Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :D

Może ktoś mi pomoże bo chce kupić baterie umywalkowa ale mam problem :rolleyes: Umywalkę kupiłam nablatową o wysokości 11 cm. Baterie chce umieścić na blacie. Jak wysoka powinna być bateria ? 20 cm czy więcej? :rolleyes:

wg mnie więcej

zależy na jakiej wysokości jest wyjście wody??? - czyli to miejsce z którego faktycznie ona leci

by było można spokojnie ręce podłożyć pod kran a nie się o niego obijać

wg mnie więcej

zależy na jakiej wysokości jest wyjście wody??? - czyli to miejsce z którego faktycznie ona leci

by było można spokojnie ręce podłożyć pod kran a nie się o niego obijać

Dostałam odpowiedź, że wysokość do perlatora to 22 cm, długość całej wylewki to 18 cm.

Umywalka ma dokładnie 11 cm, czyli zostaje 11 cm.

Wyższa bateria ma już prawie 29 cm do perlatora, wylewka ma 23 cm ale jakoś boję się, że będzie za wysoka :roll:

Baterię chcę umieścić z boku umywalki a nie za nią.

Nadal nie wiem na którą się zdecydować :confused:

Edytowane przez Ślężankaaa

Ja takich baterii nie mam to nie wiem, ale jakbym miała decydować to bym w markecie pomacała, pomierzyła - tak żeby wyszło jak trzeba :D Ale może jeszcze ktoś się znajdzie, co ma baterię nablatową, pozaumywalkową... :rolleyes:

Tylko ze w markecie nie ma takich baterii ;) a do jakiegoś salonu łazienkowego nie chce mi się jechać :p

11cm odstępu będzie w sam raz :)

u mnie jest 9-10cm i mi pasuje, więcej wg mnie by bardzo rozchlapywało wodę poza umywalkę - bierz tę niższą :)

Dzięki :hug: Tak tez myślałam ze ta wyższa może powodować rozchlapywanie wody. Kupię niższą :yes:

Cisza się zaczęła jak Meliska zrobiła nalot na zlot (czyli przybyła do ojczyzny celem poobcowania). Może teraz ruch się zacznie? :eek: ;)

No to Meli my tu Ciebie witamy chlebem i solą...

http://mdksulejowek.pl/wp-content/uploads/2013/08/chleb.jpg

http://www.sol-tor.pl/uploads/A_1kg_WB.jpg

Z kawusią jutro liczę na Was - że tak powiem - się chętnie wproszę, bo postawić mogę nie dac rady :/

Edytowane przez asiazett