Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wrocilam niedawno z fitnesu :)

wscieklam sie na instruktorke, bo zamiast pilates zrobila sobie z nami probe yogi :bash:

to nie dla mnie...za spokojnie, ja musze sie wypocic, czuc prace miesni, a nie nozki przekladac to do przodu, to do tylu, pod siebie, do gory :bash:

u mnie pogoda oki... wlasnie jem sniadanko i pije kawke :D

a to tu kawy już się rano nie pije ?????

Kawa, kawa, kawusia...

U mnie właśnie się dzieje. Wszystko się dzieje. Patrzcie co mam:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsec63a801.jpg

Zaraz montują mi półkę RTV :wave:

I obrzeża z kostki przed domem się robią. Taki jakiś piątek. Dzięki za kawę, bo nawet mi się przyda :D

oooo prace nad lampą :) dobrze że zostawiłaś na środku jednego :) :)

a torby fajne - ja też latami chodzę z jedną :lol2: preferuję osobiście takie kuferki, bo są wg mnie przestronniejsze w środku... ale ogólnie to powinny mieć kieszonki w środku! bo ja mam wieczny bajzer jak jest tylko 1 komora...

a taka zolta torebunie MK (albo niebieska...albo rozowa...) za 3stowy sama bym przytulila! ;) moze maja ich wiecej? :D

choc ta druga tez fajna ;)

obecnie zdzieram czarna torebke z mango...i z primamody...i kazarowa...i ta moja kolorowa wakacyjna zdobycz z desiguala...a w szafie sie walaja jeszcze jakies skoropodobne kolorowe z sieciowek ;)

i moze kiedys skusze sie na gumowego o bag :)

Jeśli chodzi o torby to czy żółty ci się nie znudzi? Ja szukam ładnej szarej ale nie mogę nic ciekawego znaleźć, obecnie mam miętową dostałam od męża na imieniny on sam wybierał, a i ja jak Hanka lubie zmieniać no i na bezludnej wyspie jeszcze z tydzień z moją torebką bym przeżyła zapewne