Mmelisa 12.09.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 a to tu kawy już się rano nie pije ????? chyba nie czesc Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.09.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 o jej to co się tu porobiło hahahha hej Melcia co tam porabiasz? fitnessujesz się jeszcze ? ja wczoraj szalałam w kuchni no i na wieczór zjadłam z 500 kalorii w ciasteczku malinowym teraz się śmieję i oblizuję a za chwilę bedę płakać i wyginać usta w banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.09.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 to po takiej postawię na ten beznadziejnie szary i deszczowy dzień no chyba że ktoś ma inny nastrój http://i2.fmix.pl/fmi618/f5624ad800105ce55412ba71/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Wrocilam niedawno z fitnesu wscieklam sie na instruktorke, bo zamiast pilates zrobila sobie z nami probe yogi to nie dla mnie...za spokojnie, ja musze sie wypocic, czuc prace miesni, a nie nozki przekladac to do przodu, to do tylu, pod siebie, do gory u mnie pogoda oki... wlasnie jem sniadanko i pije kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.09.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 kochana ale joga cię odpręży... zrelaksuje... i będziesz jak młoda bogini http://i1.fmix.pl/fmi1858/59af432a00291fc25412bd3f/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 taaa pol programu przesiedzialam i sie smialam... ja nie usiedze spokojnie.... trudnosci w wykonywaniu cwiczen nie mialam, al eto jest cos, co mnie nie ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.09.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ej no ale nie chciałabyś tych stópek , nóżek jak ten mistrzu składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 nie. dlatego nie bede chodzic na takie zajecia:D tak na marginesie toooooo Gdzie sie szweda Aska?? od ranka jej nie ma.. to juz przegiecie paly:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 a to tu kawy już się rano nie pije ????? Kawa, kawa, kawusia... U mnie właśnie się dzieje. Wszystko się dzieje. Patrzcie co mam: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsec63a801.jpg Zaraz montują mi półkę RTV I obrzeża z kostki przed domem się robią. Taki jakiś piątek. Dzięki za kawę, bo nawet mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ... tak na marginesie toooooo Gdzie sie szweda Aska?? od ranka jej nie ma.. to juz przegiecie paly:stirthepot: Kuźwa człowiek wstaje i od rana zapieprz i tu jeszcze baty zgarnia! Eh... życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 o prosze, wac panna wrocila... Twoje szczescie ze z takimi newsami bo mialam chec nakopac ci po tym twoim tyleczku swietna lampa..szkoda ze glowe musze przekrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.09.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 hahha no jakieś normalne te zdjęcie byś zrobiła on każdy na innej wysokości ? poka całość fajnie się prezentuje fajnie że się dzieje, mus zdjątka prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 wiecie co... ja tez juz odliczam dni i nogami przebieram...w poniedzialek maja dokanczac mi kuchnie, i mam stresa! szkoda ze nie moge byc na miejscu buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.09.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 oooo prace nad lampą dobrze że zostawiłaś na środku jednego :) a torby fajne - ja też latami chodzę z jedną preferuję osobiście takie kuferki, bo są wg mnie przestronniejsze w środku... ale ogólnie to powinny mieć kieszonki w środku! bo ja mam wieczny bajzer jak jest tylko 1 komora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 To jest moja "stara" lampa. Kare design scadinavia tylko popodwieszana na haczykach będzie jaśniej. No i dizajnersko. Na torbę dzisiaj już pewnie nie znajdę czasu Będzie za to jeszcze półeczka pod TV w sypialni. I wiszący fotel worek u Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Wrzucam lwom na pożarcie http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsdfafa1ac.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps8bfca0c9.jpg Idę piec torta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.09.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 hejo asiu...jakos lew pierwszy stwierdzam ze szafka i 'nowa' lampa jest CUDOWNA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ależ się dzieje, dzień dobry jakby kawusi jeszcze zostało to ja chętnie, mam ciasto dyniowe jak ktoś chce.A szafunia i lampunia no pierwsza klasa piknie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 a taka zolta torebunie MK (albo niebieska...albo rozowa...) za 3stowy sama bym przytulila! moze maja ich wiecej? choc ta druga tez fajna obecnie zdzieram czarna torebke z mango...i z primamody...i kazarowa...i ta moja kolorowa wakacyjna zdobycz z desiguala...a w szafie sie walaja jeszcze jakies skoropodobne kolorowe z sieciowek i moze kiedys skusze sie na gumowego o bag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli chodzi o torby to czy żółty ci się nie znudzi? Ja szukam ładnej szarej ale nie mogę nic ciekawego znaleźć, obecnie mam miętową dostałam od męża na imieniny on sam wybierał, a i ja jak Hanka lubie zmieniać no i na bezludnej wyspie jeszcze z tydzień z moją torebką bym przeżyła zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts