lukasz69karolina 09.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ... Odpowiem tak - przecieków nie mam Zastanawiam się czy nie pójść za ciosem... Chyba, że jest inny śmiałek? czy tylko ja zobaczyłam tą odpowiedź Twoją o wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 busa ja mam... znaczy Ł ma więc możemy razem jechać jak zaczniemy uprawiać ogrodnictwo To pewnie trzeba będzie kiedyś załadować roślinami po dach jak przyjdzie czas Odpowiem tak - przecieków nie mam Zastanawiam się czy nie pójść za ciosem... Chyba, że jest inny śmiałek? czy tylko ja zobaczyłam tą odpowiedź Twoją o wrześniu? Ja chętnie sie mogę zapisać na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ... a krzesełka! kurna że u mnie w Biedrze nie ma takich cudów... bo też muszę kupić... za 2 tyg urodziny młodej i mają być na działce ... Ja je widziałam jeszcze przed weekendem za 50 zł. Mówiłam Darowi, żeby obczaił i ewentualnie kupił, bo za 50 zł to już tanio. Wracam z weekendu, patrzę, są po 30 zł. Kupiłam 6 szt. Wjeżdżam do domu. Daro widzi co wiozę i mówi: D: Aaa. Widziałem, oglądałem. Lipa jakich mało. Pewnie nawet mi się tyłek w to nie zmieści. A: Tak? No to sobie usiądź na Twoim nowym krzesełku za 30 zł... () Daro siada. D: Za 30 zł mówisz? Jedź po jeszcze 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ja je widziałam jeszcze przed weekendem za 50 zł. Mówiłam Darowi, żeby obczaił i ewentualnie kupił, bo za 50 zł to już tanio. Wracam z weekendu, patrzę, są po 30 zł. Kupiłam 6 szt. Wjeżdżam do domu. Daro widzi co wiozę i mówi: D: Aaa. Widziałem, oglądałem. Lipa jakich mało. Pewnie nawet mi się tyłek w to nie zmieści. A: Tak? No to sobie usiądź na Twoim nowym krzesełku za 30 zł... () Daro siada. D: Za 30 zł mówisz? Jedź po jeszcze 2. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzień dobry:bye: Właśnie lecę na pocztę Na listę proszę i mnie dopisać drukowanymi literami:lol2: Miłego i chłodnego dzionka bo u nas taki skwar że można jajka na chodniku sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Oooo! Super Hania, a może Ty znowu byś machnęła taki zlocik (mówię o organizacji - bo tak świetnie Ci poszło ) Utrudnienie tylko takie, że tym razem trzeba by miejscówkę zmienić, żeby dać szansę innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Oooo! Super Hania, a może Ty znowu byś machnęła taki zlocik (mówię o organizacji - bo tak świetnie Ci poszło ) Utrudnienie tylko takie, że tym razem trzeba by miejscówkę zmienić, żeby dać szansę innym Asia ja chętnie, cieszę się że się podobało:rolleyes: Tylko jak miejscówka inna to może być ciężko z dowozem żarełka, wyobrażasz wieść ten nabój z 200 km. Nie ukrywam że zrobiłyśmy tak ze względu na koszty. Ale rzecz do przemyślenia pewnie gdzieś dalej ceny inne bo dalej od stolycy;) Także proponuje najpierw ustalić orientacyjnie miejsce a potem będziemy myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A z poczty wróciłam, także w piątek powinny być. Mam tylko nadzieje że całe, co prawda zapakowałam w bąbelkowe koperty ale pewna nutka braku zaufania do naszej poczty jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Dobra, to ja robię research co do najbardziej pożądanej lokalizacji... Wszystkich wstępnie (ale i na poważnie) zainteresowanych zlotem proszę o kontakt na maila: [email protected] o wskazanie "wymarzonego" miejsca... Czas start! Edytowane 9 Lipca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 proponuję Asia od Ciebie w górę po mapie, co by Chloe nie miała daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 nooo...a jaaaa??? moze jednak cos na poludniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.07.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 NA południu koniecznie !! albo połud.wsch.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Napisałam u Karoliny ale potwórzę - MORZE? Jakiś Kołobrzeg albo co tam chcecie? Nogi pomoczymy, zrobimy ognicho na plaży wypijemy setki drinów z palemką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Morze to już by było ekstremalne miejsce. Chyba wszyscy by tam mieli daleko. Becia tylko nie Ale na moczenie nóżek są też inne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jestem na tak Morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jestem na tak Morze No to już jesteśmy dwie - Owca też by pewnie przystała na tę propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Żaden mail jeszcze nie wpłynął To są Wasze deklaracje czy dywagacje? Wiecie, że wszystkich zadowolić się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Asieńko, wiemy, wiemy .................i dlatego,żeby się z wami spotkać jechałam 500 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 I dlatego jesteś dla mnie MISZCZUNIO http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts