lukasz69karolina 28.08.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) ...I domówię jeszcze ławkę do przedpokoju... poważnie? Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.08.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ooo tez jestem ciekawa pomyslow tych lawek, w koncu zrobilam na takowa miejsce Karolina, a co Ty taka zaplakana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.08.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Asia interesują Cię ławki z oparciem, bez? Ja zamówiłam sobie konsolkę do przedpokoju Do wiatrołapu muszę zrobić jakąś malutką ławeczkę aby można było chociaż torebkę na chwilę położyć bo niestety nie ma tam za dużo miejsca Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 poważnie? Poważnie , a co? Nie rycz Babo! :hug: robić robi, ale jeszcze nie montuje montaż bedzie ekspresowy, bo wiele tam zabawy nie ma. a wykladzinka jest do sypialni. pozbywamy się tymczasowego dywanu spod łóżka, bo te wzorki działają mi na nerwy. coś pod spodem być musi, bo nie znoszę bosą stopą po zimnej podłodze, a dywany w interesującym nas rozmiarze i kolorze są znacznie droższe. wybraliśmy taką w kolorze zasłon, jasną w odcieniu szampańskiego beżu Ciekawam efektu Asia interesują Cię ławki z oparciem, bez? Ja zamówiłam sobie konsolkę do przedpokoju Do wiatrołapu muszę zrobić jakąś malutką ławeczkę aby można było chociaż torebkę na chwilę położyć bo niestety nie ma tam za dużo miejsca Myślałam o grafitowej, zwykłej, prostej, podłużnej, niskiej, jamnikowatej skrzynce, w której dzieciaki mogłyby trzymać buty. Ale może ktoś podsunie coś bardziej wymyślnego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.08.2014 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Poważnie , a co? ... "najlepiej by wyglądała granatowa atłasowa" ... Myślałam o grafitowej, zwykłej, prostej, podłużnej, niskiej, jamnikowatej skrzynce, w której dzieciaki mogłyby trzymać buty. Ale może ktoś podsunie coś bardziej wymyślnego...? ale, do tego opisu nie pasuje więc i tak klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2014 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Granatowa? A dlaczego? Biorę pod uwagę, żeby ją sobie później samej wytapicerować Albo poduchy jakieś poszyć. No tylko czy padnie jakaś propozycja konkret = inspiracja? P.S. Mój opis ławeczki nie jest ostateczny, po to przecież Was pytam czy może nie lepiej jak by to inaczej wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Hello everybody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.08.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Granatowa? A dlaczego? ... bilobil na pamięć polecam! a co Pani szanowna mówiła u mnie na strychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Asiu na buty cos takiego może http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a3/bf/90/a3bf903901dff1b0f43a502d0f716dc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 fajne przegródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Helo fajna ta laweczka..ale najlepiej postawic ja przy lozku w sypialni i zaladowac damskimi strojami wystepowymi pora cos przekasic..wlasnie wrocilam z cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Obawiam się, że całość wytapicerowana = trudne do usunięcia i częste zabrudzenia (dzieciaki + psy! To grozi wybuchem ) Kolejna kwestia: chevron? U mnie w wiatrołapie chyba nie bałdzo, co? Propozycja piękna, ale do stuningowania przegródki niepotrzebne, to jest hiper wygodne po prostu wrzucić dzieciaków butki I od góry otwierana To też już mam przerobione Dzięki Ivy bo to właśnie o czymś tego typu myślałam tylko powiedzmy bardziej jamnikowatym Co myślicie? Szukałam już konkretnych inspiracji i nic nie znalazłam Dlatego liczę na Wasze bardziej bieżące zbiory Meli widzę, że z tym fitnesem to jednak na poważnie Aż się boję myśleć jaka z Ciebie lux - torpeda się wyrzeźbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 bilobil na pamięć polecam! a co Pani szanowna mówiła u mnie na strychu? No zabij mnie a nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Meli widzę, że z tym fitnesem to jednak na poważnie Aż się boję myśleć jaka z Ciebie lux - torpeda się wyrzeźbi no pewnie, ze na powaznie...A co ty myslalas ze dla picu kupilam 2pary butow, wyprawke ubraniowa i zaplacilam rachunek? pieknie to ujelas-wyrzezbi o taki efekt mi chodzi mam nadzieje, ze efekty beda rychle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Asiu cos takiego ??http://www.ifoyer.com/lakota/storage_bench_white.jpghttp://www.ifoyer.com/lakota/storage_bench_white_open.jpg tylko góra tapicerowana czy bardziej na nóżkach ?? czy cos takiego http://www.nationalfurnituresupply.com/media/catalog/product/cache/1/image/330x330/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/u/sunpan-38181_clover_storage_bench_side_open.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 a może taka - dól drewniany a reszta tapicerowana - kolory do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 albo DIY ze starej skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 .....i milion innych TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 hejo!! a ja mam szafe, w koncu mam szaaaafe (a dokladniej drzwi) pokazuje...i znowu znikam na czas jakis mel - jak ja ci zazdroszcze myslalam ze bede miala full wolnego czasu jak mlody pojdzie do szkoly, mlodsza do przedszkola to i na silke zaczne chodzic...i jakiegos paznokcia raz do roku zrobie a bedzie to wygladac tak ze rano mloda do przedszkola tak na 9.00, potem niewiadomocoijak bo starszak na 11-12 ma do szkoly...nie zdaze nawet zakupow zrobic i czegos upichcic i bede musiala juz pedzic odebrac mlodsza, potem do domu podkarmic mojego niejadka (bo w przedszkolu pewnie nic nie tknie) i zas do szkoly po starszego (16.30-17.10!)...potem i starego nakarmic i reszte ogarnac...a gdzie jaka praca??? masakra...zaczne szukac roboty...tak max do 15 to moze sie uda ehh... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 annN śliczna otwierana na tip on czy coś takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts