Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy? Wybacz umarlakowi - nie ogarniam już niczego:no:

Diana, walczysz jakoś z tym fantem?

Walcze z tym by komuś sprzedać swoje dziecko ale kto zna moje dziecko ten nie chce z nim zostać, nawet mój mąż obawia się nie wytrzymania psychicznego z małym huraganem

Walcze z tym by komuś sprzedać swoje dziecko ale kto zna moje dziecko ten nie chce z nim zostać, nawet mój mąż obawia się nie wytrzymania psychicznego z małym huraganem

A co w końcu z przedszkolem? Nie ma opcji?

Asiu

dobrze, że wkleiłaś foty - przedwczoraj sprzeczałam się z mamą o krzewuszkę właśnie - ma taką białą -po byku - kawał krzewu już i upiera się, że to się inaczej nazywa;)

Ale Ci obrodziło w ogrodzie!

Chloe młoda się nie dostała więc póki co zostaje w domu ;/ choć znając ją to i tak przedszkole by w tydzień rozniosła z posadami i mówię to bardzo poważnie.

Kurczę, to problem:( Nasz J. wychowuje się z córką opiekunki ale to są niestety koszty.. Od września przedszkole ale nianię zostawiam na pół etatu, bo nie wiem, czy mały się zaklimatyzuje, a nawet jeśli, to o 13 pójdzie na obiad do cioci.

Dianka, ja bym nie miała skrupułów - trzeba czasem się oderwać :cool:. Mężowi się krzywda nie stanie, a jeśli się obawia to nie ma lepszego sposobu na ujarzmienie strachu, jak się z nim zmierzyć ;) A poza tym, to ojciec dziecka się chyba nie powinien obawiać :rolleyes: :lol2: Dadzą radę. Pytanie tylko czy Ty dasz :p :hug:

Napisz proszę co to za kolor ten niebieski?

jestem...sorry ze tak pozno ale ostatnio ciagle jakies imprezy...juz nie wyrabiam :cool:

kolorek to fontanna di trievi (czy jakos tak) z dekorala ale tylko kolorek bo farby mam kabe (lateksowa polmat) :) to jest bardziej gleboki turkus (identyczny jak swieczniki z ikea z serii ps 2012) :)

jestem...sorry ze tak pozno ale ostatnio ciagle jakies imprezy...juz nie wyrabiam :cool:

kolorek to fontanna di trievi (czy jakos tak) z dekorala ale tylko kolorek bo farby mam kabe (lateksowa polmat) :) to jest bardziej gleboki turkus (identyczny jak swieczniki z ikea z serii ps 2012) :)

Dzięki!

Takiego mniej więcej szukam, ale z Dekorala nie chcę :( Mam w przedpokoju Dekoralem ściany malowane i wyglądają fatalnie. Ani tego umyć, ani nic... tylko przemalować.

Jak u ciebie się sprawuje?

alo gdzie wwzyscy?

dupki moczą w wodach ciepłych czy wypalają boczki na słonku? :lol2:

ja dziś od rana byłam w dzieciaczkami nad wodą i spaliłam sobie plecki i ramionka ciut... boli :(

dzieciaki nawet nie są czerwone :o a moczyły się w wodzie po samą brodę :D widać filtr 50tka działa jak należy :)