Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dianko, najbardziej podoba mi się ten fragment :

".....Ten typ urody to prawdziwa perełka i niezłe ziółko....." :rotfl:

Asieńko, czy ja pasuję do takiego opisu????:lol2:

Ziółka z Tobą jeszcze nie paliłam to i nie wiem, no ale perła to z Ciebie zdecydowanie. I gwiazda! :yes:

P.S. Miałam pisać na priva, ale w sumie co się będę czaić. Weź mnie nie wkurzaj z tym zlotem, bo zabrzmiałaś jakbyś dyskretnie chciała się wylogować :mad: skoro wszystkim to tito kiedy, to wolimy wtedy kiedy i Ty możesz, więc lepiej już odpalaj wrotki!

lato w pelni - wiec na fm pustki :)

ehh...u mnie ostatnio imprezy imprezy...limit (na lipiec) wyczerpany ;) byle do piatku :lol2:

do tego jakis paskudny wirus sie przyczepil młodzinki, ale juz lepiej...

a teraz TADAAAM moj tripp trappek :D

Picture 012.jpgPicture 009.jpg

i pytanie - zedrzec do zywego i pomalowac 'na drewniano' czy na bialy czy na czarny bo inne kolorki odpuszczamy ;)

a memu bardzo proste, grillowały się:

- piersiątka kurakowe

- karkóweczka

- boczuś

- kiełbaska

- kaszaneczka

do tego 3 sałaciszcza:

- pomidor, ogórek kiszony

- ziemniaczana

- a ananasem

dokładne składniki jak chcesz to muszę mamę dopytać bo ona robiła

ogólnie na prosto i bez szału bo trzeba było pozwozić masę rzeczy z dwóch domów i tak krążyliśmy z Ł od rana, rozstawić pawilon słoneczny dla dzieciaków, przygotować "schodek" by mogły same wychodzić na dwóch bez wywinięcia orła :D zrobić drzwi do łazienki by się komfortowo korzystało - Ł już z braku czasu zawiesił koc :lol2:

edit

w lokalu to też bym chciała, ale dzieć za młody na takie party - moja młodsza właśnie skończyła 2 latka :)

Edytowane przez lukasz69karolina

Ann, dla mnie bezwzględnie czarne :yes: I jaki się robi piękny miks krzesłowy :D Bomba! Wygląda pięknie :yes:

----------------------------------------------------------------

Ja najchętniej też bym grilla zrobiła, ale Daro warczy, że on nie chce się przy tym bawić. Oczywiście! Lepiej, żebym ja się bawiła w kuchni 3 dni wcześniej brrr... :mad: No i jeszcze nie wymyśliłam co poczynię :(

Przynajmniej na torta już jest koncepcja :p

no prosze - i tym sposobem duska ma jeden grat mniej - mozna kupic jakis nowy :p :D

swojej bym sie nie pozbyla ;)

ps. dus dziekuje :)

ps. a moze ma ktos na zbyciu naczynia (miseczki, kubeczki, male talerzyki, duze talerze!!) ikea PS 2013 trendig?? ostatnio stluklam swoje ukochane 3 miseczki a nie ma ich w sprzedazy juz od dawna ;( a na male talerzyki w ogole sie nie zalapalam ;)