diana_teresa 25.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 chloe mnie wieczorem zazwyczaj nie ma jak chcesz możesz mi foto na maila wysłać to postaram się rozstrzygnąć i jeszcze napisac kolor oczu, włosów (naturalny) czy się opalasz czy nie w sensie blada jak śmierć czy może opalasz się na brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.07.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dianko, najbardziej podoba mi się ten fragment : ".....Ten typ urody to prawdziwa perełka i niezłe ziółko....." Asieńko, czy ja pasuję do takiego opisu???? Ziółka z Tobą jeszcze nie paliłam to i nie wiem, no ale perła to z Ciebie zdecydowanie. I gwiazda! P.S. Miałam pisać na priva, ale w sumie co się będę czaić. Weź mnie nie wkurzaj z tym zlotem, bo zabrzmiałaś jakbyś dyskretnie chciała się wylogować skoro wszystkim to tito kiedy, to wolimy wtedy kiedy i Ty możesz, więc lepiej już odpalaj wrotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Asieńko...priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.07.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wstapilam pomachac lapka Zyjemy i wykanczamy domek... mamy juz stol: matko kochana jaki wielki i ciezki a od przyszlego tygodnia ruszamy z kuchnia na zlocie mnie nie bedzie.... pisalam ze u mnie wylacznie do konca lipca... wiec udanej imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Hejka Gdzie wszyscy? Smażą tyłki czy kotlety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 No to ja też idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.07.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 my mieliśmy w łikenda pierwszą imprezkę w chałupie urodzinki młodej grillowe party się udało, dzieciaki zachwycone biegały jak szalone cały czas i jeździły gazikiem dookoła domu same kierowały nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 No to super! Że się udało Jakie było menu? Bo ja za 2 tygodnie też będę miała takie party bez gazika oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.07.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Super Karolina Ja idę na łatwiznę i robię mojej małej urodzinki w lokalu za tydzień ! Taka sala dla dzieci + jakaś pizza +lody i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.07.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 lato w pelni - wiec na fm pustki ehh...u mnie ostatnio imprezy imprezy...limit (na lipiec) wyczerpany byle do piatku do tego jakis paskudny wirus sie przyczepil młodzinki, ale juz lepiej... a teraz TADAAAM moj tripp trappek i pytanie - zedrzec do zywego i pomalowac 'na drewniano' czy na bialy czy na czarny bo inne kolorki odpuszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.07.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) a memu bardzo proste, grillowały się: - piersiątka kurakowe - karkóweczka - boczuś - kiełbaska - kaszaneczka do tego 3 sałaciszcza: - pomidor, ogórek kiszony - ziemniaczana - a ananasem dokładne składniki jak chcesz to muszę mamę dopytać bo ona robiła ogólnie na prosto i bez szału bo trzeba było pozwozić masę rzeczy z dwóch domów i tak krążyliśmy z Ł od rana, rozstawić pawilon słoneczny dla dzieciaków, przygotować "schodek" by mogły same wychodzić na dwóch bez wywinięcia orła zrobić drzwi do łazienki by się komfortowo korzystało - Ł już z braku czasu zawiesił koc edit w lokalu to też bym chciała, ale dzieć za młody na takie party - moja młodsza właśnie skończyła 2 latka Edytowane 29 Lipca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ann, dla mnie bezwzględnie czarne I jaki się robi piękny miks krzesłowy Bomba! Wygląda pięknie ---------------------------------------------------------------- Ja najchętniej też bym grilla zrobiła, ale Daro warczy, że on nie chce się przy tym bawić. Oczywiście! Lepiej, żebym ja się bawiła w kuchni 3 dni wcześniej brrr... No i jeszcze nie wymyśliłam co poczynię Przynajmniej na torta już jest koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.07.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 duś, napisałam priv w sprawie michy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.07.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.07.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Idę czyścić Pasuje mi takie rozwiązanie! A nie masz może gdzieś po drodze paczkomatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 O widzę, życie wróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.07.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Super! Wielkie dzięki dobra kobieto! Dobro do mnie wróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 no prosze - i tym sposobem duska ma jeden grat mniej - mozna kupic jakis nowy swojej bym sie nie pozbyla ps. dus dziekuje ps. a moze ma ktos na zbyciu naczynia (miseczki, kubeczki, male talerzyki, duze talerze!!) ikea PS 2013 trendig?? ostatnio stluklam swoje ukochane 3 miseczki a nie ma ich w sprzedazy juz od dawna ;( a na male talerzyki w ogole sie nie zalapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ...ostatnio stluklam swoje ukochane 3 miseczki a nie ma ich w sprzedazy juz od dawna ;(... I właśnie na tą okazję kupuję kilka sztuk więcej Wszystko co w I. ma w nazwie rocznik jest limited edition :/ Agatah, ale byłaś czujna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts