warta 29.07.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Super wnętrze ale sądzę, że za dużo na za małej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.07.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 I właśnie na tą okazję kupuję kilka sztuk więcej Wszystko co w I. ma w nazwie rocznik jest limited edition :/ Agatah, ale byłaś czujna! no kupilam tyle ile bylo niestety ta seria rozeszla sie jak swieze buleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 No włacha. Warta o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 no kupilam tyle ile bylo niestety ta seria rozeszla sie jak swieze buleczki A no to już czysty pech :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.07.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Bo ty Duś jesteś najlepsza po prostu a twoje możliwości nieograniczone Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.07.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 I Agatah, ale byłaś czujna! TO jak wygrać 6 w totka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2014 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ależ proszę tym samym zostałam mikołajem (panią mikołajową) w lipcu i nie hajtając się z mikołajem. osom No mikołajową to Ty jesteś jakby niezależnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.07.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Obiad przynoszę bo coś widzę Asia głodzi towarzystwo kiedyś zawsze kawa była na początek dnia a teraz nic.... No dobra Limonkowo-tymiankowy kurczakhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e319bbac2d9.jpg A na deser budyń, dziś mi się przypomniało ze coś takiego jak budyń istniejehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/1508396232fe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 O kuźwa Diana, pastwisz się! :ślinka mi cieknie: Przepis na sałatkę z ananasem zamierzam odtworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 "Jaaagodzianki jagodowe, jagodowo - jagodowe-e!" Ktoś spotkał na wybrzeżu w latach 90 - tych tego samego pana "plażowego" co ja? Duśka, pochwal się efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.07.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ummmm jagodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 hejo wszystkimmm Dianka jak zawsze smaku narobi przepychotkowo wyglada mięsko!!! a jagodziankę to bym chętnie wciągnęła... ale ja jeść nie mogę bom bez ósemki i szalenie boli a wiecie co Wam powiem - ale jestem zła u mnie w gminie gdzie się buduję od przyszłego roku zmieniają się warunki zabudowy i będzie można zająć 70% działki!! a jak my składaliśmy to max 30% no jaka jestem zła! mogłabym mieć większy domek troszkę, a tak to wycisnęliśmy z działki wszystko co się dało buuuuuuu przeklęci urzędnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.07.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Duś! Jesteś wielka! Paczka już wczoraj doszła. Od razu popędziłam wręczyć prezent Mąż dziękuje za słodki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 buuuuuuu przeklęci urzędnicy u mnie tak samo, kupilismy bliźniaka bo dzialki sprzedawali za duże bo taki byl plan i podzial działek a teraz sprzedaja mniejsze i zmienili ze na mniejszych sie mozna budować i tez moglam miec inny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.07.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 U mnie w urzędzie w 1 pokoju różni urzędnicy wydają takie oto decyzje: sąsiad ma studnie chłonną - ja mam zbiornik zamknięty na deszczówkę, a kolejny sąsiad zbiornik w rozszczelnieniem. Wszyscy mamy dojazd do drogi bokiem przez służebność kawałka działki sąsiadki, a jednego sąsiada przeciągnęli o pół roku z budową, bo się na to urzędas nie zgodził i kazał mu ubiegać się o służebność przez środek, od miasta. Dodam tylko, że zarząd dróg i transportu miejskiego jest już w trakcie przejmowania tych wszystkich kawałków i za rok - dwa nie będzie już żadnej służebności. Ot, życie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.07.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jeden mam tylko komentarz na te biurokratyczne układy... http://martapycha.blox.pl/resource/564902_370964262956898_443695201_n.jpg Karolina, bez urzędników też byś doszła do tego, że inny projekt by Ci się przydał Nie zajmuj sobie głowy takimi pierdołami Pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 tu już nawet nie chodzi o inny projekt - może być ten bo mi pasuje ale poszerzyłabym go jeszcze trochę by pokoje były większe i saloooooooon a czemu zmieniają te warunki? a bo jakaś firma się ma pobudować i by mogła swoje hangary postawić to warunki muszą na to pozwalać - no ale dzięki temu też skorzystają przyszli mieszkańcy Ł już zaciera ręce, jak mu powiedziałam o tym, że sobie pobuduje drugi garaż na swoje zabawki, bo w tym co ma się nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.07.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ... Ł już zaciera ręce, jak mu powiedziałam o tym, że sobie pobuduje drugi garaż na swoje zabawki, bo w tym co ma się nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.07.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ... a tymczasem deserek (wyszły bombastycznie, choć powinnam je była wyjąć nieco wcześniej z pieca, bo zrobiły się twarde) No a gdzie on? Obiecałaś nam Ja się właśnie zabieram za babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 co się śmiejesz? on ma jeszcze kilka takich okazów jak ten co w nim siedziałaś tyle że na 2 kółkach a my plażujemy się na balkonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts