Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeżyłam dzisiaj najgorszy dzień ever! No po prostu czarny wtorek. Nie dość, że straciłam coś ważnego to jeszcze chwilę później dostałam mandat. Plus jest tylko taki, że wyraz twarzy przez resztę dnia musiałam mieć conajmniej wzbudzający litość, bo panie w ZUSie były dla mnie ekstremalnie miłe, wręcz mnie pocieszały, a przecież się im nie spowiadałam. Chyba się dzisiaj urżnę! Chyba, że pójdę zaraz spać. Albo sobie coś kupię. Nie. Jednak urżnę. A potem pójdę spać. Jutro sobie coś kupię :p

eeejj to moj drink! ale dobra podziele sie z Asia...

Asiu witam w tym samym gronie heh

mnie urzad wywalil bo nie napisalam stosownego pisma ze na wakacje jade :wtf:

tylko szkoda ze jak na 2tyg przed wyjazdem bylam to zglosic im, to nikt mnie o takim pismie nie poinformowal..pozniej nikt nie dzwonil przez 8tygodni :sick:

wiadomo, afere na pol urzedu zrobilam, ale walczylam o swoje, nie oszukalam itd wiec niech i oni zachowuja sie wobec mnie uczciwie. ot taki suuuper dzisiaj dzien mialam :(

najlepiej polaczkowi wstrzymac wyplacanie kasy... bo o co chodzi jak nie o to ;)

no wlasnie, moja mama tez ma u siebie na 78cm...

stolarz powiedzial ze zrobil wymiary standardowe takie jakie sa... ale wydaje mi sie ze sie o te 10cm z wysokoscia pomylil... predzej blat w kuchni a nie stol ;)

qrna no.. :(

oto stol...(prosze nie patrzec na panujacy balagan ;) )

DSC06536.JPG

DSC06541.JPG

mmeli cudny stół (pomijając jego nadwysokość )

czy możesz mi napisać na priv ile płaciłaś u stolarza.... też marz mi się takie cudeńko ale nie wiem kiedy będzie mnie na niego stać :)...

Asiu wpadłam do Ciebie bez przywitania więc się witam :)

Już jakiś czas temu poznałam Twoje wnętrza, a ostatnio analizuje je dogłębnie ...

gratuluję wyczucia smaku i w ogóle .. a pokoik córci .... miodzio ....też planuję ikeowskie meble do pokoju mojego młodego... chyba są ponadczasowe i zawsze w nich można coś pozmieniać :) białą komodę to malowałaś samodzielnie??? śliczna jest.

Jak to Asia, co takiego się stało, oprócz mandatu?...

W skutek błędu ludzkiego zostało mi odebrane coś, co parę dni temu było mi nadane :bash: Odpowiedź tajemnicza, ale to chyba też nie miejsce na takie zwierzenia ;) W każdym razie bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie i empatię - przyda się, bo jestem conajmniej skołowana :hug:

Mohito - mój rozmiar. Nie podzielam się. Weźcie sobie najwyżej te małe pituszki :p ;) :hug:

...Jesli dostalas mandat z fotoradaru to jest sposob ;)

Żaden tam fotoradar, fotomodelką nie jestem, nikomu nie pozowałam. Na żywca mnie złapali :evil:

Dosyć smutów na dzisiaj...

Asiu wpadłam do Ciebie bez przywitania więc się witam :)

Już jakiś czas temu poznałam Twoje wnętrza, a ostatnio analizuje je dogłębnie ...

gratuluję wyczucia smaku i w ogóle .. a pokoik córci .... miodzio ....też planuję ikeowskie meble do pokoju mojego młodego... chyba są ponadczasowe i zawsze w nich można coś pozmieniać :) białą komodę to malowałaś samodzielnie??? śliczna jest.

Cześć Dżoana :rolleyes: :lol2:

Miłe słowa :D Dzięki :hug: Komoda była gotowa biała. To Hemnes.

Jeszcze chciałam tylko powiedzieć, że dzisiejsze %%% zamieniłam na rower. Machnęliśmy 15 km i od razu rozum jakby trzeźwiejszy ;) A na trasie spotkaliśmy kaczki...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01021_zps5fa4dd63.jpg

łabędzie...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01017_zps5034eac9.jpg

a nawet szczura (foty brak, pozować nie chciał ;))

Na rowerach jest fajnie...

...

A dziewczynki jakie zadowolone...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01028_zps373a9727.jpg

:lol2: :rotfl:

No dobra, foch był nie na rowery, tylko jakieś inne poważne sprawy go wywołały (bodajże butelka z wodą). W każdym razie drzemkę nawet pasażerki zaliczyły, starsza rozłożyła się na młodszej i tak sobie kimały obie. Fotograf znowu nawalił, bo nie ma zdjęć :o. Są za to zdjęcia pięknych berberysów, które na rabacie wyglądały zabójczo ;) Chyba sobie strzelę taki żywopłot...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01030_zps5f2aea74.jpg

I jedna "inna" tawuła się trafiła...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01033_zps54ce34f9.jpg

A tak w ogóle to mam jeszcze tyle zaległości zdjęciowych... :sick:

Edytowane przez asiazett

Asia tulam :hug: co by się nie stało - nie jest najgorzej :)

powiedz mi w tym wózku rowerowym to do ilu kilo można??

dużo tam miejsca dla dwójki dzieciaków?

dumam czasem nad takim cudem... bo mam rower który stoi i kurz zbiera, bo ja sama z dwiema nie mam się jak ruszyć rowerowo - a tak bym po tych wsiach koło nas pedałowała :-P