Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzien dobry :)

dziekuje wam wszystkim za zyczonka :)

co to byla za impreza...hihi...zapewne czesc sasiadow (ktorych nie bylo) od dzisiaj bedzie nas omijac szerokim lukiem ;) :)

mielismy balety na calego :wiggle: a maz nie wyrabial z zamowieniami na mohjito :)

no nic...trza sie ogarnac, cos zjesc i mykamy po dzieciaki :)

co tam slychac u wszystkich, spac nie moge wiec wpadam na chwile...

To ekstremalnie z tym spaniem ;)

Ja wprost przeciwnie usnęłam razem z dzieciakiem w opakowaniu i tak do rana mi się zostało. A poranek też nie spieszny ;) Teraz za to trzeba do galopu - dom wreszcie posprzątać :rolleyes:

A basem to czasem rozkładam dzieciarni - taki dmuchany, ale w krytycznych sytuacjach zdarza mi się też skorzystać. Możecie sobie wyobrazić jaki sąsiedzi mają ubaw :lol2:

Dzień doberek

Jajecznicę serwuję :)

Mi ostatnio wiosnowato kiedy to zawsze mem gorszy okres żywotności dupka urosła o 4 kg ale właśnie już po dietkowaniu dziś jak stanęłam na wadze to zgubiłam dokładnie te 4 nadprogramowe jupi jupi jupi no ale dalej staram się zdrowo odżywiać :)

- 8. Szacun. Zmotywowałaś mnie!

To teraz Cię zdemotywuję ;) Nic po mnie nie widać :cry: Ojciec nie zauważył :cry: Matka nie zauważyła :cry: Daro niby mówi, że :jawdrop: Widać! Ale pociesza mnie tylko :cry: Światełko optymizmu odpalił szwagier - motor całej akcji, bo powiedział, że od razu zauważył, a on nie wiedział, że coś działałam :p Szwagier to jest dopiero kozak, schudł chyba ze 40 kg, waży już mniej niż ja, a ma ponad 1,8 m wzrostu. Ma przyjechać w sierpniu na parę dni to może znowu coś się ruszy w temacie :p

A póki co muszę szukać zamienników - idę się poopalać to będę się lepiej prezentować i optyczny efekt zadziała :lol2:

Oj tam można jeść smacznie zdrowo i chudnąć, choć ja akurat dużo się ruszam, a moja młoda już przyzwyczajona że matka ćwiczy bo tak jest od zawsze, zresztą sama zachrzania na bieżni jak mały chomik.

Serwuję więc obiad kurczak z warzywami w sosie bazyliowym

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66fa21e7aa12.jpg

A na kolację zupka kalarepkowa

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac5fa0931c2.jpg

kurna ja też muszę... no powinnam... ale w mordę tak mi się nie chce że ojeju...

w domu sama nie umiem a na fitnesy/stresy nie mam kiedy bo wieczory na budowie gdy jest "niania" albo sama z dzieciolami... i tak dupa rośnie :-P

To Ty chyba nie wiesz jaka to jest frajda dla dziecioli jak mamusia by zrobiła zbiorowy fitness :yes: Kiedyś zrobiliśmy z Darem taki event u nas, to następnym razem Zuzia robiła za Chodakowską :p

Tak więc obstawiam, że pierwsza część wypowiedzi jest kluczowa ;) :p i dodam, że mam to samo :rolleyes: W moim przypadku moje życie powinno wyglądać tak jak Owcyani - miliony godzin spędzonych na ćwiczeniach + extreme zdrowe odżywianie, zdeterminowane na tą całą akcję kryptonim "zgrabna sylwetka" :p. Udaje mi się tylko zdrowe odżywianie (bez extreme, bo słodycze są moim nałogiem :bash:). A tyłka ruszyć mi się nie chce :cry: nawet jak wykrzesam z siebie pokłady zapału to zwykle są krótkotrwałe. Liczę, że może kiedyś dojrzeję :rolleyes:

Wczoraj kolega sprzedał mi newsa, że zielona kawa wspomaga odchudzanie - jak tylko skończę budowę, biorę się za siebie i kawę też kupię;) Smakuje tak sobie - trochę jak bawarka z liśćmi ale co tam - liczy się efekt:P

Chloe, taka duża dziewczynka, a w takie głupoty chcesz się bawić? Zielona kawa. Jagody goi. Lidia. Meridia. Ziółka ojca Klimuszko. I jeszcze magiczny napój Panoramixa. :rolleyes: :lol2: :rotfl:

Diana dobrze gada :yes: Dieta + sport =...

http://i.iplsc.com/zgrabna-sylwetka-przed-wakacjami-pamietaj-ze-twoje-zdrowie-j/00029UIQDJOQQG1V-C116-F4.jpg

...

I kurna jak to 8 kilogramów nie widać!?

:no:

Asia a masz zdjęcia przed i po? No 8 kilo to dużo bardzo dużo na pewno widać

:no:

Ale zapytam szwagra czy nie chciałby wystąpić w naszym show w roli motywatora ;) Boże jak dobrze, że o tym rozmawiamy, bo naprawdę muszę zacząć rundę 2! Buty już mam :wave:

...

Asia ja mogę spędzać światek piątek i niedziele na silce bo nie mam dzieci a mój jedyny obowiązek to pójść do pracy uno & do:P a budowę mam 1200 km stąd.

Już Ania ustalilismy, że dzieci to taka sama wymówka jak każda inna. Dla widocznych efektów wystarczy pół godziny 3 - 4 x w tygodniu. Kwestia ustawienia priorytetów. Jeśli lubisz ćwiczyć to na pewno dzieci Ci tej przyjemności nie odbiorą. A jeśli ja nie lubię ćwiczyć to mi się nie chce i albo mogę się zmuszać albo sobie podarować. Wybór oczywisty ;) :p

Ej no baby - to Wy nie wiecie, że takie jagody są świetnym motywatorem psychicznym? Jak już zacznnę jeść, to szkoda przegapić efekt więc będę ćwiczyć:lol2:

Aaaa. No tak to może być :yes: ;) :p :lol2:

nie mowcie nic o fit ani o zgubionych kg...do wakacji szlo mi niezle ;) teraz to rano nie ma czasu, a jak mloda idzie spac to przy takiej pogodzie jestem wypruta i nie mam nawet sily myslec o skakaniu ;) potem do 20tej siedzimy na dworze, zanim wszystkich poukladam spac to sie robi 22 ;) ehh...byle do wrzesnia ;)