diana_teresa 08.10.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A po tych zdjęciach to mi się ten cudak jeszcze bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Asiu, szafka mi się podoba. Myślę, że swoją surowością wpasuje się w klimat I ja bym dała mleczną szybę na stolik. Mam mieszane odczucia co do przerabiania nóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Lui nie stać cię Asiu w temat nóżek Sie jeszcze nie zaglebialam, nie znam cen. Ze śruba mam łatwiej, wystarczy że u siebie wykrece obecne i zmierze gwint. U ciebie jak nie ma dziury na gwint to chyba każda się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.10.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I ja bym dała mleczną szybę na stolik. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif A nie Veni, ja o gwint się nie pytam tym niech się męskie głowy martwią. Ja pytam o grubość i wysokość samej nóżki, bo ława jest bardzo masywna, żeby i nie wyglądało jak na kurzych nóżkach. Później zmierzę ile mają aktualne nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a o to się rozchodzi zawsze miałam mniej punktów z czytania ze zrozumieniem niż pisania kwiecistym językiem na polskim Asia ja robię zazwyczaj testy np butelką soku Pysio, szyjką w dół i paczę czy za masywna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 08.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cześć utek narożnik to Davos z firmy Wajnert Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No! Zatem mam pierwsze pół głosu na tak Asiu nie wiem, czy jeszcze liczysz glosy, ale jesli tak, to ja jestem za mleczna szybka pod warunkiem, ze masz mozliwosc wyboru nasycenia tego "mleka" chodzi mi o to by byla tylko lekko mleczna, a nie zupelnie biala a szafka z Ikeii fajna nawet nie wiedzialam, ze takie maja czarna-szara czy jaka ona jest - bedzie pasowala pod tv no i chyba fajnie palety wygladaja na kolkach http://s32.dawandastatic.com/Product2/49285/49285946/listview_l/1376231033-180.jpg http://4.bp.blogspot.com/-TMcwMnPGmPI/UdNj48msU_I/AAAAAAAANGk/jQGHaLSw18g/s1600/CIMG0737.JPG przyszly moje tapety za chwile wrzuce do mojego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzięki Sunshine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 oooooo nadstawiam uszu więc... Na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania0 09.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 WitamChciałam zapytać skąd są mebelki u córeczki Zuzi, robione kupowane? Poszukuję białych niedrogich mebli dla kilkuletniej dziewczynki (szafa, regał, komoda). Z góry dziękuję za odpowiedz:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witaj Mania Wszystkie mebelki u Zuzi to poczciwa Ikea. Komoda Hemnes. Szafa Aspelund (wycofana już, jest jakiś zamiennik). Regały nie pamiętam. Możliwe, że też Hemnes. Potem sprawdzę, bo teraz się spieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Asiu nie pochwalilam Twoich slicznych modelek Zuza to pelna profeska ; super, ze zakupy ciuszkowe udane a pomysly na diy masz fajne ciekawa jestem realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mania0 - tak jest, regały też hemnes Słonko - dzięki A na DIY to kiedy ja czas znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.10.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ława... pomierzyłam. Aktualne klocki (nózki ławy) mają wymiary 35 cm wysokie i 10 x 15 cm szerokie. Przy czym wszyscy jeseśmy zgodni co do tego, że ława jest za wysoka. Wychodzi mi na to odpowiednie nóżki były by coś z takich: http://imageshack.us/a/img593/7886/qohc.jpg http://imageshack.us/a/img801/6815/doba.jpg A ich koszt to 200 - 300 zł Mogę się oczywiście rozejrzeć za takimi tańszymi, ale ile taniej to będzie? W przypadku dołożenia drugiej europalety + kółeczka będzie taniej. Choć co do względów estetycznych - wciąż się waham Stół... Daro powiedział, że nie kupujemy drogiego stołu. O ile w kwstiach gustu już z nim nie dyskutuję (po akcji z lampami) o tyle jeśli chodzi o finanse to należało by mu zaufać. Ja przy swoim talencie do wydawania kaski już dawno popłynęłabym z torbami Faktycznie przed nami sporo wydatków, takich planowanych. A nie chcę nawet myśleć o dodatkowych "wypadkach" jak np. mój laptok I teraz bacząc na okoliczności zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś starego stołu, oczyścić go i odmalować. Na biało np. he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Asia to może właśnie kupić stary stół i coś z nim zrobić, albo odmalować ten który masz? ale 200-300 zł za nóżki to lekkie przegięcie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.10.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ten który mam jest nie mój, więc należy uznać, że stołu nie mam (co z resztą mnie cieszy, bo ten który aktualnie stoi u mnie w salonie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Asiazett dokładnie te same nóżki znalazłam na allegro i cena też mnie skutecznie odstręczyła Dzwoniłam też do firmy, którą Venus znalazła, ale tam w detalu nie sprzedają. Jak coś znajdziesz, daj znać A drogi stół. to za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 o muszę poczytać o planach na stół. Nogi mnie zaintrygowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Niedaleko mnie jest sklep nazywa się Drewlandia i mają tam różne rzeczy z drewna typu ozdoby, listewki, wybieram się już od X czasu i się nie mogę wybracć, ale jak zajrze to zobaczę czy nie ma takich nóżek, a druga opcja mąż mojej koleżanki ma cały sprzęcior stolarki, nie wiem czy ma tokarkę ale młody jest fajne rzeczy na nim robi więc może by coś takiego w przystępnej cenie zrobił, jeśli chcesz mogę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.10.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A drogi stół. to za ile? No to sprawa baaardzo hmm... Do tej pory kręciłam się w okolicach takich za 2 500 - 3 500 zł i to jest sporo kasy wydaje mi się. Z drugiej strony te stoły są bombowe i jak dla mnie na wieki wieków, więc cena też względna. Jak wybiorę opcję tanią to liczę do 1 500 zł, ale domyślam się, że przy tej opcji do tematu stołu za jakiś czas wrócę. No i tu dochodzimy znowu do "moich Darowych" rozważań, bo Daro uważa, że żaden stół nie jest na wieki wieków, i że nawet najsolidniejszy i najpiękniejszy prędzej czy cpóźniej sie znudzi i zniszczeje, więc nie ma sensu... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts