asiazett 24.07.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A teraz idę na piffko. Za wasze zdrowi off kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.07.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Słonko, a Ty już coś znalazłaś dla siebie? Asiu no niestety nie wciąż szukam ........ ale wolę jednoczęściowy usztywniany .......... ale takich jest mały wybór skończy się tak, ze kupię "jakikolwiek" byle tańszy, co by nie żałować ......... chociaż nie lubię tak kupować a z drugiej strony skoro Yendrek napisał, ze nie 1 częściowe to może zacznę szukać innych ........ eee tam, 1 strój a tyle zachodu mnie tez ominęły oceny czy wiosna, czy zima ............. nie znam się na tym ......... wiem tylko, ze nie wyglądam dobrze w zielonym teraz mam ciemne włosy, ale chce powoli wracać do swoich, czyli ciemny blond ........... ale teraz to pewnie będzie siwy blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dzień dobry zimy, wiosny, lata i jesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.07.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Słońce, szukaj w Triumphie Teraz już są przeceny. Mam dobrą wiadomość: był pan stolarz, półka RTV i półka RTV do sypialni klepnięte Mam złą wiadomość: termin realizacji - wrzesień A może zmienimy termin zlotu na pierwszy tydzień września? 6. - 7.09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.07.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dzięń dobry !! No własnie a ja co jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.07.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 A może zmienimy termin zlotu na pierwszy tydzień września? 6. - 7.09? Mi na ta chwilę pasują oba terminy wiec wstępnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.07.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Mnie też pasują oba - mam tylko nadzieję, że dzieć będzie zdrowy , bo będzie akurat pierwszy tydzień w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.07.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No i właśnie ze względu na początek roku szkolnego wstępnie wybrałyśmy z Karoliną drugi weekend września, ale okazuje się, że w 2. nie pasuje Beci to może jednak pierwszy? Chloe, no i co z tą wieczorną diagnostyką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.07.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No i właśnie ze względu na początek roku szkolnego wstępnie wybrałyśmy z Karoliną drugi weekend września, ale okazuje się, że w 2. nie pasuje Beci to może jednak pierwszy? weekend to weekend dzieci i tak w domu zostają z tatusiami /babciami mi te najbardziej pasują, bo może któryś z ostatnich tygodni września będę chciała wyrwać sie na mini wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.07.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 weekend to weekend dzieci i tak w domu zostają z tatusiami /babciami ... Tak też właśnie myślę ale wolę, żebyście się wypowiedziały, bo chcemy dogodzić jak największej ilości osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.07.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 postaram się dostosować chociaż u mnie wrzesień zajęty (urodziny, rocznice .... ) ale postaram się dotrzeć chociaż na parę godzin Diana dzięki za stronke super ale na analizie wymiękam .......... kto mi pomoze okreslic typ urody ?? na jednej stronie wyszlo lato ........ ale nie sadze ......... chyba raczej wiosna ......... nijak mi to nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.07.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Mnie jest bez różnicy - tylko choroba może mnie zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 postaram się dostosować chociaż u mnie wrzesień zajęty (urodziny, rocznice .... ) ale postaram się dotrzeć chociaż na parę godzin Diana dzięki za stronke super ale na analizie wymiękam .......... kto mi pomoze okreslic typ urody ?? na jednej stronie wyszlo lato ........ ale nie sadze ......... chyba raczej wiosna ......... nijak mi to nie pasuje Wstaw zdjęcie to postaram się ci pomóci napisz jaki jest twój naturalny kolor włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Hej babeczki:D Asieńko, ja w sprawie zlotu....jeśli większości pasuje w drugi weekend to róbcie zlocik , ja dołączę innym razem...myślę, że jeszcze niejedna okazja będzie żeby się z wami spotkać! A kto mi powie, co ja jestem??? znaczy ...o kolory mi chodzi Całuski dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Beatko a jaki ty masz kolor oczu? Twoja córcia to intensywna jesień tak mi się zdaje, a ty hmmm albo właśnie intensywna jesień jeśli masz oczy brązowe lub zielone albo stonowana jesień jeśli masz błękitne Ewentualnie możesz być też czystą wiosną Edytowane 25 Lipca 2014 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dianko...mam oczy niebieskie, czyli stonowana jesień? eeee tam.....wolę wiosnę Jakie kolory najbardziej pasują stonowanej jesieni w takim razie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 To stawiałabym na stonowaną jesień w takim razieA tu masz kolorkihttp://ubierajsieklasycznie.pl/stonowana-zgaszona-jesien/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dianko, najbardziej podoba mi się ten fragment : ".....Ten typ urody to prawdziwa perełka i niezłe ziółko....." Asieńko, czy ja pasuję do takiego opisu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.07.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 O Diano - widzę, że się znasz - może zlapię Cię wieczorkiem w tej sprawie;) Dzisiaj chyba się upiję - płacę faktury za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts