Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słonko, a Ty już coś znalazłaś dla siebie?

Asiu no niestety nie :( wciąż szukam ........ ale wolę jednoczęściowy usztywniany .......... ale takich jest mały wybór :(

skończy się tak, ze kupię "jakikolwiek" byle tańszy, co by nie żałować ......... chociaż nie lubię tak kupować :(

a z drugiej strony skoro Yendrek napisał, ze nie 1 częściowe to może zacznę szukać innych ........ eee tam, 1 strój a tyle zachodu :lol2:

mnie tez ominęły oceny czy wiosna, czy zima ............. nie znam się na tym ......... wiem tylko, ze nie wyglądam dobrze w zielonym

teraz mam ciemne włosy, ale chce powoli wracać do swoich, czyli ciemny blond ........... ale teraz to pewnie będzie siwy blond :sick:

No i właśnie ze względu na początek roku szkolnego wstępnie wybrałyśmy z Karoliną drugi weekend września, ale okazuje się, że w 2. nie pasuje Beci :( to może jednak pierwszy?

weekend to weekend dzieci i tak w domu zostają z tatusiami /babciami :lol2: mi te najbardziej pasują, bo może któryś z ostatnich tygodni września będę chciała wyrwać sie na mini wczasy :-)

postaram się dostosować :) chociaż u mnie wrzesień zajęty (urodziny, rocznice .... ) ale postaram się dotrzeć :) chociaż na parę godzin

Diana dzięki za stronke :) super :) ale na analizie wymiękam ..........

kto mi pomoze okreslic typ urody ??

na jednej stronie wyszlo lato ........ ale nie sadze ......... chyba raczej wiosna ......... nijak mi to nie pasuje

postaram się dostosować :) chociaż u mnie wrzesień zajęty (urodziny, rocznice .... ) ale postaram się dotrzeć :) chociaż na parę godzin

Diana dzięki za stronke :) super :) ale na analizie wymiękam ..........

kto mi pomoze okreslic typ urody ??

na jednej stronie wyszlo lato ........ ale nie sadze ......... chyba raczej wiosna ......... nijak mi to nie pasuje

Wstaw zdjęcie to postaram się ci pomóci napisz jaki jest twój naturalny kolor włosów

Hej babeczki:D

Asieńko, ja w sprawie zlotu....jeśli większości pasuje w drugi weekend to róbcie zlocik , ja dołączę innym razem...myślę, że jeszcze niejedna okazja będzie żeby się z wami spotkać!

A kto mi powie, co ja jestem??? znaczy ...o kolory mi chodzi :lol2:

Całuski dla wszystkich!

Beatko a jaki ty masz kolor oczu? Twoja córcia to intensywna jesień tak mi się zdaje, a ty hmmm albo właśnie intensywna jesień jeśli masz oczy brązowe lub zielone albo stonowana jesień jeśli masz błękitne ;) Ewentualnie możesz być też czystą wiosną :) Edytowane przez diana_teresa