annNS2 11.07.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ann MK fajny ale z zeberką to taki problem może być ( do zastanowienia się ;p), że : raz zeberka modna, raz krowa, raz panterka.... może coś mniej zwierzęce ale równie odlotowe? HEJ LASKI no wieeeem...ja tak bardzo na 'mode' nie patrze poszukam jeszcze...chyba ze podrzucicie jakies inne pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No ale to jednak zegarek nie? Ja sobie właśnie zamówiłam kolczyki. Dam Darowi to będzie miał prezent dla mnie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No ale to jednak zegarek nie? Ja sobie właśnie zamówiłam kolczyki. Dam Darowi to będzie miał prezent dla mnie jak znalazł kolczyki i bizuterie to ja sobie sama robie wiec co ma biedny chlop zrobic? no nic tylko zbierac na cos konkretnego (a ze konkretu na 30che (i 'z okazji urodzenia dziecka') nie bylo, to teraz chce sie zrehabilitowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 to moze zegarek i mniejsza torebka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A dlaczego mniejsza? To podepnij jeszcze mikołaki i wyjdzie cała duża i zegarek Ja biżuterię też sobie mogę zrobić. Ale nie ze złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 11.07.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Biały zegarek. Iiii... biużuteria dla Dara... i nie mówię o kajdanie Witam się z nieśmiałością pewną... Ja tez mogę na ten zlot w okolicach Poznania (cholerka, daleko od morza... bo ja z opcji moczenia nóg) przybyć? P.S. Obejrzałam sobie płytę od Hani... i podziwiam Marka za seryjną fotografię... każdy wybierze to, co mu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.07.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 pisze z tel na szbcioka..u mnie odpada sierpien.. moze kiedys uda mi sie dolaczyc. pozdrawiam z budowy..koncze myc okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 13.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 to jeżeli Poznań to może i ja :wiggle: jak oczywiście uda mi się sprzedać moją trójkę, (tylko za bardzo nie ma chętnych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Aśka co z tym zlotem??????????????? Ł mówi że mam motorem jechać by przyszpanować ps. dostałaś mms'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.07.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Dziewczyny u was w grę wchodzi tylko weekend? Bo ja 2 sierp.mam spotkanie z ludźmi z liceum. Ania, ja się już gubię. To kiedy możesz? W weekend Biały zegarek. Iiii... biużuteria dla Dara... i nie mówię o kajdanie Witam się z nieśmiałością pewną... Ja tez mogę na ten zlot w okolicach Poznania (cholerka, daleko od morza... bo ja z opcji moczenia nóg) przybyć? P.S. Obejrzałam sobie płytę od Hani... i podziwiam Marka za seryjną fotografię... każdy wybierze to, co mu pasuje Monia, no nawet nie żartuj z takim pytaniem? Zlot jest dla wszystkich chętnych . Liczę, że Weteranki same się zorganizują i nie potrzebują żadnych zachęt to jeżeli Poznań to może i ja :wiggle: jak oczywiście uda mi się sprzedać moją trójkę, (tylko za bardzo nie ma chętnych ) ... a tak w ogóle, to haaaaj. znów mnie trochu nie było i naklepane tu, że hoho No właśnie. Opowiadaj, gdzie tym razem Cię Stary zaszwendał? Aśka co z tym zlotem??????????????? ...? No jak to co? Lecimy! Dostałam, dostałam nawet odpisałam, tylko mi się nie wysłało Miałam ciężki łikend. Mam tyły we wszystkim (w pracy najgorsze ) i nawet nie wiem od czego mam zacząć, więc liczę na usprawiedliwienie nieobecności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 dziś mam dobry dzień więc usprawiedliwienie przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.07.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 oooooo fanty! mam podobny biały zegarek i do sportowych okazji - idealny. ten 1 mi się nie podoba, na ą ę okazję noszę taki na bransolecie, trochę męski. a torebka... jeszcze rok temu, byłaby 1 wyborem. ale z mk chodzą po ulicach wszystkie szmaciarki i małpujące je nastolatki ;/ do tego jeszcze cała masa kUrs'ów, krosów i innych podrób mk. wolałabym coś mniej powszechnego, a w tej cenie jest w czym wybierać. a tak w ogóle, to haaaaj. znów mnie trochu nie było i naklepane tu, że hoho tez mam takie wrazenie, wiec z opcji nr 1 zrezygnowalam mimo promocji poki co kupilam cudne japonki, kolejna sukienke (to dla mnie nowosc!) i torebunie za 1/10 ceny tej pierwszej wobec tego tiktak i pierfum z lulua beda moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.07.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Laski witam sie z wami o w takim nastroju:bash::mad::mad: Moj P to istny zakret ale dzis zostal krolem ZAKRETOW!!!!! Dzwoni do mnie o 14 czy zrobie mu przysluge?! No dobra myslalam, ze moze chce bym cos odebrala z poczty lub moze wydrukowalo... no wiecie przysluga..... A on mowi, ze zatrzasnal kluczyk w aucie.... no dobra zdarza sie...ale auto caly czas chodzi!!!!! Biorac pod uwage, ze pracuje prawie 1,5h od miejsca w ktorym mieszkamy ... no i wlasnie spedzilam 3 h w aucie jadac zawiesc mu ten £$£"$^%% kluczyk!! Po drodze musialam wstapic do domu! Nie odzywam sie do niego ... jakby byla po slubie to chyba bym sie dzis rozwiodla! Boszzz dobrze ze moja szefowa to taka rowna babka ... pomijajac, ze pol biura ma ze mnie dzis ubaw!!! to moze sie ten dzien tak zle nie skonczy!! Zwlaszcza, ze mamy kolacje "z pracy" w mojej ulubionej restauracji. Aniu, zawsze mógł jeszcze zamknąć w tym aucie telefon i stanąć na pustkowiu;)) Mojego wk...wa chyba i tak nie pobiłaś - chciałam się rozwodzić normalnie - 40% wina M., reszta to PMS:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.07.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Wariatki! A ja to bym rozwód wzięła z samą sobą, bo jestem ostatnio jakaś nie swoja :/ No i też się nie da Sheepka - co z terminem zlotu, bo w tej sytuacji termin uzależniamy od Ciebie (nikt inny nie pertraktuje tej kwestii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.07.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A dodam jeszcze, ze telefon mi padl w momencie kiedy wjechalam na parking jego pracy !! A nawigacje to on oczywiscie mial w aucie:bash: Ale na szczescie dojechalam SLUCHAJAC google maps;) Chloe a twoj wk$%%^ to czemu? Nie pytaj nawet, bo jak mi się przypomni, to się jeszcze rozwiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.07.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Owieczko ale jazda:o Kurcze ja kiedyś zatrzasnęłam kluczyk w aucie przy zapalonym silniku Zaczęłam latać jak oparzona, łzy w oczach, tel. w środku Sprawdziłam wszystkie 3 pary drzwi - wszystkie zamknięte i w końcu wpadłam na pomysł aby otworzyć od kierowcy (wcześniej nie próbowałam bo wydawało mi się że będą zamknięte) i się udało :lol2::lol2: :lol2:Ale strach był bo stałam sporo km od domu i nie miałam jak zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A towarzystwo gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.07.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 no tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No to co się czai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 a bo gotuję obiada i piszę tego posta u siebie o zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts