_Chloe_ 22.08.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 już się odezwałam w sprawie odlotu - proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby mej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.08.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja? A dlaczego ja? Czy ja kradłam paprotki? Czy ja częstowałam weselników podpaskami? Czy probowałam w dresach udawac gościa (gościuwę) tej eleganckiej imprezy? Czy ja się kłóciłam o pierwszej w nocy o zasady ruchu drogowego? Nie. Nie. Nie. Nie paliłam. Jak piłam to nie sama. I nawet nie chrapałam w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Hop Hop pojawiam się i znikam i znikam hahahaa... buziaki dla Was dziewczynki Ivi i Karolina dla Was siarczyście mięsiste cmoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ooo Asia mamy taką samą dobę hahha... Ciebie teszzzzz całuję albo ty mnie hahahhaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Duśka jakiego ty masz faceta ulala... prasuje trzy prania w tym koszule ? serio oj maj got Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.08.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Taki siarczyście mięsisty to poproszę też A jaka Ty słowna jesteś dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki Ven A może chcesz dołączyć? Będziesz miała status weteranki razem z Ivy (tylko ciiiiii... ona nie lubi, jak się o niej tak mówi ) Kochana zawsze z chęcią Pechowo akurat zmieniam pracę na taką pracującą w weekendy, więc się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.08.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Gdzie jest Dus? Tylko nie mowcie ze w Sopocie na Top Trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.08.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Istnieje takie zagrożenie Względnie grandzi coś ze Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.08.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Ja? A dlaczego ja? Czy ja kradłam paprotki? Czy ja częstowałam weselników podpaskami? Czy probowałam w dresach udawac gościa (gościuwę) tej eleganckiej imprezy? Czy ja się kłóciłam o pierwszej w nocy o zasady ruchu drogowego? Nie. Nie. Nie. Nie paliłam. Jak piłam to nie sama. I nawet nie chrapałam w nocy jesteś okropna... tyle razy mnie wymienić tutaj!! wypinaj tyłek... dostajesz lanie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/h050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 pomysl z zabraniem paprotki z korytarzyka byl moj tutaj sie przyznaje...ale biegac nigdzie nie biegalam... dopiero rano po cukier do Kolegow od malowania pasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wystep Vengaboys nie podobal mi sie... takie samo odczucie mialam jak bylam na koncercie Scooter'a i wystepowal Captain Jack Soyka fajna piosenka-ta pierwsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.08.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Meliska, czy jest ktoś na czyim koncercie jeszcze nie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak Asiu sa takie osoby...Whitney, M.Jackson, Pink itd itd... Musze byc czujna i nie przegapic dat z koncertami innych wykonawcow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.08.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Nooo doooobra......przyznaję.....Paprotkę z korytarzyka "pożyczyłam" ja.....ale z dobrym zamiarem....wręczenia młodym, a że pogardzili....kij im w oko, nie???? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.08.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 24.08.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ja od tygodnia budzik mam ustawiony na 5:00 i wstaję by iść kupić świeże bułki dla Ł do roboty czujecie... mieszkam tu już z 15lat a dopiero odkryłam że 5min od domu mam sklep czynny od 5tej? biedny Ł do tej pory zawsze miał kanapeczki z wczorajszego pieczywa robione, a jak chciał świeże to sobie musiał sam kupować w drodze do pracy i robić a teraz jaką ma żonę kochaną, co ps. kładzie się podłoga w kibelku czarna ku rozpaczy i wielkiemu niezadowoleniu Ł Karola to pokazuj ta podłogę czarną .... ciekawe jak będzie wyglądał twój kibelek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 u Andzi w wątku wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Hop Hop pojawiam się i znikam i znikam hahahaa... buziaki dla Was dziewczynki Ivi i Karolina dla Was siarczyście mięsiste cmoki Gosia dla Ciebie też buziolki idziemy na dymka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 idziemy na dymka? jak chcesz to puszcze Ci dymka... a raczej z dymki co to ma znaczyc : nadaje Karolina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts