Mmelisa 18.08.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 to normalne ze ja mam pogode z wyprzedzeniem na pocieszenie..wtorek/sroda pochmurno, po czym deszcze z przerwa pogody na niedziele i heja dalej z deszczami pogodaq zawsze sie sprawdza... buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 podobno dobra stronka pogodowa yr.no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 dokladnie nie wytykaj jezyka bo ci krowa nasika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jeszcze się jakoś żadna nie odważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nie no Duśka - Ty to masz życie jak w Madrycie ... poza tym jutro justin... Pozdrów go ode mnie. I Jacksona, jak będzie z nim śpiewał Love never felt so good P. S. Gratuluję przedpokoju. Jestem ciekawa jak stąd do Katowic jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.08.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dzień dobry wszystkim Nawet nie zauważyłam kiedy a już się zrobiło jesiennie Rośliny pomału już zmieniają kolory... Asia a Ty jakoś tak mało aktywna jesteś Wszystko u Ciebie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.08.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Przeżyłam dzisiaj najgorszy dzień ever! No po prostu czarny wtorek. Nie dość, że straciłam coś ważnego to jeszcze chwilę później dostałam mandat. Plus jest tylko taki, że wyraz twarzy przez resztę dnia musiałam mieć conajmniej wzbudzający litość, bo panie w ZUSie były dla mnie ekstremalnie miłe, wręcz mnie pocieszały, a przecież się im nie spowiadałam. Chyba się dzisiaj urżnę! Chyba, że pójdę zaraz spać. Albo sobie coś kupię. Nie. Jednak urżnę. A potem pójdę spać. Jutro sobie coś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.08.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak to Asia, co takiego się stało, oprócz mandatu? Idę Ci szukać jakiegoś dobrego drina Edit. Poszłam w ilość http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ee2a792083.jpg Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.08.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 O kuźwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.08.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Mam nadzieję, że drinuś pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 eeejj to moj drink! ale dobra podziele sie z Asia... Asiu witam w tym samym gronie heh mnie urzad wywalil bo nie napisalam stosownego pisma ze na wakacje jade tylko szkoda ze jak na 2tyg przed wyjazdem bylam to zglosic im, to nikt mnie o takim pismie nie poinformowal..pozniej nikt nie dzwonil przez 8tygodni wiadomo, afere na pol urzedu zrobilam, ale walczylam o swoje, nie oszukalam itd wiec niech i oni zachowuja sie wobec mnie uczciwie. ot taki suuuper dzisiaj dzien mialam najlepiej polaczkowi wstrzymac wyplacanie kasy... bo o co chodzi jak nie o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 no wlasnie, moja mama tez ma u siebie na 78cm... stolarz powiedzial ze zrobil wymiary standardowe takie jakie sa... ale wydaje mi sie ze sie o te 10cm z wysokoscia pomylil... predzej blat w kuchni a nie stol qrna no.. oto stol...(prosze nie patrzec na panujacy balagan ) mmeli cudny stół (pomijając jego nadwysokość ) czy możesz mi napisać na priv ile płaciłaś u stolarza.... też marz mi się takie cudeńko ale nie wiem kiedy będzie mnie na niego stać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Asiu wpadłam do Ciebie bez przywitania więc się witam Już jakiś czas temu poznałam Twoje wnętrza, a ostatnio analizuje je dogłębnie ... gratuluję wyczucia smaku i w ogóle .. a pokoik córci .... miodzio ....też planuję ikeowskie meble do pokoju mojego młodego... chyba są ponadczasowe i zawsze w nich można coś pozmieniać białą komodę to malowałaś samodzielnie??? śliczna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 jo-aska odp poszla na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.08.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jak to Asia, co takiego się stało, oprócz mandatu?... W skutek błędu ludzkiego zostało mi odebrane coś, co parę dni temu było mi nadane Odpowiedź tajemnicza, ale to chyba też nie miejsce na takie zwierzenia W każdym razie bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie i empatię - przyda się, bo jestem conajmniej skołowana Mohito - mój rozmiar. Nie podzielam się. Weźcie sobie najwyżej te małe pituszki ...Jesli dostalas mandat z fotoradaru to jest sposob Żaden tam fotoradar, fotomodelką nie jestem, nikomu nie pozowałam. Na żywca mnie złapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.08.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dosyć smutów na dzisiaj... Asiu wpadłam do Ciebie bez przywitania więc się witam Już jakiś czas temu poznałam Twoje wnętrza, a ostatnio analizuje je dogłębnie ... gratuluję wyczucia smaku i w ogóle .. a pokoik córci .... miodzio ....też planuję ikeowskie meble do pokoju mojego młodego... chyba są ponadczasowe i zawsze w nich można coś pozmieniać białą komodę to malowałaś samodzielnie??? śliczna jest. Cześć Dżoana Miłe słowa Dzięki Komoda była gotowa biała. To Hemnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ehh a Dus to pewnie z Justinem drinkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.08.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeszcze chciałam tylko powiedzieć, że dzisiejsze %%% zamieniłam na rower. Machnęliśmy 15 km i od razu rozum jakby trzeźwiejszy A na trasie spotkaliśmy kaczki... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01021_zps5fa4dd63.jpg łabędzie... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01017_zps5034eac9.jpg a nawet szczura (foty brak, pozować nie chciał ) Na rowerach jest fajnie... ... A dziewczynki jakie zadowolone... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01028_zps373a9727.jpg No dobra, foch był nie na rowery, tylko jakieś inne poważne sprawy go wywołały (bodajże butelka z wodą). W każdym razie drzemkę nawet pasażerki zaliczyły, starsza rozłożyła się na młodszej i tak sobie kimały obie. Fotograf znowu nawalił, bo nie ma zdjęć . Są za to zdjęcia pięknych berberysów, które na rabacie wyglądały zabójczo Chyba sobie strzelę taki żywopłot... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01030_zps5f2aea74.jpg I jedna "inna" tawuła się trafiła... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01033_zps54ce34f9.jpg A tak w ogóle to mam jeszcze tyle zaległości zdjęciowych... Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.08.2014 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Asia tulam co by się nie stało - nie jest najgorzej powiedz mi w tym wózku rowerowym to do ilu kilo można?? dużo tam miejsca dla dwójki dzieciaków? dumam czasem nad takim cudem... bo mam rower który stoi i kurz zbiera, bo ja sama z dwiema nie mam się jak ruszyć rowerowo - a tak bym po tych wsiach koło nas pedałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 widok zadowolenia u dzieci bezcenny :lol2: Karolina kupuj kupuj taki wozek, dwojka smialo sie zmiesci ja tez planuje...ale roweru dla siebie nie mam, wiec bym je tak ciagac musiala jak ten osiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts