Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie, bo te gotowe to wcale nie ładne :no: I połysku chyba też bym nie chciała. Jedną wczoraj wyczaiłam śliczną z kare design, ale i tak mi nie pasuje :( Ale popatrzeć sobie możemy...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/pol_pl_Kare-design-Szafka-TV-Bilbao-5227_1_zps1b797144.jpg

Karolina. MMS'a ślę :*

Meli - przecież Ania właśnie o tym pisze :p Tylko my się z Karoliną buntujemy na FB :evil:

Ja na fejsa zaglądam tylko jak dyskutuję z kafelkarzem:lol2:

Wielkopolska fajna jest. Pytanie - kiedy? Może sierpień - zanim Mel i Owca wyjadą? Możemy umówić się na dworcu w Poznaniu i potem zbiorowo ruszyć po przygodę;)

Karolina Ty to rusujesz?? Czy naklejasz?

Ps. Asiu też szukam jakiejś nieoczywistej szafki rtv i albo lipa albo lipa cenowa:bash:

No to może być i sierpień, tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale dziewczyny pomimo, że są to są pozajmowane... :confused:

W sierpniu mamy takie weekendy:

I. 2. - 3.

II. 9. - 10.

III. 16. - 17.

IV. 23. - 24.

V. 30. - 31.

Z czego Owcy pasuje w zasadzie tylko I. A Melisce II. bo w okolicach I. ma zabieg (chyba wybieg :lol2:). Pozostali żadnych niedogodności okołoterminowych nie zgłaszali (nie zgłaszali prawda? :eek:)

...

Karolina Ty to rusujesz?? Czy naklejasz?

...

to malowane jest cienkim pędzelkiem... manicure hybrydowy :D ale nie robiłam sama, poszłam do specjalistki pierwszy raz od lat :o

Ani nie przykleja, ani nie rysuje. Ona się z tym urodziła, bo to wariatka jest :lol2:

Karolina - :hug:

masz szczęście że ja Cię love :D to nie dostaniesz po tyłku za wariatkę :-P

... Pozostali żadnych niedogodności okołoterminowych nie zgłaszali (nie zgłaszali prawda? :eek:)

jak sierpień to ja o niczym nie wiem bym coś miała zaplanowane... więc mi pasuje :)

...Czyli z nóżkami?

koniecznie!

Mi się ta torebka nie widzi. Mało tego. Ona + Ty = :confused:

A zegarki lubię dostawać, pod warunkiem, że sama sobie wybiorę. Najważniejsze kryterium, żeby był wodoszczelny, bo ja nie zdejmuję - inczaej nosiłabym go 1 dzień, a potem pół roku nie :bash:). No tak czy siak głosuję na zegarek :D

Edytowane przez asiazett