prostych rond". Dobrze, że po drodze miałam ich niewiele, bo od tej całej rondowej dyskusji jestem głupsza niż byłam :lol2: Jeszcze bym źle przejechała :evil:

Pozdro Czarownice :bye:

p.s. Arboretum zaliczone. +10 do roślinności :lol:

Asieńko, ja też się odmeldowuję !!!! Cieszę się bardzo że się spotkałyśmy...było super...ale zdecydowanie za krótko!!!!!!!

Całuski posyłam Asiu...do następnego....:hug:

Całuski posyłam Karolinko....do następnego :D

Edytowane przez bogumil

Inne pytanie: Ktora to Asia i kim jest kolezanka ;)

Ta blondynka z okularami ;) :lol2:

Becia - super, że dojechaliście szczęśliwie :*. Hanka - od tej pory życie będzie inne co? ;) Kawał dobrej organizacyjnie roboty odwaliłaś :wave: (dostałyśmy bana na ośrodek? :evil:) A pozostałe dziewczynki za to że dopisały... :hug: Panowie też ;) A w ogóle to nic się nie chwaliłam, że jadę na zlot, bo to była niespodzianka dla Meliski :rolleyes: I zajefajna sprawa taki zlot! Następnym razem, te które ominęła ta przyjemność mają wezwanie z urzędu :yes: ;) :p

Pazurki pytacie? No to podpowiem. Meliski nie :no: A która jest jeszcze taka wariatka, żeby sobie każdy paznokieć w inne wzorki pomalować?

A jednak wzięłam się po powrocie za ogródek - Daro dopomógł, bo jak się tak stęsknił to od razu robota mu się w rękach paliła ;) Jutro fotki :D

Dobranoc