asiazett 06.07.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dziewczyny wyspać się i dawać tu świeże ploteczki. Kto w końcu był? Chyba rąbka tajemnicy możemy uchylić? Co? bastki bogumił Hanka126 ivy17 lukasz69karolina Melisa Monika m&m Romana101 No i asiazett rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.07.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Asia:hug: Masz rację życie po zlocie lub sabacie (określenie mojegoM.) staje się inne:lol2: A bana na miejscówkę absolutnie nie mamy facet nie chciał nam uwierzyć że to spotkanie ludzi którzy widzą się pierwszy raz w życiu:eek: A konkurs na właścicielkę pazurków w kropki rozwiązała Chloe obiecałam jej uścisk ręki szefowej czyli Twój, ale zapomniałam dopisać że musi się po niego osobiście zgłosić Troszkę się porządziłam ale wiem że mi wybaczysz:) A za słowa uznania dzięki, z przyjemnością podejmę się tego zadania ponownie. Odpoczywaj i do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.07.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Bo ona była drugą połową niespodzianki I przy okazji taki obrazek ze spotkania... Meliska nie mogła jej rozpoznać, to wiecie co wariatka (Karolina) zaczęła robić? Machać jej cyckami - w ramach podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.07.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 no pieknie...tydzien mnie nie bylo a tu takie rzeczy?? jakie potajemne spotkania?? ja nic nie wiem... dzisiaj tez wybywam...ale bede czasami juz od jutra to sobie poczytam chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 dotarłam i ja... całą i zdrową Asiulka mnie odstawiła do rąk własnych Ł buahahahaah a teraz słowo wyjaśnienia... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA pazurki moje no też chciałam być na zdjęciu przecież!!! imprezka przednia!! żarcia jak dla pułku wojska!! % jeszcze więcej + dodatkowa weselna za podpaski było szalenie wesoło i gwarno i zero skrępowania ściskam każdą z osobna!! i wszystkie razem!! facetów też Hania zapytaj męża gdzie ja mam tych zmian szukać! przeczytałam wczoraj prawie cały kodeks i nie ma! nie widzę tych zmienionych przepisów... czyli co? ja miałam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 dotarłam i ja... całą i zdrową Asiulka mnie odstawiła do rąk własnych Ł buahahahaah a teraz słowo wyjaśnienia... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA pazurki moje no też chciałam być na zdjęciu przecież!!! imprezka przednia!! żarcia jak dla pułku wojska!! % jeszcze więcej + dodatkowa weselna za podpaski było szalenie wesoło i gwarno i zero skrępowania ściskam każdą z osobna!! i wszystkie razem!! facetów też Hania zapytaj męża gdzie ja mam tych zmian szukać! przeczytałam wczoraj prawie cały kodeks i nie ma! nie widzę tych zmienionych przepisów... czyli co? ja miałam rację? chyba dzisiaj do dziennika gazety prawnej jest kodeks po zmianach dołączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 chyba dzisiaj do dziennika gazety prawnej jest kodeks po zmianach dołączony kupuję!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.07.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Witaj Chloe bo chyba nie miałyśmy jeszcze przyjemności się poznać Cześć Haniu - widziałam Cię u Mari - nagrodę zgarniam i witam się przy okazji:welcome: Więcej zdjęć laski! Edytowane 7 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ... JA NIE JESTEM WARIATKA!! CO NAJWYŻEJ LEKKO POKRĘCONA ... Tia. Acha Hania zapytaj męża gdzie ja mam tych zmian szukać! przeczytałam wczoraj prawie cały kodeks i nie ma! nie widzę tych zmienionych przepisów... czyli co? ja miałam rację? Przecież to był mąż Romci. Co Ty Karolina, pijana byłaś czy co? ... Więcej zdjęć laski! Będą Czekamy cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ... Przecież to był mąż Romci. Co Ty Karolina, pijana byłaś czy co? ... eeeeee to wiem z nim prowadziłam zażarte wymiany zdań... ale opanowany mąż Hani przytaknął i jako że on "z branży" to niech mi powie jaki to numer przepisu?? kupiłam kodeks dzisiejszy już... przeczytałam znów i... NIE MA! czyli JA MIAŁAM RACJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.07.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej Dziewczyny:bye:Karola ja nie bardzo łapię te Wasze dyskusje o rondach:lol2: ale przekazałam mężowatemu że ma tego poszukać i się wypowiedzieć.Pamiętam tylko że zażarta była:pI rano zawiedziona byłam bo myślałam że poprosicie panów pasowych o malunek na chodniku i będą zajęcia praktyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.07.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Karola Marek mówi żebyś wpisała w google " kto ma pierwszeństwo zjazdu z ronda" to Ci tam wszystko wyskoczy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) ... I rano zawiedziona byłam bo myślałam że poprosicie panów pasowych o malunek na chodniku i będą zajęcia praktyczne;) Patrz! Nie wpadłam Zaćmiony mój poranny umysł! Ale jakby mi kto podpowiedział, to bym pierwsza poszła... Zaczęłabym od "Dzień dobry!..." Ale mamy wspomnień Działo się http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Bastki dojechała? Edytowane 7 Lipca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.07.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 EEEEE oni już tak wyszkoleni byłi że sami by zaczeli od dzień dobry i Asia Ty się marnujesz Twoje talenty pedagogiczne becenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 EEEEE oni już tak wyszkoleni byłi że sami by zaczeli od dzień dobry i Asia Ty się marnujesz Twoje talenty pedagogiczne becenne:) To tak naprawdę trochę inny talent http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif i zaufaj mi - nie marnuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.07.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To tak naprawdę trochę inny talent http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif i zaufaj mi - nie marnuje się OOOO to na pewno Ty masz wiele talentów kochana a pozytywnej energii za pułk wojska:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 07.07.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Heeelooouuu Witam się i ja : ) Kurcze nie pamiętam kiedy ostatni raz ryczałam ze śmiechu i gęba cały czas mi się cieszy Szkoda, że czas w superowym towarzystwie tak szybko mija... na powtórkę zajadę zawsze i wszędzie. Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 eeeeee to wiem z nim prowadziłam zażarte wymiany zdań... ale opanowany mąż Hani przytaknął i jako że on "z branży" to niech mi powie jaki to numer przepisu?? kupiłam kodeks dzisiejszy już... przeczytałam znów i... NIE MA! czyli JA MIAŁAM RACJĘ ja siedziałam cicho bo nie mam pojęcia o czym rozmawialiście...a powinnam bo właśnie robię kurs na prawko hihih jak ustalicie to chętnie sie dowiem może uniknę stłuczki OOOO to na pewno Ty masz wiele talentów kochana a pozytywnej energii za pułk wojska:yes: ooooo tak energiii nie brakuję, a jak jest winko to i eksplozje są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Karola Marek mówi żebyś wpisała w google " kto ma pierwszeństwo zjazdu z ronda" to Ci tam wszystko wyskoczy:bye: ale takie coś to nie jest nic wiarygodne... sobie ludzie na forach dyskutują lub ludzie piszą artykuły prasowe - a tu wszystko zależy od interpretacji danego przepisu przez piszącego... mi chodzi o konkretny zapis w przepisach ruchu drogowego!! a takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.07.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ale takie coś to nie jest nic wiarygodne... sobie ludzie na forach dyskutują lub ludzie piszą artykuły prasowe - a tu wszystko zależy od interpretacji danego przepisu przez piszącego... mi chodzi o konkretny zapis w przepisach ruchu drogowego!! a takiego nie ma Przekazałam M. powiedział że poszuka i prześle, i że podoba mu się że jesteś taka konkretna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts