ivy17 24.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Nie potrzeba nie bądź zachłanna :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ej no, wariatki - co to za teorie spiskowe? Asia - nic nie widzę - żadnej fotki Karolina - Ciebie to normalnie będzie łatwo zdiagnozować- wyobraźnia aż będzie furczeć od domysłów:p Generalnie jest tak, że wiosna i jesień dobrze wyglądają w cieplejszych barwach - lato i zima w zimniejszych ale to jest tylko uproszczenie, a poza tym żaden ze mnie ekspert. Tutaj macie zabawę: http://www.makijaz.net/tt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to uważaj, wstawiam jeszcze raz. Na 5 minut! #9071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No nie Anetka, z tego testu to ja jestem jesienią. A na pewno jesienią nie jestem Masz? Mogę usuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) doopa - net mi siadł - widziałam tak dobrze, jak Ty jesteś jesienią Z pamięci zakładam, że jesteś latem - zimy są bardziej wyraziste - pasują im podobne barwy ale więcej im wolno;) test jest do bani:p Edytowane 24 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to szybko jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) No gdzie ono? Nie ruszam się, bo znowu znikniesz Mam:) I.. nie wiem - na pewno nie zima ale mam podejrzenia, że jesteś wiosną Opalasz się na czerwono, czy brązowo? Ps. zima ma ciemną oprawę oczu. To już bardziej Karolina zimowa albo ja;) Edytowane 24 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to może jednak lato? Bo wciąż lepiej mi w zimnych barwach niż w ciepłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Asia gdzie ta fota ja jestem latem,ale potem w tych kategoriach są podkategorie jeszcze, ja np jestem delikatnym latem,przypuszczam ze ty też jesteś latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Asia tu możesz poczytaćhttp://ubierajsieklasycznie.pl/wstep-do-analizy-kolorystycznej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No znikła No to wyrok: lato! Podoba mi się taki wyrok. Więc granatowy kolor stroju jak najbardziej trafiony kwestia jeszcze tylko jak będzie leżał To co teraz? Stawiamy tarota? Wróżymy z fusów? Horoskop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A Ty nie jestes delikatną wiosną?http://ubierajsieklasycznie.pl/delikatna-jasna-wiosna/tak jakoś mi się kojarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No patrz! A już się zdiagnozowałam jako "zgaszone lato" i co? I delikatna wiosna tez pasuje... Słaba jestem w testach otwartych chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 O! już mi wysłali strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Jestem, tylko net odmawia posłuszeństwa:mad:W tym linku, który podała Diana są fajne palety kolorystyczne - zastanów się, czy nie jesteś jakimś mixem:) Siebie podejrzewam o mix lata i zimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 To Ci dopiero miks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 To Ci dopiero miks No jakiś taki myyyx;) Która się zna? Która zdiagnozuje nas wszystkie? Andariel chyba coś kuma w temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wiecie co robię? Obczajam zjazd . Chyba mogę podać wstępne informacje... Będzie to bardzo blisko Poznania, co by nie przechylać się w żadną konkretną stronę wielkopolski. Termin: 13 - 14.09. Sprzeciwy? Kryterium wyboru: cena (na ten moment mogę powiedzieć, że będzie to w przedziale 35 - 60 zł za nocleg, tu dużo zależy od ostatecznej ilości osób, które pojadą, więc cena może okazać się lekko ruchoma ), jezioro, możliwość zrobienia grilla. Okazuje się, że nie wszystko jest jeszcze dostępne, więc teraz nasze zadanie, żeby się zorganizować, czyli określić ile osób pojedzie. Konkretniej: kto? Przypominam. Zgłoszenia kierować na adres: [email protected] Stamtąd też będę podawała dalsze wytyczne, co by na forumie nie drzeć się za głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.07.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wiecie co robię? Obczajam zjazd . Chyba mogę podać wstępne informacje... Będzie to bardzo blisko Poznania, co by nie przechylać się w żadną konkretną stronę wielkopolski. Termin: 13 - 14.09. Sprzeciwy? Kryterium wyboru: cena (na ten moment mogę powiedzieć, że będzie to w przedziale 35 - 60 zł za nocleg, tu dużo zależy od ostatecznej ilości osób, które pojadą, więc cena może okazać się lekko ruchoma ), jezioro, możliwość zrobienia grilla. Okazuje się, że nie wszystko jest jeszcze dostępne, więc teraz nasze zadanie, żeby się zorganizować, czyli określić ile osób pojedzie. Konkretniej: kto? Przypominam. Zgłoszenia kierować na adres: [email protected] Stamtąd też będę podawała dalsze wytyczne, co by na forumie nie drzeć się za głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Jupi! Laski - możemy się spiknać wieczorem na fotoopowieść o typach urody - teraz jestem głupsza, niż byłam - prawdziwe lato, pastelowe - za dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts