_Chloe_ 09.07.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dla mnie dobre są miejsca, do których względnie łatwo dojechać (Warszawa jest ok za daleko for me;)) Poznań też jest ładny - dobra komunikacja pociągiem i samochodem. Trudniej na pewno będzie się dostać na wschód i południowy wschód, bo rząd jakoś zawsze zapomni o autostradzie w tamtym kierunku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mi się do Krakowa bardzo ładnie śmiga autostradką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.07.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 otototo jakies tam intercity znad morza tez przyjezdzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dla mnie może być i morze:lol2: Dziecko odchowane to za spódnicę mamy nie trzyma, Becia mogła jechać 500 km mogę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.07.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 hej hej Asiu jezdeeeeeeeem kocham morze, ale tak daleko sama nie pojadę ......... Nie będę podawała propozycji, bo nie gwarantuje, ze dotrę, ale BARDZO BARDZO chciałabym się z Wami spotkać ............. BARDZO !!!! będę zaglądać i może ktoś do bagażnika mnie zabierze po drodze hihi pozdrawiam ciepło, słonecznie i deszczowo (na zmianę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 dziewczyny ale chociaż podajcie zakres odległościowy -albo województwo w którym można szukać bo wiadomo, że się chce by było nas jaknajwięcej... a nie zawsze wiadomo skąd która jest no a jak każda okresli województwa które jej pasują to się zrobi listę i to co będzie miało najwięcej to wygra i tam się poszuka już konkretnego miejsca, albo to co będzie na drugim miejscu no się pomyśli Słonko mało kto na stówkę w tym momencie ślepo się określi że na bank będzie, bo niewiadomo czy w terminie zlotu nie będzie miał innej ważnej sprawy i tyle... ale jak się nie określacie miejscowo to nic z tego nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 proszę się częstować - zakosiłam jeden talerzyk od dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) Karolajna, Ty wiesz, skąd ja;) Nad morze mogę mieć 10 km, jak i 300, do Poznania też ponad 300 - taka odległość jest dla mnie akceptowalna, bo dojadę w kilka godzin ale jeśli wszystkie skrzykniecie się na Warszawę, postaram się zrobić wszystko, żeby być Edytowane 10 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 nom wiem też pisałam że: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?214394-Urz%C4%85dzanie-by-asiazett&p=6547272&viewfull=1#post6547272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Karolajna, Ty wiesz, skąd ja;) Nad morze mogę mieć 10 km, jak i 300, do Poznania też ponad 300 - taka odległość jest dla mnie akceptowalna, bo dojadę w kilka godzin ale jeśli wszystkie skrzykniecie się na Warszawę, postaram się zrobić wszystko, żeby być ja stoliczna - wiec zakres 300-400 km jest ok, wielkopolska może być jak i inne. Dalej pewnie tez dojade :-)U mnie jest problem z dojazdem bo ja nie jezdze samochodem zatem albo wskoczę komuś do bagażnika albo bedę ze swoim P. Jednak nie jest to dla mnie problem przecież pociągi i inne tez jeżdzą. Na przykładzie Beatki widac ze jak sie chce to sie da Proszę zatem zapisać - ivy - miejsce zamieszkania stolica prawie- preferowana odległość/województwo - dowolne, z dojazdem jako takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.07.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 no to ja za wlkp (bliżej środka Karolina te owoce to idealnie na tartę z mascarpone aż mi ślinka uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 czy tylko ja zobaczyłam tą odpowiedź Twoją o wrześniu? DOPIERO!!!!!?????????????????????? DOPIERO WE WRZESNIU?????????????????? KUNA MAC! wezcie sie ogarnijcie... a czemu nie w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.07.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Asieńko, wiemy, wiemy .................i dlatego,żeby się z wami spotkać jechałam 500 km a ja prawie 600 plus ten 1200 do Kolobrzegu mam niedaleko wiec moge byc na si , no problemo ale nie we wrzesniu! ja do 13 sierpnia w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) Cześć Dziewczynki Słuchajcie, w sprawie zlotu. Warszawa, nie, bo to już było. I choć stamtąd sporo osób, to chcemy też ulżyć innym. Myślę, że najsilniej akcent pada na wielkopolskę i ja osobiście też oddaję swoje pół głosu na nią, więc mamy już wyraźnego lidera. Kończymy tą część castingu i przechodzimy do punktu 2? Dla mnie wielkopolska to przecież nie Poznań i pomyślałam, że tam też się da zrobić zlot nad wodą (ukłon w stronę chętnych na mokre stopy ) I kwestia organizacyjna. Założyłam maila, bo może nie każdy chce tak tutaj jak na patelni podawać te swoje geolokalizacje... ale na maila popytu nie ma? Czyli wszystko tutaj załatwiamy? Bez krempacji? Dla mnie wsio ryba tylko, że wiecie... big brother, te sprawy żeby później nie było zażaleń Owcaania - to ja już w końcu nie wiem, czy to znaczy bardziej tak, czy bardziej nie... A teraz się tłumaczę, czym byłam od rana zajęta... Wzorem rosyjskiej mistrzyni selfie: http://data.axiaplus.gr/storage/images/w_600px/hot-instagram-girls-bilyalova_sveta-60.jpg Też popełniłam samojebkę... ... Kto wie o co kaman? Edytowane 10 Lipca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.07.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Kto wie o co kaman? Nie pokazalas cycakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 fryzjerooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.07.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam:bye: Dla mnie wielkopolska też ok. w końcu mamy autostradę nie;) Ivy ja Cię zabiorę do bagażnika chcesz? a bagażnik mam duży będziesz jak królowa jechać żartowałam W sumie z terenu mazowsza ja mogę zabrać 6 sztuk:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.07.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Asia fryzurę i kolor zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam:bye: Dla mnie wielkopolska też ok. w końcu mamy autostradę nie;) Ivy ja Cię zabiorę do bagażnika chcesz? a bagażnik mam duży będziesz jak królowa jechać żartowałam W sumie z terenu mazowsza ja mogę zabrać 6 sztuk:wiggle: to jak Hania jedzie to ja mogę jak widzę z nią wszędzie, dziękuję kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ... Karolina te owoce to idealnie na tartę z mascarpone aż mi ślinka uciekła no w końcu ktoś zauważył ... ale nie we wrzesniu! ja do 13 sierpnia w PL a więc organizacyjnie proponuję pierwsze dni sierpnia... Asia - da radę, jak myślisz? ... A teraz się tłumaczę, czym byłam od rana zajęta... Wzorem rosyjskiej mistrzyni selfie: http://data.axiaplus.gr/storage/images/w_600px/hot-instagram-girls-bilyalova_sveta-60.jpg Też popełniłam samojebkę... ... Kto wie o co kaman? rosyjska guru się nie wyświetla... a obstawiam że masz boba ale kreska na oku jak z lat 60tych fryzjerooooooo też tak myślę Witam:bye: Dla mnie wielkopolska też ok. w końcu mamy autostradę nie;) Ivy ja Cię zabiorę do bagażnika chcesz? a bagażnik mam duży będziesz jak królowa jechać żartowałam W sumie z terenu mazowsza ja mogę zabrać 6 sztuk:wiggle: a ja jeszcze po drodze? w sumie mogę i też autem jechać jak coś i zabrać kogoś ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts