Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia:hug:

Masz rację życie po zlocie lub sabacie (określenie mojegoM.) staje się inne:lol2:

A bana na miejscówkę absolutnie nie mamy facet nie chciał nam uwierzyć że to spotkanie ludzi którzy widzą się pierwszy raz w życiu:eek:

A konkurs na właścicielkę pazurków w kropki rozwiązała Chloe obiecałam jej uścisk ręki szefowej czyli Twój, ale zapomniałam dopisać że musi się po niego osobiście zgłosić:lol2:

Troszkę się porządziłam ale wiem że mi wybaczysz:)

A za słowa uznania dzięki, z przyjemnością podejmę się tego zadania ponownie.

Odpoczywaj i do jutra:hug:

dotarłam i ja... całą i zdrową Asiulka mnie odstawiła do rąk własnych Ł :D buahahahaah

a teraz słowo wyjaśnienia... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA :-P

pazurki moje :) no też chciałam być na zdjęciu przecież!!! :D

imprezka przednia!! żarcia jak dla pułku wojska!! % jeszcze więcej :D + dodatkowa weselna za podpaski :lol2:

było szalenie wesoło i gwarno i zero skrępowania :D

ściskam każdą z osobna!! i wszystkie razem!!

facetów też :-P

Hania zapytaj męża gdzie ja mam tych zmian szukać!

przeczytałam wczoraj prawie cały kodeks i nie ma! nie widzę tych zmienionych przepisów... czyli co? ja miałam rację? :D :lol2:

dotarłam i ja... całą i zdrową Asiulka mnie odstawiła do rąk własnych Ł :D buahahahaah

a teraz słowo wyjaśnienia... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA :-P

pazurki moje :) no też chciałam być na zdjęciu przecież!!! :D

imprezka przednia!! żarcia jak dla pułku wojska!! % jeszcze więcej :D + dodatkowa weselna za podpaski :lol2:

było szalenie wesoło i gwarno i zero skrępowania :D

ściskam każdą z osobna!! i wszystkie razem!!

facetów też :-P

przeczytałam wczoraj prawie cały kodeks i nie ma! nie widzę tych zmienionych przepisów... czyli co? ja miałam rację? :D :lol2:

chyba dzisiaj do dziennika gazety prawnej jest kodeks po zmianach dołączony :-)

... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA :-P

...

Tia. Acha ;)

Przecież to był mąż Romci. Co Ty Karolina, pijana byłaś czy co? :lol2: ;)

...

Więcej zdjęć laski!

Będą :yes: Czekamy cierpliwie :cool:

...

Przecież to był mąż Romci. Co Ty Karolina, pijana byłaś czy co? :lol2: ;)

...

eeeeee to wiem :D z nim prowadziłam zażarte wymiany zdań... ale opanowany mąż Hani przytaknął i jako że on "z branży" to niech mi powie jaki to numer przepisu??

kupiłam kodeks dzisiejszy już... przeczytałam znów i... NIE MA!

czyli JA MIAŁAM RACJĘ :wave:

Hej Dziewczyny:bye:

Karola ja nie bardzo łapię te Wasze dyskusje o rondach:lol2: ale przekazałam mężowatemu że ma tego poszukać i się wypowiedzieć.

Pamiętam tylko że zażarta była:p

I rano zawiedziona byłam bo myślałam że poprosicie panów pasowych o malunek na chodniku i będą zajęcia praktyczne;)

...

I rano zawiedziona byłam bo myślałam że poprosicie panów pasowych o malunek na chodniku i będą zajęcia praktyczne;)

Patrz! Nie wpadłam :bash: Zaćmiony mój poranny umysł! Ale jakby mi kto podpowiedział, to bym pierwsza poszła... Zaczęłabym od "Dzień dobry!..."

Ale mamy wspomnień :rolleyes: Działo się http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif

Bastki dojechała?

Edytowane przez asiazett

Heeelooouuu :D

Witam się i ja : ) Kurcze nie pamiętam kiedy ostatni raz ryczałam ze śmiechu i gęba cały czas mi się cieszy :D Szkoda, że czas w superowym towarzystwie tak szybko mija... na powtórkę zajadę zawsze i wszędzie. Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie : *

eeeeee to wiem :D z nim prowadziłam zażarte wymiany zdań... ale opanowany mąż Hani przytaknął i jako że on "z branży" to niech mi powie jaki to numer przepisu??

kupiłam kodeks dzisiejszy już... przeczytałam znów i... NIE MA!

czyli JA MIAŁAM RACJĘ :wave:

ja siedziałam cicho bo nie mam pojęcia o czym rozmawialiście...a powinnam bo właśnie robię kurs na prawko hihih jak ustalicie to chętnie sie dowiem może uniknę stłuczki :rolleyes:

OOOO to na pewno Ty masz wiele talentów kochana a pozytywnej energii za pułk wojska:yes:

ooooo tak energiii nie brakuję, a jak jest winko to i eksplozje są :-)

Karola Marek mówi żebyś wpisała w google " kto ma pierwszeństwo zjazdu z ronda" to Ci tam wszystko wyskoczy:bye:

ale takie coś to nie jest nic wiarygodne... sobie ludzie na forach dyskutują lub ludzie piszą artykuły prasowe - a tu wszystko zależy od interpretacji danego przepisu przez piszącego...

mi chodzi o konkretny zapis w przepisach ruchu drogowego!! a takiego nie ma :)

ale takie coś to nie jest nic wiarygodne... sobie ludzie na forach dyskutują lub ludzie piszą artykuły prasowe - a tu wszystko zależy od interpretacji danego przepisu przez piszącego...

mi chodzi o konkretny zapis w przepisach ruchu drogowego!! a takiego nie ma :)

Przekazałam M. powiedział że poszuka i prześle, i że podoba mu się że jesteś taka konkretna dziewczyna :D