Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obiad przynoszę bo coś widzę Asia głodzi towarzystwo kiedyś zawsze kawa była na początek dnia a teraz nic....

No dobra Limonkowo-tymiankowy kurczak

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e319bbac2d9.jpg

A na deser budyń, dziś mi się przypomniało ze coś takiego jak budyń istnieje

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1508396232fe.jpg

hejo wszystkimmm

Dianka jak zawsze smaku narobi :) przepychotkowo wyglada mięsko!!!

a jagodziankę to bym chętnie wciągnęła... ale ja jeść nie mogę bom bez ósemki i szalenie boli :cry:

a wiecie co Wam powiem - ale jestem zła :mad:

u mnie w gminie gdzie się buduję od przyszłego roku zmieniają się warunki zabudowy i będzie można zająć 70% działki!! a jak my składaliśmy to max 30% :cry: no jaka jestem zła! mogłabym mieć większy domek troszkę, a tak to wycisnęliśmy z działki wszystko co się dało :( buuuuuuu przeklęci urzędnicy

U mnie w urzędzie w 1 pokoju różni urzędnicy wydają takie oto decyzje: sąsiad ma studnie chłonną - ja mam zbiornik zamknięty na deszczówkę, a kolejny sąsiad zbiornik w rozszczelnieniem. Wszyscy mamy dojazd do drogi bokiem przez służebność kawałka działki sąsiadki, a jednego sąsiada przeciągnęli o pół roku z budową, bo się na to urzędas nie zgodził i kazał mu ubiegać się o służebność przez środek, od miasta. Dodam tylko, że zarząd dróg i transportu miejskiego jest już w trakcie przejmowania tych wszystkich kawałków i za rok - dwa nie będzie już żadnej służebności. Ot, życie:P

tu już nawet nie chodzi o inny projekt - może być ten bo mi pasuje :)

ale poszerzyłabym go jeszcze trochę :D by pokoje były większe i saloooooooon :D

a czemu zmieniają te warunki?

a bo jakaś firma się ma pobudować i by mogła swoje hangary postawić to warunki muszą na to pozwalać - no ale dzięki temu też skorzystają przyszli mieszkańcy

Ł już zaciera ręce, jak mu powiedziałam o tym, że sobie pobuduje drugi garaż na swoje zabawki, bo w tym co ma się nie mieszczą :D