asiazett 09.09.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witajcie po powrocie Tak Wam pozazdrościłam warunków lokalowych że postanowiłam że pojadę w to samo miejsce co Wy na wakacje 2015 r. ... Chciałam powiedzieć, że poza tymi "wyrafinowanymi" warunkami socjalnymi wewnątrz domków to miejsce piękne ... elbow byłoby takim podrzutkiem ... Dobrze ujęte, tego właśnie chcę uniknąć dltego myślę najpoważniej o pozostawieniu mu do towarzystwa drewnianego i'coo... ... Mam pytanie w swojej sprawie Nie mam pojęcia jak zaplanować wnętrze szafy w wiatrołapie. Macie jakieś rady? ... U mnie jest jedna połówka z dwoma drążkami na różnych wysokościach, a w drugiej połówce wyżej drążek, a dolna ćwiartka cała w półkach. Samiusieńka góra to półka na rzadko używane rzeczy, a'la pawlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Aśka ta twoja jadalnia to zajebisty misz masz:) jak reagują znajomi? tego jestem ciekawa bo ja chyba też będę zmieniać na karzesłą w stylu każde inne Różnie Powiem tak, większość moich znajomych nie interesuje się urządzaniem wnętrz. Nie śledzą trendów. Nie oglądają żurnali to i nie wiedzą, że to taki wybieg. Pogrupuję te nurty: 1. Niektórzy (większość) myśli, że na razie zbieram na właściwy zestaw krzeseł 2. Kolejna grupa to taka, która wie, że tak ma być i jej dwie podgrupy: a. "Nie podoba mi się to" b. "Podoba mi się, ale ja bym tak sobie nie zrobiła" 3. I ostatnia grupa: "Zajebiście!". Z tym, że do tej grupy należę jedynie ja Nawet planując to wszystko na forum i tak dziewczynki wcale nie piały z zachwytu i jeśli już trafi się jakaś fanka to z większą powściągliwością np. Karolina - te same krzesła w różnych kolorach lub Bastki różne krzesła w tych samym kolorze Na żywo tego pomysłu u nikogo nie widziałam, chyba, że w jakiś ciepłych knajpkach o eklektycznym wyglądzie Mnie nawet brak zachwytu nad tym rozwiązaniem nie zniechęca i podoba mi się meeega! A poza tym myślę, że to się dopiero rozkręca Chcesz milion inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 1. Niektórzy (większość) myśli, że na razie zbieram na właściwy zestaw krzeseł 2. Kolejna grupa to taka, która wie, że tak ma być i jej dwie podgrupy: a. "Nie podoba mi się to" b. "Podoba mi się, ale ja bym tak sobie nie zrobiła" 3. I ostatnia grupa: "Zajebiście!". Z tym, że do tej grupy należę jedynie ja tak też myślałam u mnie będzie mała różnica, w ostatniej grupie ja i mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 a ja myslalam, ze napiszesz Asiu, ze znajomi to sie bija o krzeselko, kto na ktorym ma usiasc...albo tak skacza wokol stolu, z jednego na drugie hyc hyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 3. I ostatnia grupa: "Zajebiście!". Z tym, że do tej grupy należę jedynie ja Myślę że taka grupa u prawie każdej osoby z FM występuje ...a to przy Twoich krzesłach, a to przy betonowej ścianie, a to lampie w stylu cable power i innych "niestandardowych" wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 dokładnie ubogie to nasze społeczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 gdzie ci ludzie sie obracaja, ze nie kumaja o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Więc jesteśmy pionierami Do tych co w tyle też kiedyś pewnie dojdzie. To że ćwiećwiecze później... no cóż. Nie od razu Rzym zbudowano, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 no tak moi znajomi za głowę się łapią i myślą po co mi pieniek drewna na środku salonu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Renia, to moze postaw drugi pieniek dopiero beda sie glowic, i to az o dwie sztuki a nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Reni idę do Ciebie na modowe porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Heloł Piękny stół:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.09.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04291_zpsfdc85d94.jpg Asiu, co to za śliczne całe czarne krzesło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.09.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Dzięki Asiu za info w sprawie szafy. Projekt poszedł już do wyceny. Czekam teraz na info. Poprzednia wycena zwaliła mnie z nóg Dlaczego w punkcie nr 2 b dałaś taką diabelską minkę? Jakaś aluzja do mojej osoby? Wczoraj rozmawiałam 2 h z projektantką wnętrz i stwierdziłyśmy że ludzie po prosu zatrzymali się na pewnym etapie Zamówiłam konsolkę na metalowej podstawie na przedpokój. Jak ją zobaczył mój kuzyn to był przekonany że to mebel na ogród Jak kupiłam betonowe donice do domu to moja znajoma spytała czy będę je trzymała na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.09.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Brat mojego meza zalamal sie gdy zobaczyl fioletowa sciane w salonie. Ciekawa jestem jego miny gdy zobaczy calkiem czarna kuchnie wraz ze sciana i podloga nie ma co sie przejmowac innymi, to nie oni beda u nas mieszkac )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.09.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Więc jesteśmy pionierami Do tych co w tyle też kiedyś pewnie dojdzie. To że ćwiećwiecze później... no cóż. Nie od razu Rzym zbudowano, tak? :rotfl: Pewnie tak samo ludzie reagują na żarówki na kablu albo metalowy żyrandol, o jakim marzę - nie wspominając o stole z palet albo betonowych ścianach i sufitach. Ostatnio kolega, który kładł u nas płytki w kotłowni wszedł na górę i widząc czarną ścianę w łazience spytał, czy to jakaś izolacja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.09.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ja to się zastanawiam co to będzie jak przyjdzie czas na zakup krzeseł do stołu w jadali i nie wygram w totka (a nie gram więc nie wygram:lol2:) Nie kupię wobec tego moich wymarzonych włoskich krzeseł po 2500 zł za sztukę i przyjdzie mi kupić jakieś inne Jedynym aktualnym pomysłem jest zakup już totalnie oblatanych na forum eamesów Słyszałam już w swoich kręgach takie teksty że do czego to doszło aby człowiek na plastiku siedział :lol2: i że oni by się bali że się pod ich ciężarem załamie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 o wlasnie! eamesy.. czy te krzesla pasuja do mojego stolu? bo wmawialam mojej polowce ze tak, i tak jak kiedys krecil nosem na nie, tak teraz cos sie przelamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Asia byłam oglądać torebki z witchena i widziałam z 10 szt żółtych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts