Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Kochana dużo... dużo... miłości i wszystkiego co najlepsze w życiu. Samych słodkich chwil i wszystkiego tego czego życzyli Ci rok temu a się nie spełniło.

Tak mi dzisiaj muli laptop że nie mogę wkleić Ci prezentu i specjalnych życzeń buuuuu.... chlip chlip

Buziaczki i jeszcze raz sto lat !!!!

http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif

Jesli jest mozliwosc zamowienia tego jako prezent wtedy nie placi sie cla. Mnie tak Amazon wyslal kindla, jak sie stary popsul. Wyslali w piatek a w poniedzialek o 9 rano juz upc do drzwi dzwonilo. W kazdym razie wiekszosc sklepow i aukcji czesc oferuje wysylke jako gift. Zapytaj.

Czy ktoś z Was zamawiał coś kiedyś ze Stanów? :rolleyes: Zastanawiam się jak to jest z tym cłem? Bo znalazłam fajną torebkę, z dobrego nazwiska ;) i w dobrej cenie, ale nie wiem ile to faktycznie wyjdzie :eek:

ja zamawiałam ale nie bezpośrednio ze sklepu, tylko kupowała mi znajoma do siebie do domu i potem ona mi wysyłała dopiero

też mówiła właśnie, że mogą olcić - ale pewności nie miałyśmy dokładnej - na wszelki wypadek wpisywała w dokumenty co jest w srodku by się nie doczepili i 2 razy mi słała i nie było cła :) :)

asia z tym cłem to jest tak, bynajmniej mi tak tłumaczyła kobieta która wysyłała mi kitchena, mówiła ze jak wysyła sie paczke nadaną przez firmę to takie biorą do oclenia, nie kazdą ale losowo, natomiast jesli paczkę nadaje osoba prywatna to takich nie biorą do oclenia, mimo iż ja kupowałam w firmie, to paczkę miałąm nadaną przez osobę prywatną, dodatkowo polaka, paczka była w polsce około stycznia, wiec wtedy kiedy naprawdę duzo paczek jest wysyłanych do polski przez rodziny z usa, takze nie było raczej mowy o zabraniu mojego ka do oclenia, a koszty no np mój ka kosztował 1500 zł kwota do oclenia około 300 zł