lukasz69karolina 11.07.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 pomijając wszystko co tu się teraz dzieje... Asia o co kamam było z selfi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No właśnie, bo te gotowe to wcale nie ładne I połysku chyba też bym nie chciała. Jedną wczoraj wyczaiłam śliczną z kare design, ale i tak mi nie pasuje Ale popatrzeć sobie możemy... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/pol_pl_Kare-design-Szafka-TV-Bilbao-5227_1_zps1b797144.jpg Karolina. MMS'a ślę :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.07.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) ooooo patrzajta na uno momento!! i moje szpony poszły precz Edytowane 11 Lipca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Meli - przecież Ania właśnie o tym pisze Tylko my się z Karoliną buntujemy na FB Ja na fejsa zaglądam tylko jak dyskutuję z kafelkarzem:lol2: Wielkopolska fajna jest. Pytanie - kiedy? Może sierpień - zanim Mel i Owca wyjadą? Możemy umówić się na dworcu w Poznaniu i potem zbiorowo ruszyć po przygodę Karolina Ty to rusujesz?? Czy naklejasz? Ps. Asiu też szukam jakiejś nieoczywistej szafki rtv i albo lipa albo lipa cenowa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Karolina Ty to rusujesz?? Czy naklejasz? ... Ani nie przykleja, ani nie rysuje. Ona się z tym urodziła, bo to wariatka jest Karolina - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No to może być i sierpień, tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale dziewczyny pomimo, że są to są pozajmowane... W sierpniu mamy takie weekendy: I. 2. - 3. II. 9. - 10. III. 16. - 17. IV. 23. - 24. V. 30. - 31. Z czego Owcy pasuje w zasadzie tylko I. A Melisce II. bo w okolicach I. ma zabieg (chyba wybieg ). Pozostali żadnych niedogodności okołoterminowych nie zgłaszali (nie zgłaszali prawda? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (nie zgłaszali prawda? ) nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ... Ps. Asiu też szukam jakiejś nieoczywistej szafki rtv i albo lipa albo lipa cenowa:bash: Dlatego postanowiłam nie walczyć z wiatrakami i uderzyć do stolarza... Lecę wysłać maila. Czyli z nóżkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Powiedzcie mi jeszcze... Lepiej, żeby ta półka miała przerwę czy żeby łączyła się z panelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ... Karolina Ty to rusujesz?? Czy naklejasz? ... to malowane jest cienkim pędzelkiem... manicure hybrydowy ale nie robiłam sama, poszłam do specjalistki pierwszy raz od lat Ani nie przykleja, ani nie rysuje. Ona się z tym urodziła, bo to wariatka jest Karolina - masz szczęście że ja Cię love to nie dostaniesz po tyłku za wariatkę ... Pozostali żadnych niedogodności okołoterminowych nie zgłaszali (nie zgłaszali prawda? ) jak sierpień to ja o niczym nie wiem bym coś miała zaplanowane... więc mi pasuje ...Czyli z nóżkami? koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 z nozkami, z nozkami ale...dziewczyny...za tydz mam urodziny no i mam dylemat do wyboru perfum+zegarek+duperele albo torebke li jedynie lub no i masz babo placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 jak nie masz białego zegarka to byl brała tego Nixona lub coś takiego super pasuje na lato do opalonej skory, bardzo lubęe takie Mama aktualnie bialego swatch'a prostego bardzo i jestem super zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Mi się ta torebka nie widzi. Mało tego. Ona + Ty = A zegarki lubię dostawać, pod warunkiem, że sama sobie wybiorę. Najważniejsze kryterium, żeby był wodoszczelny, bo ja nie zdejmuję - inczaej nosiłabym go 1 dzień, a potem pół roku nie ). No tak czy siak głosuję na zegarek Edytowane 11 Lipca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 no wlasnie dlatego ta torebka mi sie podoba no ja lubie takie rzeczy od czapy ten bialy zegarek jest fajny (gumowy), ale ten drugi fajniejszy no kurde...chyba zrobie glosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.07.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 zegarek biały też muszę mieć koniecznie wodoszczelny... a że nie znalazłam takiego w cenie mi pasującej to nie mam żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 na prawde nikomu sie nie podoba zeberkowy MK?? no nie wierze i pewnie dlatego mi sie podoba chyba zapytam u reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No co ja zrobię? Aż poleciałam do Reni zobaczyć co powiedzą, ale tam dzisiaj mało zakupowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ann MK fajny ale z zeberką to taki problem może być ( do zastanowienia się ;p), że : raz zeberka modna, raz krowa, raz panterka.... może coś mniej zwierzęce ale równie odlotowe? HEJ LASKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 na prawde nikomu sie nie podoba zeberkowy MK?? MK a nie Nixon jak na fotce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 MK a nie Nixon jak na fotce ?? torebka MK oba zegarki nixona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts