asiazett 14.08.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ej, no co Wy? Śliczne są (młynki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 to fakt powszechnie znany, że ja mam wypaczony i wieśniacki gust ja tez wsiowa lepiej byc wiesniakiem niz prostakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ja miastowa od urodzenia - dopiero wsiowa będę ja lubię widzieć ile mam jeszcze w środku "towaru" - więc dla mnie młynek musi mieć szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 aaa to ty masz gust miastowy a nie wsiowy to sobie kup takie dwa z szybka i jeszcze elektryczne moj mi powiedzial ze sie jemu one podobaja (te elektr.) ale jaka cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 taaa ja sobie ten z szybka moge dokupic... bo jeszcze sa ale tak jakos nie ciagnie mnie do nich...w to miejsce poszukam sobie czegos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.08.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Boże, ludzie to już na prawdę nie wiedzą za co ile brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 właśnie - elektryczne muszą być!! teraz mam ręczmy i jak mam zetrzeć pieprzu to mnie h** strzela... kręcę i kręcę i nie leci prawie... ładuję ziarka do moździerza i moment gotowe mam a młynki za 200zł to nie ma moją (czytaj Ł ) kieszeń ja po 2 dyszki kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.08.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Ale się dzisiaj wyspałam Wreszcie Na śniadanko to już pewnie za późno, więc stawiam leniwą kawusię... http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2013/09/morning-coffee-haiku.jpg Jakie plany macie na dzisiaj? My chyba skoczymy gdzieś na rowerkach. I trochę po ogródku się pokręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 zazdraszczam wyspania... ja z mloda o 8 na fotelu u stomatologa bylam...cyrk do potegi entej.... we wtorek kolejna wizyta-tym razem wysle tatusia z corcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.08.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ...tym razem wysle tatusia z corcia Prawidłowo Mam pytanie... czy ktoś drukował kiedyś zdjęcia w formie magnetycznej "nalepki" i ma sprawdzoną firmę, która dobrze i tanio robi takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ja nie, wiec nie potrafie nikogo polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.08.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Widzę że moda na młynki Menu dotarła i na forum Ja zamówiłam sobie jakiś czas temu u szwagierki która mieszka w De 2 młynki właśnie te większe 28 cm i karafkę Menu i powiem Wam że tam są tańsze niż w PL ale nie tak tanie jak na West (za to na West nie było wyboru kolorów) Teraz czekam nan jej wizytę w PL Ja też nie mam namiarów na taki wydruk Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Mam pytanko do tych co juz posiadaja stoly w jadalni jaka maja wysokosc? moj stolarz zrobil na 88cm i wydaje sie, ze jest za wysoki... jak nie moglam sie jego doczekac, tak teraz mi sie nie widzi on, bo te glupie, brakujace 10cm w szerokosci zepsuly cala moja koncepcje....i jego urok (to sa moje odczucia, ktore nawet moj M zauwazyl) jego wymiary sa 100/250, mialo byc 110/250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.08.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Mój ma chyba 120 szerokości, ale z szerokością to bym się nie martwiła... Wysokość naszego to 78 cm i to jest maks! Dla mnie mógłby być niższy. Darowi pasuje, bo on jest wysoki. 88 cm na bank kazałabym skrócić a to chyba nie powinien być problem. A pokażesz foty tego stoliszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 no wlasnie, moja mama tez ma u siebie na 78cm... stolarz powiedzial ze zrobil wymiary standardowe takie jakie sa... ale wydaje mi sie ze sie o te 10cm z wysokoscia pomylil... predzej blat w kuchni a nie stol qrna no.. oto stol...(prosze nie patrzec na panujacy balagan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.08.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Mmeli śliczny Myślę że nie będzie problemu ze skróceniem stołu o te 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 no brzydki to on nie jest... wiem ze sie da go skrocic,tzn nogi podciac, bo byla rozmowa ze stolarzem... bedzie ciezko go przytrzymac w gorze bo wazy 200kg tylko szkoda mi ze nie jest szerszy o te 10cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.08.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ... Jakie plany macie na dzisiaj? ... my dziś w lesie szaleliśmy - jeśli zawrotną prędkość 10-20 km/h tak można nazwać - gazikiem z dziewczynkami młode zachwycone przejażdżką i ciężko było im wytłumaczyć że to już koniec i wracamy na obiadek... potem grzybobranie i puste wiaderko - no nawet psich nie było! wszystko wyzbierane... Melcia stół jest mega! kawał drzewka poszło też sądzę że za wysoki - w domu mam 77cm i jest idealnie - niech obcina te 10cm i wywierć w nich otworki i będziesz miała mini świeczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.08.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Melcia, stół bomba! Mi się nie wydaje za wąski A jak skrócić nóżki to niech się już stolarz martwi. Za tego co się zorientowałam wtedy kiedy sama kupowałam stół, to standardowa wysokość to jakieś 72, 74 - 78 cm właśnie, więc mówiąc o "standardzie" 88... My się w końcu na rower nie wybraliśmy. Pojutrze bo jutro ma padać posiedziałam z nosem w ogródku, a potem w garderobie. Mam czas na wyzbywanie się mojego majątku ubraniowego, bo nic mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.08.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dzien dobry Stol pojdzie do sciecia... na pewno facet sie pomylil z wymiarami jakie ma blat roboczy w kuchni Powiadasz ze garderobe oprozniasz... ja tez to zrobilam u siebie jadac do PL... Tak sobie siedze popijajac kawe i musze cos Wam kliknac....Mam bardzo rozrywkowych sasiadow zza hmm 3ciego plota? bo to blizsi sasiedzi moich obok niz moi, nie wazne, do sedna... Spie sobie spokojnie i moj maz mnie budzi w nocy mowiac: sluchaj.... nastawiam sluch i slysze: a! aaa! AA!!AAAooooh!aaaaaa!!!! a! a! Oh patrze na zegarek 2:22 matko jakie jeki:p mowie do mojego : no bzykaja sie, i to niezle daje po zaworach, ze babe tak slychac na cala okolice spie dalej bo zapanowala cisza, po czym odglosy (te same do mnie docieraja) patrze na godzine jest gdzies pare minut po 3. To sobie ludziki poszaleli dzisiejszej nocy :D:D moj mowi ze ostatnio tak samo bylo w sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts