_Chloe_ 08.09.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nooo kochana, pisac to Ty potrafisz :lol2: To Slonko tez z Wami byla? alezz fajnie Ano była- mam nadzieję, że będzie częściej wpadać na forum, bo jakoś ostatnio jej się zniknęło. To co Melcie - po kawce? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/759ec8ba6e0f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Chloe ja tez mogę kawki bo jakaś taka niewyspana jestem Asiu ślicznie opisalas nasz super Apartmanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Chloe ja tez mogę kawki bo jakaś taka niewyspana jestem Asiu ślicznie opisalas nasz super Apartmanii No jasne, Ivy częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.09.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 hej Asia, Cloe, Karolina, Ivy - jeszcze raz dziękuje za spotkanie było super choć dla mnie za krótko ale cieszę się i z tego http://4.bp.blogspot.com/-SHBCSPIY_is/T10DNLUgrVI/AAAAAAAAAIU/MDX-xJ_gKwI/s320/22134-Yellow-Emoticon-Face-Lady-With-Eyelashes-And-Pink-Lips-Puckering-Up-For-A-Kiss-Poster-Art-Print.jpg p.s. no niestety mam jasna karnację ,,,,,,,,,, Asia nie mogę z tego opisu widzę, że poranek niedzielny powitał Was pięknym słońcem super Chloe kawę chętnie, chociaż nie wiem, co mnie dziś postawi na nogi, bo wczorajszy dzień był tak intensywny, że szok ale wszyscy zadowoleni, a dzieciom przybyło trochę dekoracji z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ... To Slonko tez z Wami byla? alezz fajnie No ba! Nawet Owieczka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 To ja mam takie male skromne pytanko... kiedy nastepne spotkanie? moze by tak blisko miasta gdzie laduja samoloty, co bym mogla zobaczyc polaczenia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No ba! Nawet Owieczka była wez nie dobijaj lezacego to teraz mam wnerwa na was za ten termin i nie wybacze do konca ooo nieeeeeee:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ide seee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Podsycacie moją tęsknotę za Wami... Wszystkimi... Poznanymi i jeszcze nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 następnym razem Słonko zakłada trampki! a my wszystkie szpile po 30cm co byśmy były równe już tęsknię! no a owieczka - niespodzianę nam taką zrobiła że hej Melcia mówisz masz! następne blisko lotniska i na wiosnę jakoś - Ty i Owieczka OBOWIĄZKOWO w tym terminie jesteście w Polsce z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.09.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 następnym razem Słonko zakłada trampki! a my wszystkie szpile po 30cm co byśmy były równe ok ale muszę kupić jakieś "eleganckie trampki" Karolina myślę o tej Twojej (pół) wyspie jesteś pewna, że chcesz odsunąć te plyty od siebie ?? bo takie rozstrzelone będą i chyba nie będzie to fajnie wyglądać a dzięki temu zyskasz więcej blatu roboczego tak ?? wtedy można by stolik śniadaniowy rozwiązać w ten sposób (jeśli odsuniesz się na tyle bezpiecznie z płytami lub tylko z boku krzesła (taką wersję sama kiedyś przerabiałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 tak, jestem pewna że chcę je odsunąć - zawsze mam w posiadaniu wielkie gary niskie a szerokie i mam problem z umiejscowieniem ich obok siebie na kuchni, by palnik był centralnie na środku - dzięki tym płytom ten problem mi znika i za nic z tego nie zrezygnuję :) jeśli uda mi się kupić (kasy starczy) te płyty to na bank rozsunięte :) tak jak pokazujesz te hokery z przodu jest super, ale ja nie mogę (nie chcę) dosunąć płyty do ściany przy półwyspie, a tak by trzebabyło w tym układzie, bo wtedy nie widzę salonu specjalnie tak umiejscowiłam palniki żeby stojąc przy garach mieć na wglądzie cały salon nie ma dla mnie układu idealnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Przy okazji malowania ławki na grafitowo chcę się wziąć za krzesła. Do przemalowania na 100% jest tripp trapp. Pierwotnie chciałam też przemalować to nowe krzesło Ali, o wdzięcznej nazwie i'coo pharo. Tylko teraz mam wątpliwości czy nie zostawić go takiego jakie jest. A jest takie: http://image.ceneo.pl/data/products/20888522/f-hauck-i-coo-666081-pharo-whitewaszed-krzeselko-wielofuncyjne.jpg Elbow chair też zostanie jakie jest czyli średnio ciemny odcień drewna: http://www.iloveperfectdesign.com/content/image/product-20130809-142549.jpg Gdyby i'coo zostało jakie jest to przy stole były by krzesła białe, czarne i te dwa w dwóch odcieniach drewna. Wtedy tripp trapp musiałby być biały. Ale jak gremialnie stwierdzicie, żeby i'coo też przemalować to wtedy które na czarno, a które na biało? I elbow chair zostanie jako jedyne drewnianie... Dla przypomnienia zestawienie aktualnie wygląda tak: http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04291_zpsfdc85d94.jpg P.S. szafka rtv ma być w czwartek lub piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.09.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 no ja tego swojego tripptrapka tez bym przemalowala...moze ci podeslac i od razu machniesz dwa...hihihi czarny lub bialy i bedzie ok ja juz nie mam czasu na takie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Ślij Albo jeszcze lepiej - dowieź Ale "czarny albo biały" to nie jest porada, bo to wiem tylko który konkretnie Edytowane 8 Września 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Szafka miała być do 06.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Szafka miała być do 06.09. ojj no ja to chyba jestem rekordzistka co do obsuwy doreczen itp problemow Asiu dojdzie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.09.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Witajcie po powrocie Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. Asia ja bym pomalowała na biało krzesło Ali Moim zdaniem tripp trapp ma wspólny mianownik kolorystyczny z elbow chair. Czarnego bym już nie wprowadzała bo elbow byłoby takim podrzutkiem Mam pytanie w swojej sprawie Nie mam pojęcia jak zaplanować wnętrze szafy w wiatrołapie. Macie jakieś rady? EDIT: Takie opóźnienie to żadne opóźnienie Edytowane 9 Września 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witajcie po powrocie Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. Ty sie tak Kochana nie smiej, bo my mamy zamiar spotkac sie tam w 2015 i to w wiekszym juz gronie i nie bedzie gadania o budowie, a o pierdoletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Aśka ta twoja jadalnia to zajebisty misz masz:)jak reagują znajomi? tego jestem ciekawa bo ja chyba też będę zmieniać na karzesłą w stylu każde inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts