asiazett 11.08.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A bez chilli się da? Bo ja nie lubię ale wtedy może być za mdłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dzień dobry, a jesienią zupkę zrobię i zobaczę c z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.08.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Zrób, zrób i pokaż Ja też jak tylko dorwę dynię to spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.08.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dzień dobry, pomimo tego , że moje wpisy są tu systematycznie pomijane to i tak zapytam Jaki masz kolor elewacji? Chodzi mi o jakiś numer czy cos ? Bo byłam w Twoim dzienniku Asia i masz bardzo fajny odcień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.08.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Kolory elewacji... Gamoniu Ten sam link jest podany w komentarzu nad Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.08.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.08.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hej Może ktoś mi pomoże bo chce kupić baterie umywalkowa ale mam problem Umywalkę kupiłam nablatową o wysokości 11 cm. Baterie chce umieścić na blacie. Jak wysoka powinna być bateria ? 20 cm czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.08.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki , taki ze mnie Gamoń czasami Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.08.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 HEJOO co tam u was? chyba nawet nie bede nadrabiac zaleglosci bo nie dam rady asiulku!! sto lat dla młodzinki i milion caluskow!! (z letkim opoznieniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.08.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hej Może ktoś mi pomoże bo chce kupić baterie umywalkowa ale mam problem Umywalkę kupiłam nablatową o wysokości 11 cm. Baterie chce umieścić na blacie. Jak wysoka powinna być bateria ? 20 cm czy więcej? wg mnie więcej zależy na jakiej wysokości jest wyjście wody??? - czyli to miejsce z którego faktycznie ona leci by było można spokojnie ręce podłożyć pod kran a nie się o niego obijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.08.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) wg mnie więcej zależy na jakiej wysokości jest wyjście wody??? - czyli to miejsce z którego faktycznie ona leci by było można spokojnie ręce podłożyć pod kran a nie się o niego obijać Dostałam odpowiedź, że wysokość do perlatora to 22 cm, długość całej wylewki to 18 cm. Umywalka ma dokładnie 11 cm, czyli zostaje 11 cm. Wyższa bateria ma już prawie 29 cm do perlatora, wylewka ma 23 cm ale jakoś boję się, że będzie za wysoka Baterię chcę umieścić z boku umywalki a nie za nią. Nadal nie wiem na którą się zdecydować Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.08.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ja takich baterii nie mam to nie wiem, ale jakbym miała decydować to bym w markecie pomacała, pomierzyła - tak żeby wyszło jak trzeba Ale może jeszcze ktoś się znajdzie, co ma baterię nablatową, pozaumywalkową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.08.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 11cm odstępu będzie w sam raz u mnie jest 9-10cm i mi pasuje, więcej wg mnie by bardzo rozchlapywało wodę poza umywalkę - bierz tę niższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.08.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ja takich baterii nie mam to nie wiem, ale jakbym miała decydować to bym w markecie pomacała, pomierzyła - tak żeby wyszło jak trzeba Ale może jeszcze ktoś się znajdzie, co ma baterię nablatową, pozaumywalkową... Tylko ze w markecie nie ma takich baterii a do jakiegoś salonu łazienkowego nie chce mi się jechać 11cm odstępu będzie w sam raz u mnie jest 9-10cm i mi pasuje, więcej wg mnie by bardzo rozchlapywało wodę poza umywalkę - bierz tę niższą Dzięki Tak tez myślałam ze ta wyższa może powodować rozchlapywanie wody. Kupię niższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam sie z Wami chlebem i sola i daje znac.. wrocilam rano bede na kawusi...o ile jeszcze tutaj serwuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.08.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No właśnie panuje tu dziwna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.08.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Cisza się zaczęła jak Meliska zrobiła nalot na zlot (czyli przybyła do ojczyzny celem poobcowania). Może teraz ruch się zacznie? No to Meli my tu Ciebie witamy chlebem i solą... http://mdksulejowek.pl/wp-content/uploads/2013/08/chleb.jpg http://www.sol-tor.pl/uploads/A_1kg_WB.jpg Z kawusią jutro liczę na Was - że tak powiem - się chętnie wproszę, bo postawić mogę nie dac rady :/ Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.08.2014 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 A skoro ja dzisiaj pierwsza, to zostawiam Wam śniadanko http://www.dirtydozenraces.com/wp/wp-content/uploads/2014/05/o-SMILEY-BREAKFAST-facebook.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja bym byla pierwsza o wiele wiele wczesniej, ale nie wypadalo mi tak szybko kompa odpalac mloda wstala o 4:40 i tak sobie lazikuje, bawi sie ... heh Witam sie z kawunia a sniadanko zjem pozniej, jak wypije swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.08.2014 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ojejku, a jak Ty to robisz, że nie uypiasz w tej nocnej godzinie, patrząc jak się Młoda bawi? Ja bym usnęła z gębę w sałatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts