lukasz69karolina 10.09.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 matko ja całe dnie spędzam w aucie... normalnie jestem na posyłki każdego - weź załatw to siamto owamto... Asiulka Samych Trafionych Prezentów! http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/665000/seksowny_mikolaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Asiulka..ja chuda nie jestem, ooo nie... dostalam w bioderka i ramiona niezle.. nie martwi mnie to, wrecz przeciwnie... kiedys bylam chudzina, i nie moglam przybrac na kg...dlatego wiem ze teraz chuda nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ... Asiulka Samych Trafionych Prezentów! [/u] http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/665000/seksowny_mikolaj.jpg Te pudełeczka są zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Te pudełeczka są zbędne to co najlepsze, zaslonily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 jakie zbędne? przecież to cały urok móc odpakować prezent no i pudełko potem dla lasek do zabawy - 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 RAAAANY!! ASKA - TYS MIALA WCZORAJ URODZINY ?? no i ja to przegapilam??? STO LAT CIEZKICH ROBOT NAZIEMNYCH!! szczescia i w ogole wszystkiego naj naj naj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.09.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Asia spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.09.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Asia ja jak zwykle o wszystkim dowiaduję się ostatnia;) Sto lat sto lat spełnienia marzeń, nawet tych o których jeszcze nie wiesz że ja masz :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.09.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Asia ale teraz już będę pamiętać bo są dzień po moich droga panno:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Asiu, Haniu, wszystkiego najlepszego, dziewczyny! Spóźnione ale gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Dziewczyny dzięki http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif Hanka, wiem bo my przecież bratnie dusze jesteśmy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.09.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Dziewczyny dzięki http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif Hanka, wiem bo my przecież bratnie dusze jesteśmy, nie? No jasne że bratnie, że nie wspomnę że krajanki w tym samym klimacie rosłyśmy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.09.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Kochana dużo... dużo... miłości i wszystkiego co najlepsze w życiu. Samych słodkich chwil i wszystkiego tego czego życzyli Ci rok temu a się nie spełniło. Tak mi dzisiaj muli laptop że nie mogę wkleić Ci prezentu i specjalnych życzeń buuuuu.... chlip chlip Buziaczki i jeszcze raz sto lat !!!! http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 http://pl.memgenerator.pl/mem-image/to-co-idziemy-na-piwo-pl-ffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Czy ktoś z Was zamawiał coś kiedyś ze Stanów? Zastanawiam się jak to jest z tym cłem? Bo znalazłam fajną torebkę, z dobrego nazwiska i w dobrej cenie, ale nie wiem ile to faktycznie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Odrobinkę spóźnione ale wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń wszelakich. Dużo miłości i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.09.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jesli jest mozliwosc zamowienia tego jako prezent wtedy nie placi sie cla. Mnie tak Amazon wyslal kindla, jak sie stary popsul. Wyslali w piatek a w poniedzialek o 9 rano juz upc do drzwi dzwonilo. W kazdym razie wiekszosc sklepow i aukcji czesc oferuje wysylke jako gift. Zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.09.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Asia, Renia zamawiala KA z USA Wystarczy ze sie wpisze (tak jak andariel pisze) prezent, i nie placi sie cla i nie wazne czy to z USA, DE, NO czy PL moje buty mialam zamawiane z Chin a drugie z Vietnamu do NO i nie placilam cla-gift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.09.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Czy ktoś z Was zamawiał coś kiedyś ze Stanów? Zastanawiam się jak to jest z tym cłem? Bo znalazłam fajną torebkę, z dobrego nazwiska i w dobrej cenie, ale nie wiem ile to faktycznie wyjdzie ja zamawiałam ale nie bezpośrednio ze sklepu, tylko kupowała mi znajoma do siebie do domu i potem ona mi wysyłała dopiero też mówiła właśnie, że mogą olcić - ale pewności nie miałyśmy dokładnej - na wszelki wypadek wpisywała w dokumenty co jest w srodku by się nie doczepili i 2 razy mi słała i nie było cła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 asia z tym cłem to jest tak, bynajmniej mi tak tłumaczyła kobieta która wysyłała mi kitchena, mówiła ze jak wysyła sie paczke nadaną przez firmę to takie biorą do oclenia, nie kazdą ale losowo, natomiast jesli paczkę nadaje osoba prywatna to takich nie biorą do oclenia, mimo iż ja kupowałam w firmie, to paczkę miałąm nadaną przez osobę prywatną, dodatkowo polaka, paczka była w polsce około stycznia, wiec wtedy kiedy naprawdę duzo paczek jest wysyłanych do polski przez rodziny z usa, takze nie było raczej mowy o zabraniu mojego ka do oclenia, a koszty no np mój ka kosztował 1500 zł kwota do oclenia około 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts