Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Miesiąc temu kupiłam sobie rower i kocham na nim jeździć mimo, iż kolana mnie koszmarnie bolą i tyłek, bo jestem za gruba jestem na rower. Ale schudłam 4 kg mimo, iż jeździłam do pracy nim tylko kilka razy. Ale warto, bo to duża frajda :) Mimo bólu. A tych 4 kg mniej u mnie nawet nie widać. Jakbym 20 schudła, może obfitość moich kształtów przeformowała się zauważalnie :D Ale psychicznie dobrze robi :)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja, jak po pierwszej ciąży byłam 10 kg lżejsza niż przed, to było mi bardzo dobrze na świecie. Niestety po roku wszystko zaprzepaściłam... W 2 ciąży nie musiałam uważać (nie miałam cukrzycy) no i niestety jestem na plusie 5 kg wobec wagi sprzed ciąży, której i tak dleko było do ideału. Podsumowując chcę schudnąć 15 kg. No dobra może być 20:D

hejo dziewuszki :)

widziałyście jakie fajne mebelki na czibo mają? :)

o takie cudaki:

http://ws2-media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/43c2230ebab29e92/.jpg

http://ws2-media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/411781df0eaeaf22/obrotowy-regal.jpg

hej :)

Asiu gratuluje 8 na minusie :)

Duśka przygarnij mnie nad morze .........

A propos kuchni, właśnie jadę fronty. Wszystkie dostępne detergenty w domu nie dają rady tłuszczowi. Macie jakieś pantenty tudzież cudowe, samomyjące środki czystości na tą okoliczność?

próbowałaś szarym mydłem ??

ja od wczoraj mam fatalna atmosferę w pracy ....... jest pewna młoda osoba, okropnie opryskliwa i niegrzeczna ........ pyskata, bezczelna i uważająca siebie tylko za nieomylna i najlepsza ....... o co się człowiek nie zapyta to w d..pie źle

od paru miesięcy toleruje takie zachowanie, bo mam inne sprawy na głowie ....... no ale ileż można to znosić (parę razy było małe spięcie, ale niczego ją to nie nauczyło) ........ wczoraj miarka się przebrała ..... zwróciłam jej uwagę .........

no i jest jeszcze gorzej ....... nafurczała na mnie jeszcze bardziej- ale sobie nie pozwoliłam - ja kulturalnie, grzecznie - ona jak stara kwoka ....... jakiś koszmar ........

powiedziała (a właściwie wyszczekała), że się już do mnie nie będzie odzywać ........ no i tak jest .......... meczy mnie ta atmosfera ....... ale sobie powtarzam w myślach "w d.... to miej"

a do tego okropnie czuć od niej potem :sick:......... nie da się wytrzymać ........:sick: jak się wchodzi do biura to tylko to w powietrzu jest

i na nic moje CK czy Gucci .................:mad:

chyba się gdzieś teleportuje ......... trudno tak pracować ........

Ann spóźnione ale najszczersze życzenia :) wszystko to, o czym marzysz niech się spełnia :)

Asia też tak myślę ........... z innymi rozmawia, ze mną wcale ..........nie to, że mi zależy, ale wyobraź sobie jak to wygląda w grupie innych ludzi .......

normalnie smarkula znowu robi pokazówki ;/ nie znoszę takich sytuacji ..... tym bardziej, ze nie mogę z tym nic zrobić .........

jakby siedziała w innym biurze to miałabym to w nosie, ale musze jej słuchać, jak nagle jest słodka dla innych ....... normalnie :sick:

sorry musiałam się wygadać .............

Olej ją. Udaj, ze nie jest Ci przykro, bo czemu miało by Ci być. Nie gada z Tobą? To jej problem. Ty jesteś profesjonalna (to jest słowo klucz) i nie masz kolegów ani wrogów w pracy, bo przychodzisz aby pracować a nie zabawiać się czy stroić fochy. Jakiekolwiek spięcia, sprzeczki, niedomówienia - zachowuj się jak wobec innych - nic się nie stało. Nie daj się sprowadzic do jej poziomu (jak to mawiają głupi sprowadzi Ci do swojego poziomu i pokona doświadczeniem) Jesteś w pracy i zachowujesz się profesjonalnie. Niech to będzie Twoją tarczą. W razie jakiejkolwiek wymiany zdań nic nie będziesz miała sobie do zarzucenia, nawet czystości osobistej, bo jesteś kulturalnym i profesjonalnym pracownikiem. Na buraków jedyna bron - olać, nic tak nie boli jak nie odpowiadanie na zaczepki. Poza tym w końcu ktoś zauwazy, że ona się zle zachowuje a Ty radzisz sobie w trudnych sytuacjach. W miejscu pracy nie należy podsycać konfliktów. Życzę siły i cierpliwości. I głowa do góry, w końcu jesteś znacznie lepszym pracownikiem - w końcu profesjonalistką :)

jak to fajnie, ze mogłam Wam się wygadać :)

dzięki :) od razu mi lepiej :)

wiedziałam, gdzie zajrzeć :) chociaż tu jest milo i pachnąco :) Diana ;)

Duś oj nie wiesz, jak bardzo chciałabym się do Ciebie teleportować :) a inne sprawy w miarę ........ nie jest źle - dziękuję, że myślisz o mnie :hug:

Ania nie zmienię tej pracy, bo długo o nią zabiegałam ........ wiele czynników jest na plus - choćby taki, że mam 10 min drogi, a to przy obecnej trudnej sytuacji na rynku wcale nie takie łatwe do uzyskania ......... mając dwoje dzieci to duży plus ..... ktoś je musi odbierać i pilnować po szkole/przedszkolu, gdyż mój M ma taką pracę, że nie może ........ poza tym - znam się na tym co robię, nie musze się uczyć wszystkiego od zera .....

no i nigdy nie wiem, na kogo trafie, jak pójdę w inne miejsce ........... ludzie są różni .......

Andariel - masz rację !!! nie daję się wciągnąć w pyskówki ....... moje dzieci (pomimo buntów i wieku) potrafią się tysiąc razy lepiej zachować

pewne rzeczy wynosi się z domu ..........

Ja też mam ostatnio ciężki okres w życiu i właśnie w pracy najgorzej.

Powoli się sytuacja klaruje i już się tak nie przejmuję , a najlepsze jest to , że w końcu od tej soboty mieszkam w swoim domku i jeden kłopot mniej , bo wizja przeprowadzki spędzała mi sen z powiek !

:wave:

!!!!!!!!!!!!!!

AnnS52 - wielka buzia urodzinowa! lekko spóźniona, więc sto lat + 3 dni :)

o duska - dziekuje :D bo to chyba o mnie chodzi - ann(a) a z nazwiska NS - stad annNS ;) annS52 ja nie znaju ;) :)

Ann spóźnione ale najszczersze życzenia :) wszystko to, o czym marzysz niech się spełnia :)

.

dziekuje i tobie :D poki co marze o wrzesniu i WOLNOSCI ;) a potem zaczne 'marzyc' o pracy ;)

:)