diana_teresa 31.07.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Oj wciągnęłabym takie jagodziany z ta kawą co wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.07.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ... poddaję się - są pod linkiem: http://imgur.com/b7BdFnX Mogę? http://i.imgur.com/b7BdFnX.jpg?1 Karolina, miniaturka Twojego zdjęcia wygląda jak mini babeczka w żółtej papilotce z 2 wisienkami A mi babeczki nie wyszły Te spożywcze oczywiście, bo te żywe - jak najbardziej udane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Kto co pije? http://cafevelo.blox.pl/resource/kawaespressolatte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Kto co pije? ja jak największą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 biorę drugą największą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.08.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Asia, priv wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.08.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tez ja też chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.08.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zostały jeszcze jakieś kawy? Moje ciśnienie: 86 na 58 - zapadam w śpiączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Niesę... http://lovelatte.blog.pl/files/2013/04/cofeeee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.08.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Raju ale piękne - aż szkoda wypijać. Ostatnio cały czas mam ciśnienie umarlaka - lekarze sobie z tego nic nie robią "leczy się za wysokie - proszę sobie kawę wypić" aha. I co z tym zlotem czarownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.08.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Chloe ja też z ciśnieniem umarlaka, kiedyś w liceum miałam tak niskie że mi pielęgniarka powiedziała że powinnam nie żyć ale nie pamiętam już jakie to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Asia skasowałaś sygnaturki?? laski jakie macie garki do kuchni? potrzebuję takie i na gaz i na indukcję jednocześnie edit tefal inginio - ma ktoś???? dobre toto? wygodnie się użytkuje te dopinane rączki? bo jakoś mam wątpliwości, ale ładne są bardzo Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ... I co z tym zlotem czarownic? A co ma być? Lecimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.08.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 lato w pelni - wiec na fm pustki ehh...u mnie ostatnio imprezy imprezy...limit (na lipiec) wyczerpany byle do piatku do tego jakis paskudny wirus sie przyczepil młodzinki, ale juz lepiej... a teraz TADAAAM moj tripp trappek [ATTACH=CONFIG]272326[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]272327[/ATTACH] i pytanie - zedrzec do zywego i pomalowac 'na drewniano' czy na bialy czy na czarny bo inne kolorki odpuszczamy Napisz proszę co to za kolor ten niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.08.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 A co ma być? Lecimy! Kiedy? Wybacz umarlakowi - nie ogarniam już niczego:no: Diana, walczysz jakoś z tym fantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Kiedy? ... pierwszy weekend września TWOJA OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!! bo jak nie to robimy Ci wjazd na chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.08.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 pierwszy weekend września TWOJA OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!! bo jak nie to robimy Ci wjazd na chatę Hurra! Najazd na chatę może być -będziemy na etapie malowania - wręczę wszystkim wałki i w weekend zamkniemy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Oołć. Ja nic nie kasowałam. Nic nie piłam. Nic nie ćpiłam. Przyjrzę się sprawie jak siądę do kompa. Garnki mam firmy FAGOR. Wydałam w muratorze a drugie mam emaliowane, ale nadają się na indukcję. Daro kupił. W biedrze na wyprzedażce za 3 dyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 tefal inginio - ma ktoś???? dobre toto? wygodnie się użytkuje te dopinane rączki? bo jakoś mam wątpliwości, ale ładne są bardzo [/i] Inginio mam patelnie i sa fajne bo zajmują mniej miejsca, jedna w grugą gary mam jakies no name, chyba beda dobre tez na indukcję...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 No dziwne. W ustawieniach mam sygnaturę, a tu się w ostatnich postach nie wyświetla --------------------------------------------------------------------- A jednak się wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts