Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Proszę kawę dla tego kto się jeszcze nie załapał...

http://i1.celebixy.pl/c240769cd0478486ee2cbb62ce76e7eec622869e/1397_5722-gif

Fotki będą lepsze, z czasem jak się obrobię ze wszystkim (czyt. dzisiaj już raczej nie, dlatego wrzucam takie na szybko :p)

Dzięki dziewczyny za komplenta, od razu chce się działać ;) Lecę, lecę, lecę...

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130216093929/epoka-lodowcowa/pl/images/5/57/Tumblr_mapddbpIxg1rb7je6o1_500.gif

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...Ta szafka rtv jakiego koloru ma nóżki? Bo ekstra są! ...

Nóżki i wnętrze jest tego samego koloru co panel pod TV. To jest chyba coś z Krono i z orzechem w nazwie. Mogę ustalić. Ogólnie to kolor jest bardziej pomarańczowy niż ten na fotce i nie wiem dlaczego taki wybrałam :eek: Tym bardziej, że ani to ładne, ani mój klimat. Ktoś mi może coś do herbaty dosypał i nawet nie wiem, że byłam wtedy naćpana :p Na pierwszej stronie w zdjęciach salonu widać go lepiej. A jak już jestem przy zdjęciach to być może w najbliższych dniach zaktualizuję co tego wymaga. Salon, pokój Zuzi - to mus! :yes: Więc dajcie mi trochę więcej czasu to zrobię dużo fot ;)

Lampa... normalnie wreszcie jest jasno w salonie, a nie "klimatycznie". Cieszę się :wiggle:

Nóżki i wnętrze jest tego samego koloru co panel pod TV. To jest chyba coś z Krono i z orzechem w nazwie. Mogę ustalić. Ogólnie to kolor jest bardziej pomarańczowy niż ten na fotce i nie wiem dlaczego taki wybrałam :eek: Tym bardziej, że ani to ładne, ani mój klimat. Ktoś mi może coś do herbaty dosypał i nawet nie wiem, że byłam wtedy naćpana :p Na pierwszej stronie w zdjęciach salonu widać go lepiej. A jak już jestem przy zdjęciach to być może w najbliższych dniach zaktualizuję co tego wymaga. Salon, pokój Zuzi - to mus! :yes: Więc dajcie mi trochę więcej czasu to zrobię dużo fot ;)

Lampa... normalnie wreszcie jest jasno w salonie, a nie "klimatycznie". Cieszę się :wiggle:

Jeśli przy okazji możesz cyknąć jeszcze jedną fotkę nóżek, będę wdzięczna:yes: I czekam na więcej zdjęć:)

Fantastyczne zdjęcia!

Co do toreb, to ja sobie czasem zamawiam w bardzostudio.pl. Miła dziewczyna zawsze szyje mi wg mojego projektu. Chociaż ostatnio już poznała mój gust i zostawiam jej wolna rękę. A nawet sama do mnie w maju napisana, ze ma dla mnie pomysł na dwie torby - obie uszyła i obie uwielbiam. Teraz była w hurtowni skór i mówiła, ze są perforowane a ja marze o torbie ze skory dziurkowanej ale kasy ostatnio jakoś mniej mam ;)

Asiu super zdjecia!

jak ja zazdraszczam Tobie, ze ktos potrafi Ci zrobic fotke z dziecmi!

bo jak ja swoja druga polowke o to poprosze, to przewaznie mam sciete czolo...albo w jakiejs dziwnej pozycji mnie lapie i mowi ze zrobil i nie bedzie pstrykac wiecej bo mu sie nie chce, a gdy go namowie, to i tak nie ma co ogladac :bash:

Dokladnie to w Vardslunda, my akurat bylismy w prywatnym lesie z jeziorkami, rodzinki mojego P. Wiec cale 4 dni to bylo strzelanie:D:D (nie poluje, strzelam tylko do targetow lub talerzy), lowienie, lapanie rakow a trening w lesie nie ma porownania z silownia:yes::yes:

Też tak chce!! Owieczka - marzy mi się taki właśnie reset!

Nawet na paintball chętnie bym się wybrała, z tym że ostatnią propozycję złożył mi mąż, gdy byłam w 7 miesiącu ciąży - siłą rzeczy musiałam odmówić, a teraz propozycji brak:bash: