Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

busa ja mam... znaczy Ł ma :D więc możemy razem jechać jak zaczniemy uprawiać ogrodnictwo :D

To pewnie trzeba będzie kiedyś załadować roślinami po dach jak przyjdzie czas :cool:

Odpowiem tak - przecieków nie mam :p

Zastanawiam się czy nie pójść za ciosem... Chyba, że jest inny śmiałek? :cool:

czy tylko ja zobaczyłam tą odpowiedź Twoją o wrześniu? ;)

Ja chętnie sie mogę zapisać na listę :cool:

...

a krzesełka! kurna że u mnie w Biedrze nie ma takich cudów... bo też muszę kupić... za 2 tyg urodziny młodej i mają być na działce :D

...

Ja je widziałam jeszcze przed weekendem za 50 zł. Mówiłam Darowi, żeby obczaił i ewentualnie kupił, bo za 50 zł to już tanio. Wracam z weekendu, patrzę, są po 30 zł. Kupiłam 6 szt. Wjeżdżam do domu. Daro widzi co wiozę i mówi:

D: Aaa. Widziałem, oglądałem. Lipa jakich mało. Pewnie nawet mi się tyłek w to nie zmieści.

A: Tak? No to sobie usiądź na Twoim nowym krzesełku za 30 zł... (:cool:)

Daro siada.

D: Za 30 zł mówisz? Jedź po jeszcze 2.

:rotfl: :lol2:

Ja je widziałam jeszcze przed weekendem za 50 zł. Mówiłam Darowi, żeby obczaił i ewentualnie kupił, bo za 50 zł to już tanio. Wracam z weekendu, patrzę, są po 30 zł. Kupiłam 6 szt. Wjeżdżam do domu. Daro widzi co wiozę i mówi:

D: Aaa. Widziałem, oglądałem. Lipa jakich mało. Pewnie nawet mi się tyłek w to nie zmieści.

A: Tak? No to sobie usiądź na Twoim nowym krzesełku za 30 zł... (:cool:)

Daro siada.

D: Za 30 zł mówisz? Jedź po jeszcze 2.

:rotfl: :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Oooo! Super :D

Hania, a może Ty znowu byś machnęła taki zlocik (mówię o organizacji - bo tak świetnie Ci poszło :rolleyes:) Utrudnienie tylko takie, że tym razem trzeba by miejscówkę zmienić, żeby dać szansę innym :)

Asia ja chętnie, cieszę się że się podobało:rolleyes:

Tylko jak miejscówka inna to może być ciężko z dowozem żarełka, wyobrażasz wieść ten nabój z 200 km.

Nie ukrywam że zrobiłyśmy tak ze względu na koszty.

Ale rzecz do przemyślenia pewnie gdzieś dalej ceny inne bo dalej od stolycy;)

Także proponuje najpierw ustalić orientacyjnie miejsce a potem będziemy myśleć:p