_Chloe_ 04.08.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Gdzie to jezioro - nie wkleiłaś, bo nie było motywatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.08.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A ja wlasnie leze i odpoczywam na tarasie na mojej nowej sofie Napracowalam się w ogrodzie to mi się należy Kupiłam grilla gazowego Aaa kupiliśmy też łóżko do sypialni i materac a jak mi się znudzi to wstawię je do pokoju gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.08.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jezuuu... Ale mam dzisiaj niemoc :/ Ktoś może ma jakiegoś uniwersalnego motywatora? dzisiaj chyba wszystkich taka niemoc ogarnela...3 kawy a i tak zasypiam na stojaco!! masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.08.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A ja wlasnie leze i odpoczywam na tarasie na mojej nowej sofie Napracowalam się w ogrodzie to mi się należy Kupiłam grilla gazowego Aaa kupiliśmy też łóżko do sypialni i materac a jak mi się znudzi to wstawię je do pokoju gościnnego A kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.08.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Gdzie to jezioro - nie wkleiłaś, bo nie było motywatora? To krajobraz już po... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC00599_zps04cf4e33.jpg Na szczęście nie złamana - tylko wygięta. Ale jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.08.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A w trakcie było tak: https://picasaweb.google.com/114548825032109175178/4Sierpnia2014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLPTlKfjuvfjkQE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.08.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 UUU nieźle ale pomyśl że roślinki mają picie po upałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.08.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 co robić??? mam 2 jaskółeczki malutkie na podwórku na ziemi chyba wypadły z gniazda nie umieją latać, siedzą nieruchomo w trawie - jak się lekko dotknie to machają skrzydełkami i się przemieszczają boję się że zdechną z głodu buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.08.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Karolina, skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.08.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 łódzkie - do Łodzi mam 70km wyczytałam w necie że musze ją karmić bo zdechnie dzieciaki śpią, jak wstaną to jadę na działkę i wezmę je do domu chyba - bo co tu począć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.08.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 co robić??? mam 2 jaskółeczki malutkie na podwórku na ziemi chyba wypadły z gniazda nie umieją latać, siedzą nieruchomo w trawie - jak się lekko dotknie to machają skrzydełkami i się przemieszczają boję się że zdechną z głodu buuuuu Zbieraj robaczki i karm. Albo zanieś do veta. Jak trafisz dobrze to może się nimi zajmie w ramach pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 To do ZOO daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.08.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja kiedyś leczyłam taką co nie umiała latać, bida taka była chyba coś z jej skrzydłem było, no ale była już dobrze opierzona i w końcu poleciała ale póki nie latała mieszkalau mnie na strychu. Ogólnie to karmić muszkami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.08.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 właśnie wróciłyśmy... znalazłam jedną - wlazła w trawę wysoką że prawie ją zdeptałam wpakowałam do pudełka i zaniosłam do salonu by dać jej pić... jak chciałam ją wziąć do ręki z pudełka to mi czmychnęła tarasówką otwartą - poleciała fakt że przy samej ziemi ale te 6-7metrów poleciała... widziałam jak ląduje na trawie - poszłam więc po nią i co? przepadła! nigdzie jej nie znalazłam więc chyba odleciała... ale kiedy? że nie widziałam... łaziłam z pół godziny po tym kawałku gdzie widziałam jak kończy lot i nic... w końcu odjechałyśmy bo chyba obie mają się dobrze tak myślę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.08.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Na przyszłość, bo czytam, że odleciały - mam nadzieję, że do gniazda Spróbować umieścić z powrotem w gnieździe - to pierwsza rzecz Jeśli się nie da, pod tym linkiem instrukcja ratowania jerzyka, ale do jakskółki też OK: http://forum.bocian.org.pl/viewtopic.php?t=2756&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.08.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 to massive nero Dzięki Gdzieś widziałam porównanie Massive Nero i downlightów Novodworskiego. Nie mogę go nigdzie znaleźć, kojarzycie może, gdzie mogłam je widzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.08.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki Gdzieś widziałam porównanie Massive Nero i downlightów Novodworskiego. Nie mogę go nigdzie znaleźć, kojarzycie może, gdzie mogłam je widzieć? tu jest massive nero ten większy i pet fine aquaform mniejszy ja mam novodworskiego i nie widze rożnicy na suficie od pet fine Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 06.08.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 a który to massive ?? tu jest massive i pet fine ja mam novodworskiego i nie widze rożnicy na suficie od pet fine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.08.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ten większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 a który to massive ?? ten większy tak ten większy, poprawiłam opis dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts