Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Witajcie po powrocie :D

Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. :lol2::rotfl:

...

Chciałam powiedzieć, że poza tymi "wyrafinowanymi" warunkami socjalnymi wewnątrz domków to miejsce piękne :yes:

... elbow byłoby takim podrzutkiem :no:

...

Dobrze ujęte, tego właśnie chcę uniknąć dltego myślę najpoważniej o pozostawieniu mu do towarzystwa drewnianego i'coo...

...

Mam pytanie w swojej sprawie :rolleyes: Nie mam pojęcia jak zaplanować wnętrze szafy w wiatrołapie. Macie jakieś rady?

...

U mnie jest jedna połówka z dwoma drążkami na różnych wysokościach, a w drugiej połówce wyżej drążek, a dolna ćwiartka cała w półkach. Samiusieńka góra to półka na rzadko używane rzeczy, a'la pawlacz ;)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aśka ta twoja jadalnia to zajebisty misz masz:)

jak reagują znajomi? tego jestem ciekawa bo ja chyba też będę zmieniać na karzesłą w stylu każde inne

Różnie :rolleyes: Powiem tak, większość moich znajomych nie interesuje się urządzaniem wnętrz. Nie śledzą trendów. Nie oglądają żurnali ;) to i nie wiedzą, że to taki wybieg. Pogrupuję te nurty:

1. Niektórzy (większość) myśli, że na razie zbieram na właściwy zestaw krzeseł :lol2:

2. Kolejna grupa to taka, która wie, że tak ma być i jej dwie podgrupy:

a. "Nie podoba mi się to"

b. "Podoba mi się, ale ja bym tak sobie nie zrobiła" :evil:

3. I ostatnia grupa: "Zajebiście!". Z tym, że do tej grupy należę jedynie ja :lol2:

Nawet planując to wszystko na forum i tak dziewczynki wcale nie piały z zachwytu i jeśli już trafi się jakaś fanka to z większą powściągliwością np. Karolina - te same krzesła w różnych kolorach lub Bastki różne krzesła w tych samym kolorze ;)

Na żywo tego pomysłu u nikogo nie widziałam, chyba, że w jakiś ciepłych knajpkach o eklektycznym wyglądzie :p

Mnie nawet brak zachwytu nad tym rozwiązaniem nie zniechęca i podoba mi się meeega! :D A poza tym myślę, że to się dopiero rozkręca :yes:

Chcesz milion inspiracji?

1. Niektórzy (większość) myśli, że na razie zbieram na właściwy zestaw krzeseł

2. Kolejna grupa to taka, która wie, że tak ma być i jej dwie podgrupy:

a. "Nie podoba mi się to"

b. "Podoba mi się, ale ja bym tak sobie nie zrobiła"

3. I ostatnia grupa: "Zajebiście!". Z tym, że do tej grupy należę jedynie ja

tak też myślałam :lol2:

u mnie będzie mała różnica, w ostatniej grupie ja i mąż :lol2:

Dzięki Asiu za info w sprawie szafy. Projekt poszedł już do wyceny. Czekam teraz na info. Poprzednia wycena zwaliła mnie z nóg :bash:

Dlaczego w punkcie nr 2 b dałaś taką diabelską minkę? :D Jakaś aluzja do mojej osoby? :p :lol2:

Wczoraj rozmawiałam 2 h z projektantką wnętrz i stwierdziłyśmy że ludzie po prosu zatrzymali się na pewnym etapie ;)

Zamówiłam konsolkę na metalowej podstawie na przedpokój. Jak ją zobaczył mój kuzyn to był przekonany że to mebel na ogród :rotfl::lol2:

Jak kupiłam betonowe donice do domu to moja znajoma spytała czy będę je trzymała na zewnątrz :lol2:

Więc jesteśmy pionierami :D Do tych co w tyle też kiedyś pewnie dojdzie. To że ćwiećwiecze później... no cóż. Nie od razu Rzym zbudowano, tak?

:rotfl::rotfl:

Pewnie tak samo ludzie reagują na żarówki na kablu albo metalowy żyrandol, o jakim marzę - nie wspominając o stole z palet albo betonowych ścianach i sufitach. Ostatnio kolega, który kładł u nas płytki w kotłowni wszedł na górę i widząc czarną ścianę w łazience spytał, czy to jakaś izolacja:wiggle:

Ja to się zastanawiam co to będzie jak przyjdzie czas na zakup krzeseł do stołu w jadali i nie wygram w totka ;) (a nie gram więc nie wygram:lol2:) Nie kupię wobec tego moich wymarzonych włoskich krzeseł po 2500 zł za sztukę i przyjdzie mi kupić jakieś inne :lol2::rotfl: Jedynym aktualnym pomysłem jest zakup już totalnie oblatanych na forum eamesów :lol2: Słyszałam już w swoich kręgach takie teksty że do czego to doszło aby człowiek na plastiku siedział :lol2::lol2: i że oni by się bali że się pod ich ciężarem załamie :lol2::lol2: