Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale się dzisiaj wyspałam :rolleyes: Wreszcie :D Na śniadanko to już pewnie za późno, więc stawiam leniwą kawusię...

http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2013/09/morning-coffee-haiku.jpg

Jakie plany macie na dzisiaj? My chyba skoczymy gdzieś na rowerkach. I trochę po ogródku się pokręcę :yes:

Widzę że moda na młynki Menu dotarła i na forum ;) Ja zamówiłam sobie jakiś czas temu u szwagierki która mieszka w De 2 młynki właśnie te większe 28 cm i karafkę Menu i powiem Wam że tam są tańsze niż w PL :yes: ale nie tak tanie jak na West (za to na West nie było wyboru kolorów) ;) Teraz czekam nan jej wizytę w PL ;)

Ja też nie mam namiarów na taki wydruk :no:

Edytowane przez Ślężankaaa

Mam pytanko do tych co juz posiadaja stoly w jadalni ;)

jaka maja wysokosc? moj stolarz zrobil na 88cm i wydaje sie, ze jest za wysoki...

jak nie moglam sie jego doczekac, tak teraz mi sie nie widzi on, bo te glupie, brakujace 10cm w szerokosci zepsuly cala moja koncepcje....i jego urok (to sa moje odczucia, ktore nawet moj M zauwazyl) :(

jego wymiary sa 100/250, mialo byc 110/250.

Mój ma chyba 120 szerokości, ale z szerokością to bym się nie martwiła... Wysokość naszego to 78 cm i to jest maks! Dla mnie mógłby być niższy. Darowi pasuje, bo on jest wysoki. 88 cm na bank kazałabym skrócić :yes: a to chyba nie powinien być problem. A pokażesz foty tego stoliszcza?

no wlasnie, moja mama tez ma u siebie na 78cm...

stolarz powiedzial ze zrobil wymiary standardowe takie jakie sa... ale wydaje mi sie ze sie o te 10cm z wysokoscia pomylil... predzej blat w kuchni a nie stol ;)

qrna no.. :(

oto stol...(prosze nie patrzec na panujacy balagan ;) )

DSC06536.JPG

DSC06541.JPG

...

Jakie plany macie na dzisiaj?

...

my dziś w lesie :) szaleliśmy - jeśli zawrotną prędkość 10-20 km/h tak można nazwać :lol2: - gazikiem z dziewczynkami :D młode zachwycone przejażdżką i ciężko było im wytłumaczyć że to już koniec i wracamy na obiadek...

potem grzybobranie i puste wiaderko - no nawet psich nie było! wszystko wyzbierane...

Melcia stół jest mega! kawał drzewka poszło :)

też sądzę że za wysoki - w domu mam 77cm i jest idealnie - niech obcina te 10cm i wywierć w nich otworki i będziesz miała mini świeczniki :)

Melcia, stół bomba! Mi się nie wydaje za wąski :no: A jak skrócić nóżki to niech się już stolarz martwi. Za tego co się zorientowałam wtedy kiedy sama kupowałam stół, to standardowa wysokość to jakieś 72, 74 - 78 cm właśnie, więc mówiąc o "standardzie" 88... :no:

My się w końcu na rower nie wybraliśmy. Pojutrze :D bo jutro ma padać :( posiedziałam z nosem w ogródku, a potem w garderobie. Mam czas na wyzbywanie się mojego majątku ubraniowego, bo nic mi się nie podoba :bash:

Dzien dobry :)

Stol pojdzie do sciecia... na pewno facet sie pomylil z wymiarami jakie ma blat roboczy w kuchni ;)

Powiadasz ze garderobe oprozniasz... ja tez to zrobilam u siebie jadac do PL...:yes:

Tak sobie siedze popijajac kawe i musze cos Wam kliknac....Mam bardzo rozrywkowych sasiadow zza hmm 3ciego plota? bo to blizsi sasiedzi moich obok niz moi, nie wazne, do sedna...

Spie sobie spokojnie i moj maz mnie budzi w nocy mowiac: sluchaj....

nastawiam sluch i slysze: a! aaa! AA!!AAAooooh!aaaaaa!!!! a! a! Oh :o

patrze na zegarek 2:22 ;) matko jakie jeki:p

mowie do mojego : no bzykaja sie, i to niezle daje po zaworach, ze babe tak slychac na cala okolice ;)

spie dalej bo zapanowala cisza, po czym odglosy (te same do mnie docieraja) patrze na godzine jest gdzies pare minut po 3. :D

To sobie ludziki poszaleli dzisiejszej nocy :D:D:D

moj mowi ze ostatnio tak samo bylo w sobote...:lol2: