Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia interesują Cię ławki z oparciem, bez?

Ja zamówiłam sobie konsolkę do przedpokoju :wiggle: Do wiatrołapu muszę zrobić jakąś malutką ławeczkę aby można było chociaż torebkę na chwilę położyć bo niestety nie ma tam za dużo miejsca :roll:

Edytowane przez Ślężankaaa

poważnie?

:cry:

Poważnie :yes:, a co? :eek:

Nie rycz Babo! :hug: :hug: :hug:

robić robi, ale jeszcze nie montuje :)

montaż bedzie ekspresowy, bo wiele tam zabawy nie ma.

a wykladzinka jest do sypialni. pozbywamy się tymczasowego dywanu spod łóżka, bo te wzorki działają mi na nerwy. coś pod spodem być musi, bo nie znoszę bosą stopą po zimnej podłodze, a dywany w interesującym nas rozmiarze i kolorze są znacznie droższe. wybraliśmy taką w kolorze zasłon, jasną w odcieniu szampańskiego beżu

Ciekawam efektu :popcorn:

Asia interesują Cię ławki z oparciem, bez?

Ja zamówiłam sobie konsolkę do przedpokoju :wiggle: Do wiatrołapu muszę zrobić jakąś malutką ławeczkę aby można było chociaż torebkę na chwilę położyć bo niestety nie ma tam za dużo miejsca :roll:

Myślałam o grafitowej, zwykłej, prostej, podłużnej, niskiej, jamnikowatej skrzynce, w której dzieciaki mogłyby trzymać buty. Ale może ktoś podsunie coś bardziej wymyślnego...?

Poważnie :yes:, a co? :eek:

...

"najlepiej by wyglądała granatowa atłasowa"

...

Myślałam o grafitowej, zwykłej, prostej, podłużnej, niskiej, jamnikowatej skrzynce, w której dzieciaki mogłyby trzymać buty. Ale może ktoś podsunie coś bardziej wymyślnego...?

ale, do tego opisu nie pasuje więc i tak klops...

Granatowa? A dlaczego? Biorę pod uwagę, żeby ją sobie później samej wytapicerować ;) Albo poduchy jakieś poszyć. No tylko czy padnie jakaś propozycja konkret = inspiracja? ;)

P.S. Mój opis ławeczki nie jest ostateczny, po to przecież Was pytam czy może nie lepiej jak by to inaczej wyglądało... :confused:

Obawiam się, że całość wytapicerowana = trudne do usunięcia i częste zabrudzenia (dzieciaki + psy! To grozi wybuchem :evil:) Kolejna kwestia: chevron? U mnie w wiatrołapie chyba nie bałdzo, co? Propozycja piękna, ale do stuningowania ;) przegródki niepotrzebne, to jest hiper wygodne po prostu wrzucić dzieciaków butki :yes: I od góry otwierana :yes: To też już mam przerobione :p Dzięki Ivy bo to właśnie o czymś tego typu myślałam tylko powiedzmy bardziej jamnikowatym ;) Co myślicie?

Szukałam już konkretnych inspiracji i nic nie znalazłam :bash: Dlatego liczę na Wasze bardziej bieżące zbiory :p

Meli widzę, że z tym fitnesem to jednak na poważnie :jawdrop: Aż się boję myśleć jaka z Ciebie lux - torpeda się wyrzeźbi :wave:

Meli widzę, że z tym fitnesem to jednak na poważnie :jawdrop: Aż się boję myśleć jaka z Ciebie lux - torpeda się wyrzeźbi :wave:

no pewnie, ze na powaznie...A co ty myslalas ze dla picu kupilam 2pary butow, wyprawke ubraniowa i zaplacilam rachunek? :lol2:

pieknie to ujelas-wyrzezbi :yes: o taki efekt mi chodzi :) mam nadzieje, ze efekty beda rychle :D

hejo!! :D a ja mam szafe, w koncu mam szaaaafe (a dokladniej drzwi) :)

pokazuje...i znowu znikam na czas jakis ;)

20140829_121210-001.jpg

mel - jak ja ci zazdroszcze :D myslalam ze bede miala full wolnego czasu jak mlody pojdzie do szkoly, mlodsza do przedszkola to i na silke zaczne chodzic...i jakiegos paznokcia raz do roku zrobie ;) a bedzie to wygladac tak ze rano mloda do przedszkola tak na 9.00, potem niewiadomocoijak bo starszak na 11-12 ma do szkoly...nie zdaze nawet zakupow zrobic i czegos upichcic i bede musiala juz pedzic odebrac mlodsza, potem do domu podkarmic mojego niejadka (bo w przedszkolu pewnie nic nie tknie) i zas do szkoly po starszego (16.30-17.10!)...potem i starego nakarmic i reszte ogarnac...a gdzie jaka praca??? masakra...zaczne szukac roboty...tak max do 15 to moze sie uda ;)

ehh...

buziaki :)