narendil 16.10.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Oj, Asia, a co ja mam Ci doradzić? Mam czarny stół i czarne krzesła z szarą tapicerką Jeśli Cię kręcą kolory, to dałabym je na krzesła. Na tapicerkę na przykład. A stół zrobiła biały. Albo czarny. I raczej okrągły niż prostokątny. Koniecznie chcesz rozkładany? Na zdjęciach podoba mi ten: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/trendig--sto__0216716_PE372421_S4.JPG Niestety, nie rozkłada się Ale nie wiem, czy moje nóżkowe zboczenie się tu nie wybija na pierwszy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Narendil nie wcale :P Asiu przyniesłam Tobie tanie kolorowe krzesła http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28190379 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 venuska, to mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Cześć Dziewczynki A ja już Was miałam dzisiaj opiórkiwać, że takie "doradzaczki" cholera jasna Każda opcja równomiernie po 2 głosy, to jak ja mam zdecydować skoro wciąż wiem tyle samo Ale jednocześnie też stwierdziłam, że prześpię się z tym wszystkim parę nocy i olśnienie nadejdzie . Zbadam jeszcze bliżej kwesię wymiany nóżek w stole, odświeżenia krzeseł (niektóre być może będą z tapicerowanym siedziskiem) i decyzja prędzej czy później sama się podejmie, a ja mam looz , bo przecież nie ścigam się z czasem (zpaomniałam o tym, hihi). Wskazanie stołu przynajmniej jest wyraźnie - na okrągły, więc przy tej wersji zostaję i jej się będę trzymać Dzięki Babeczki! :* Dianka - inspiracje piękne! :hug; Sama podobne mialam Wam dzisiaj powklejać, ale Twoje chyba fajniejsze Narendil - ten stół też już widziałam i też twierdzę, że jest piękny, ale musi być rozkładany, gbo gdzie ja od wielkiego dzwonu będę gości sadzać? Przy stolikach LACK z Ikei? Veni - te krzesła super, też o nich wcześniej myślałam Musze pokazać wyroczni (czyt. Daro), zobaczymy co powie... I w ogóle wszystkie Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 czyli moj pomysl nikomu sie nie podoba ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 a jaki miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 post 888 tuz przed twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Eee, AnnNS2 no blisko chyba są Słońce, Narendil i Karolina Krzesła z kolażu bombowe, co to? W ogóle to wiecie co? Z tymi krzesłami to też będzie czuję zadyma, bo tyle mi się podoba, że wybrać tylko 6 fajnych będzie bardzo trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 AnnS a mnie Twój mistrzowski kolaż zainspirował do moich pomysłów Ja jestem za bielą, jedyne szaleństwo widzę w poddupnikach lub nogach krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 te krzesla to poczciwa IEKŁAAA!! http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70206804/ ja jestem uparta - u ciebie widze tylko czarne krzesla tam na stronie ikeowej jest inspiracja z samymi czarnymi krzeslami ale kazde w innej formie - calkiem niezle to wyglada, nawet lampa troszke podobna do twojej moze by tego twojego korala tez tak nisko powiesic - wowczas prostokatny stol pieknie by spasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 AnnS bo czarne są fajne, ale nie wydaje Ci się że przy tak bliskiej odległości pomarańczowej kanapy otrzymamy efekt komiksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 to albo krzesla maja byc niewidoczne i wtopic sie w tlo albo maja byc wyraziste ale nie konkurowac z kanapa przy zastosowaniu roznych wzorow i kolorow zapanuje chaos. czarne nawiazywalyby do salonowej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 no tak, tylko czy Asia szuka nawiązania? nie neguję Twojego pomysłu, bo uważam że jest bardzo dobry. Tylko obok są jeszcze brązowe szafeczki na ścianie ale! ja jestem konserwa we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Nawiązanie jak najbardziej wskazane Coral był kupowany z przeznaczeniam "pod (choć przeceż nad) stół, którego jeszcze nie ma" Chyba muszę wezwać na dywanik mój aparat. Co on sobie kolory tak bardzo przekłamuje? Półeczki obok stołu są SZARE Idę jeszcze raz pooglądać zdjęcia z 1 str. Czyli opcja: biały stół + czarne krzesła. Do tego 4 nogi od stołu w innych kolorach by nie przeszły? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ale! ja jestem konserwa we wnętrzach A ja we wnętrzach jestem wariatka (żebyście Wy widziały mój pokój jak byłam nastolatką - diagnoza właścicielki po pierwszym rzucie okiem na pokój: schizofreniczka, wszystko wszędzie, kociokwik i szał gwizdka http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif). Dlatego teraz mam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 kociokwik hahahaha ale mnie ubawiłaś. Asiu ja mogę doradzić jak zagrać bezpiecznie, szaleństwo to ja widzę w poduszce dla mnie wasza sofa to już ŁoŁ! Easy Woman dlatego bierz moje rady z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.10.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Venus skoro o bezpieczeństwie zgrania mowa to pomóż mi z kuchnią Plizzzzzz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje&p=6176181#post6176181 Asiu przepraszam że tak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nawiązanie jak najbardziej wskazane (...) Czyli opcja: biały stół + czarne krzesła. Do tego 4 nogi od stołu w innych kolorach by nie przeszły? hehe JESTEM NA TAAAK tylko najpierw wstaw sobie stol z bialymi nogami (albo czarnymi) a pozniej zabierz sie za eksperymenty z kolorami :) ps. ja tez z wariatek zreszta wystarczy spojrzec na to co juz w swoim domu mam najpierw powstala bezpieczna baza a potem jednak wylaza zewszad kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) edit... dobra znalazłam już Edytowane 17 Października 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.10.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Decyzji o kolorach pozwalam dojrzewać... A tymczasem... znalazałam jendo krzesło i chyba sie zakochałam... http://imageshack.us/a/img809/1968/87s1.jpg http://imageshack.us/a/img202/6176/l1h3.jpg Wprawdzie obawiam się, że w wersji całej na biało albo całej na czarno może stracić dużo ze swojego uroku. Poza tym nie wiem jak się zgra z innymi, takimi bardziej oczywisto - skandynawkimi egzeplarzami, ale skoro to miłość (a może tylko zauroczenie), to brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts