lukasz69karolina 16.08.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 hehehe tacy sąsiedzi są w dechę ja miałam takiego przez ścianę w bloku i systematycznie było słychać krzyki i walenie łóżka o ścianę mój ojciec kiedyś mamę obudził z propozycją: "może zrobimy zawody, kto głośniej?" ale się nie skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.08.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 tak sie zastanawiam, bo my mielismy okno otwarte w sypialni... ciekawe czy oni tez? bo echo sie nioslo jak cholera dobre to to z tymi zawodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.08.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 A nie mówiłam - Meli wróciła jest zadyma. Sex afera od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 oj tam oj tam... tylko o ktory powrot moj chodzi? bo, wrocilam do NO-jest sex... tutaj zaczelam klikac-niechcacy tez o tym... chcialam sie tylko z wami podzielic jaka to mialam nie przespana noc dzieki sasiadom... i slysze ze wprowadzam zadyme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.08.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Oj bido, Ty to a propos nieprzespanej nocy A co do zadymy... no przecież od tego tu jesteś, nie? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.08.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 nie nie jestem ja bede teraz tylko podczytywac i sporadycznie sie udzielac... nie chce mi sie nic...tym bardziej ze dom zostawiony bez dluzszego pilnowania jak dziala pc... dzisiaj sie dowiaduje ze w dodatkowym naczynku wzbiorczym (czy jak sie ono zwie) do pc, bary poszly do konca i nie wiadomo z jakiej to przyczyny moj mowi zebym to ja dzwonila do serwisanta, bo ja wiem o co chodzi tam, a ja mowie do niego ze on facet i predzej zrozumie... ehh zyc nie umierac albo jakis bubel wyszedl albo nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ojejku, wyczuwam niski poziom motywacji! Alert! Alert! Meliska w złej kondycji! Niosę pomoc... Po pierwsze to chciałam Cię pocieszyć, że jutro prawdopodobnie wstanę jeszcze przed Tobą! I co? Już lepiej? Jak jeszcze potrzeba Ci sił witalnych, to proszę. Smacznego http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC00858_zps9f1b0fb3.jpg Ciasto 3 bit. Słodkie przeokrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem, jestem... czekalam az gospodyni pierwsza kliknie No to powiedz mi moja droga o ktorej to jutro wstajesz? bo ja hmmm tradycyjnie, szkola sie zaczyna rano i pierwszy dzien w nowym przedszkolu... zacznie sie latanie, szykowanie, odbieranie itd...plus, to chyba najfajniejsze-pol dnia spokoju w domu ciacho biere, przyda sie do kawy ja sobie wertuje net w poszukiwaniach chlodziarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Tak gdzieś... piąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 eeee to nie jest tak zle.. w Pl mialam czesto takie pobudki mama pobawimy sie w mame i dziećko? ja bede mamusia a ty moja ciórcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 O matko, coś Ty wyprawiała, żeby się tak dogłębnie urządzić? Albo nie. Nie chcę wiedzieć. Nie było pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ciapo! Dla Ciebie: http://s.dobra-mama.pl/post/na-drobne-skaleczenia-plastry-dermaplast-kids/Plasterki-DermaPlast-kids-01.jpg Jak ,o kiedyś w tipsa strzeliło to mało palca nie straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 omatulu co sie u Was wyrabia..bieduly.... wstapilam na chwilke by pomachac na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ej ej! nie mówi się że się nosi tipsy, bo to niedokońca zgodne z prawdą: tipsy to "plastikowe" przedłużenie które się nakleja na paznokieć na jego części jedynie - potem na to należy nałożyć masę utwardzającą: żel lub akryl, bo bez tego sam tips by zaraz odleciał więc całość to - przedłużenie paznokci akrylem/żelem na tipsie(bądź na formie - co jest ładniejsze zdecydowanie i wg mnie trwalsze:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 wsio ryba jak sie mowi.. ja tez mialam tylko 2 razy w zyciu je i juz wiecej nie zrobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A ja właśnie miałam tipsy dawno, dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Szpony! Jakoś mi do Ciebie mało pasują :/ Czy Wy też macie wrażenie, że już po lecie? Zimno, pochmurno... Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 deszczowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 deszczowo.... Oł jes. Jeszcze tego mi brakowała do pełni depresyjnego krajobrazu. Już nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts