Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej :)

Asia, Cloe, Karolina, Ivy - jeszcze raz dziękuje za spotkanie :) było super :) choć dla mnie za krótko :( ale cieszę się i z tego :)

http://4.bp.blogspot.com/-SHBCSPIY_is/T10DNLUgrVI/AAAAAAAAAIU/MDX-xJ_gKwI/s320/22134-Yellow-Emoticon-Face-Lady-With-Eyelashes-And-Pink-Lips-Puckering-Up-For-A-Kiss-Poster-Art-Print.jpg

p.s. no niestety mam jasna karnację ,,,,,,,,,,

Asia nie mogę z tego opisu ;) widzę, że poranek niedzielny powitał Was pięknym słońcem :) super :)

Chloe kawę chętnie, chociaż nie wiem, co mnie dziś postawi na nogi, bo wczorajszy dzień był tak intensywny, że szok ;) ale wszyscy zadowoleni, a dzieciom przybyło trochę dekoracji z I. :)

następnym razem Słonko zakłada trampki! a my wszystkie szpile po 30cm co byśmy były równe :lol2:

już tęsknię!

no a owieczka - niespodzianę nam taką zrobiła że hej :) :hug:

Melcia mówisz masz! następne blisko lotniska :) i na wiosnę jakoś - Ty i Owieczka OBOWIĄZKOWO w tym terminie jesteście w Polsce z nami :)

następnym razem Słonko zakłada trampki! a my wszystkie szpile po 30cm co byśmy były równe :lol2:

ok :) ale muszę kupić jakieś "eleganckie trampki" ;) :p

Karolina myślę o tej Twojej (pół) wyspie ;)

jesteś pewna, że chcesz odsunąć te plyty od siebie ?? bo takie rozstrzelone będą i chyba nie będzie to fajnie wyglądać

a dzięki temu zyskasz więcej blatu roboczego tak ??

wtedy można by stolik śniadaniowy rozwiązać w ten sposób (jeśli odsuniesz się na tyle bezpiecznie z płytami

images?q=tbn:ANd9GcRj_W--wLuRLxqq75q98GI-3k-Pbr8aChT1SXRi2J7A9GLhEuSKpA

lub tylko z boku krzesła (taką wersję sama kiedyś przerabiałam)

images?q=tbn:ANd9GcRSX8i2dcfGkW3NVnGLpOD-zlaU6KcvFH_7RtwcXjlpkPc5CZTh

tak, jestem pewna że chcę je odsunąć - zawsze mam w posiadaniu wielkie gary :D niskie a szerokie i mam problem z umiejscowieniem ich obok siebie na kuchni, by palnik był centralnie na środku - dzięki tym płytom ten problem mi znika i za nic z tego nie zrezygnuję :) :)

jeśli uda mi się kupić (kasy starczy) te płyty to na bank rozsunięte :) :)

tak jak pokazujesz te hokery z przodu jest super, ale ja nie mogę (nie chcę) dosunąć płyty do ściany przy półwyspie, a tak by trzebabyło w tym układzie, bo wtedy nie widzę salonu :( specjalnie tak umiejscowiłam palniki żeby stojąc przy garach mieć na wglądzie cały salon

nie ma dla mnie układu idealnego ;)

Przy okazji malowania ławki na grafitowo chcę się wziąć za krzesła. Do przemalowania na 100% jest tripp trapp. Pierwotnie chciałam też przemalować to nowe krzesło Ali, o wdzięcznej nazwie i'coo pharo. Tylko teraz mam wątpliwości czy nie zostawić go takiego jakie jest. A jest takie:

http://image.ceneo.pl/data/products/20888522/f-hauck-i-coo-666081-pharo-whitewaszed-krzeselko-wielofuncyjne.jpg

Elbow chair też zostanie jakie jest czyli średnio ciemny odcień drewna:

http://www.iloveperfectdesign.com/content/image/product-20130809-142549.jpg

Gdyby i'coo zostało jakie jest to przy stole były by krzesła białe, czarne i te dwa w dwóch odcieniach drewna. Wtedy tripp trapp musiałby być biały. Ale jak gremialnie stwierdzicie, żeby i'coo też przemalować to wtedy które na czarno, a które na biało? I elbow chair zostanie jako jedyne drewnianie...

Dla przypomnienia zestawienie aktualnie wygląda tak:

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04291_zpsfdc85d94.jpg

P.S. szafka rtv ma być w czwartek lub piątek :mad:

Witajcie po powrocie :D

Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. :lol2::rotfl:

Asia ja bym pomalowała na biało krzesło Ali :yes: Moim zdaniem tripp trapp ma wspólny mianownik kolorystyczny z elbow chair. Czarnego bym już nie wprowadzała bo elbow byłoby takim podrzutkiem :no:

Mam pytanie w swojej sprawie :rolleyes: Nie mam pojęcia jak zaplanować wnętrze szafy w wiatrołapie. Macie jakieś rady?

EDIT: Takie opóźnienie to żadne opóźnienie ;)

Edytowane przez Ślężankaaa

Witajcie po powrocie :D

Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. :lol2::rotfl:

Ty sie tak Kochana nie smiej, bo my mamy zamiar spotkac sie tam w 2015 i to w wiekszym juz gronie i nie bedzie gadania o budowie, a o pierdoletach :lol2: