Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Ann MK fajny ale z zeberką to taki problem może być ( do zastanowienia się ;p), że : raz zeberka modna, raz krowa, raz panterka....

może coś mniej zwierzęce ale równie odlotowe?

HEJ LASKI :)

no wieeeem...ja tak bardzo na 'mode' nie patrze ;) poszukam jeszcze...chyba ze podrzucicie jakies inne pomysly :D

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale to jednak zegarek nie?

Ja sobie właśnie zamówiłam kolczyki. Dam Darowi to będzie miał prezent dla mnie jak znalazł :lol2:

kolczyki i bizuterie to ja sobie sama robie :D wiec co ma biedny chlop zrobic? no nic tylko zbierac na cos konkretnego ;) (a ze konkretu na 30che (i 'z okazji urodzenia dziecka') nie bylo, to teraz chce sie zrehabilitowac) ;)

Biały zegarek.

Iiii... biużuteria dla Dara... i nie mówię o kajdanie :D

Witam się z nieśmiałością pewną... Ja tez mogę na ten zlot w okolicach Poznania (cholerka, daleko od morza... bo ja z opcji moczenia nóg) przybyć? :D

P.S. Obejrzałam sobie płytę od Hani... i podziwiam Marka za seryjną fotografię... każdy wybierze to, co mu pasuje :D

Dziewczyny u was w grę wchodzi tylko weekend?

Bo ja 2 sierp.mam spotkanie z ludźmi z liceum.

Ania, ja się już gubię. To kiedy możesz? W weekend :yes:

Biały zegarek.

Iiii... biużuteria dla Dara... i nie mówię o kajdanie :D

Witam się z nieśmiałością pewną... Ja tez mogę na ten zlot w okolicach Poznania (cholerka, daleko od morza... bo ja z opcji moczenia nóg) przybyć? :D

P.S. Obejrzałam sobie płytę od Hani... i podziwiam Marka za seryjną fotografię... każdy wybierze to, co mu pasuje :D

Monia, no nawet nie żartuj z takim pytaniem? Zlot jest dla wszystkich chętnych :yes: :D. Liczę, że Weteranki same się zorganizują i nie potrzebują żadnych zachęt :p

to jeżeli Poznań to może i ja :wiggle: :wiggle:

jak oczywiście uda mi się sprzedać moją trójkę, (tylko za bardzo nie ma chętnych :-( )

:D

...

a tak w ogóle, to haaaaj. znów mnie trochu nie było i naklepane tu, że hoho :)

No właśnie. Opowiadaj, gdzie tym razem Cię Stary zaszwendał? :popcorn:

Aśka co z tym zlotem???????????????

...?

No jak to co? Lecimy! :yes: :D :lol2:

Dostałam, dostałam :yes: nawet odpisałam, tylko mi się nie wysłało :(

Miałam ciężki łikend. Mam tyły we wszystkim (w pracy najgorsze :bash:) i nawet nie wiem od czego mam zacząć, więc liczę na usprawiedliwienie nieobecności :rolleyes:?

:hug:

oooooo fanty!

mam podobny biały zegarek i do sportowych okazji - idealny.

ten 1 mi się nie podoba, na ą ę okazję noszę taki na bransolecie, trochę męski.

a torebka... jeszcze rok temu, byłaby 1 wyborem. ale z mk chodzą po ulicach wszystkie szmaciarki i małpujące je nastolatki ;/ do tego jeszcze cała masa kUrs'ów, krosów i innych podrób mk. wolałabym coś mniej powszechnego, a w tej cenie jest w czym wybierać.

a tak w ogóle, to haaaaj. znów mnie trochu nie było i naklepane tu, że hoho :)

tez mam takie wrazenie, wiec z opcji nr 1 zrezygnowalam mimo promocji ;)

poki co kupilam cudne japonki, kolejna sukienke (to dla mnie nowosc!) i torebunie za 1/10 ceny tej pierwszej ;)

wobec tego tiktak i pierfum z lulua beda moje :D

Laski witam sie z wami o w takim nastroju:bash::bash::mad::mad::mad::mad:

Moj P to istny zakret ale dzis zostal krolem ZAKRETOW!!!!!

Dzwoni do mnie o 14 czy zrobie mu przysluge?!

No dobra myslalam, ze moze chce bym cos odebrala z poczty lub moze wydrukowalo... no wiecie przysluga.....

A on mowi, ze zatrzasnal kluczyk w aucie.... no dobra zdarza sie...ale auto caly czas chodzi!!!!!

Biorac pod uwage, ze pracuje prawie 1,5h od miejsca w ktorym mieszkamy ... no i wlasnie spedzilam 3 h w aucie jadac zawiesc mu ten £$£"$^%% kluczyk!! Po drodze musialam wstapic do domu! Nie odzywam sie do niego ... jakby byla po slubie to chyba bym sie dzis rozwiodla!

Boszzz dobrze ze moja szefowa to taka rowna babka ... pomijajac, ze pol biura ma ze mnie dzis ubaw!!! to moze sie ten dzien tak zle nie skonczy!! Zwlaszcza, ze mamy kolacje "z pracy" w mojej ulubionej restauracji.

Aniu, zawsze mógł jeszcze zamknąć w tym aucie telefon i stanąć na pustkowiu;))

Mojego wk...wa chyba i tak nie pobiłaś - chciałam się rozwodzić normalnie - 40% wina M., reszta to PMS:lol2:

:hug:

Owieczko ale jazda:o Kurcze ja kiedyś zatrzasnęłam kluczyk w aucie przy zapalonym silniku :rolleyes: Zaczęłam latać jak oparzona, łzy w oczach, tel. w środku :sick: Sprawdziłam wszystkie 3 pary drzwi - wszystkie zamknięte i w końcu wpadłam na pomysł aby otworzyć od kierowcy (wcześniej nie próbowałam bo wydawało mi się że będą zamknięte) ;) i się udało :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: :lol2:Ale strach był bo stałam sporo km od domu i nie miałam jak zadzwonić :rotfl: