asiazett 12.09.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Proszę kawę dla tego kto się jeszcze nie załapał... http://i1.celebixy.pl/c240769cd0478486ee2cbb62ce76e7eec622869e/1397_5722-gif Fotki będą lepsze, z czasem jak się obrobię ze wszystkim (czyt. dzisiaj już raczej nie, dlatego wrzucam takie na szybko ) Dzięki dziewczyny za komplenta, od razu chce się działać Lecę, lecę, lecę... http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130216093929/epoka-lodowcowa/pl/images/5/57/Tumblr_mapddbpIxg1rb7je6o1_500.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jak ty lecisz, to ja koguta zatrudnie do nalewania http://www.tapeta-kogut-kawa-dzbanek.na-pulpit.com/zdjecia/kogut-kawa-dzbanek.jpeg szafka rtv fajna...biala nie wymyslna itp..takie lubie a lampa, to mialas dobry pomysl na takie rozwieszenie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.09.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 poproszę o więcej zdjęć. Ta szafka rtv jakiego koloru ma nóżki? Bo ekstra są! Lampa świetna - do młodego idealnie by mi pasowała ale jeszcze się wstrzymam, coby się mi odmieniło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.09.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ... Idę piec torta o mniam mniam mniamniuśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.09.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Tak coś czułam że dzisiaj będą fotki Fajna metamorfoza lampy Szafka RTV pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ...Ta szafka rtv jakiego koloru ma nóżki? Bo ekstra są! ... Nóżki i wnętrze jest tego samego koloru co panel pod TV. To jest chyba coś z Krono i z orzechem w nazwie. Mogę ustalić. Ogólnie to kolor jest bardziej pomarańczowy niż ten na fotce i nie wiem dlaczego taki wybrałam Tym bardziej, że ani to ładne, ani mój klimat. Ktoś mi może coś do herbaty dosypał i nawet nie wiem, że byłam wtedy naćpana Na pierwszej stronie w zdjęciach salonu widać go lepiej. A jak już jestem przy zdjęciach to być może w najbliższych dniach zaktualizuję co tego wymaga. Salon, pokój Zuzi - to mus! Więc dajcie mi trochę więcej czasu to zrobię dużo fot Lampa... normalnie wreszcie jest jasno w salonie, a nie "klimatycznie". Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.09.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Nóżki i wnętrze jest tego samego koloru co panel pod TV. To jest chyba coś z Krono i z orzechem w nazwie. Mogę ustalić. Ogólnie to kolor jest bardziej pomarańczowy niż ten na fotce i nie wiem dlaczego taki wybrałam Tym bardziej, że ani to ładne, ani mój klimat. Ktoś mi może coś do herbaty dosypał i nawet nie wiem, że byłam wtedy naćpana Na pierwszej stronie w zdjęciach salonu widać go lepiej. A jak już jestem przy zdjęciach to być może w najbliższych dniach zaktualizuję co tego wymaga. Salon, pokój Zuzi - to mus! Więc dajcie mi trochę więcej czasu to zrobię dużo fot Lampa... normalnie wreszcie jest jasno w salonie, a nie "klimatycznie". Cieszę się Jeśli przy okazji możesz cyknąć jeszcze jedną fotkę nóżek, będę wdzięczna:yes: I czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.09.2014 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) http://33.media.tumblr.com/327e41aad9cdd0869358e7e5f26c1199/tumblr_mj1fw9ZXei1qcws2go1_500.gif Edytowane 13 Września 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 12.09.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Fantastyczne zdjęcia! Co do toreb, to ja sobie czasem zamawiam w bardzostudio.pl. Miła dziewczyna zawsze szyje mi wg mojego projektu. Chociaż ostatnio już poznała mój gust i zostawiam jej wolna rękę. A nawet sama do mnie w maju napisana, ze ma dla mnie pomysł na dwie torby - obie uszyła i obie uwielbiam. Teraz była w hurtowni skór i mówiła, ze są perforowane a ja marze o torbie ze skory dziurkowanej ale kasy ostatnio jakoś mniej mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.09.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Śliczna pamiątka! Masz pannę na wydaniu oraz mistrzynię min:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Asiu super zdjecia! jak ja zazdraszczam Tobie, ze ktos potrafi Ci zrobic fotke z dziecmi! bo jak ja swoja druga polowke o to poprosze, to przewaznie mam sciete czolo...albo w jakiejs dziwnej pozycji mnie lapie i mowi ze zrobil i nie bedzie pstrykac wiecej bo mu sie nie chce, a gdy go namowie, to i tak nie ma co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.09.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Dlatego właśnie ja zaprosiłam sobie fotografkę Dzieki Aga za cynk o torebkach. Zajrzę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.09.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Rewelacyjne zdjęcia Cudowana pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.09.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 CUDNIASTE DZIEWCZYNY!! wszystkie bez wyjatku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.09.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Przyszlam pomachac lapka:bye: po dlugim weekendzie unplug :D Jak nie macie pomyslu na nastepne wakacje to polecam srodek lasu w Szwecji:D:D BOSKO !! ooo a gdzie taki relaksik dokładniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.09.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Owca nam się przekwalifikowała... Z potulnej owieczki w Bear'a Grylls'a I widzę, że to jakiś trend (czyt. Duśka ) Ty lepiej powiedz jak było w Grecji? U mnie pogoda piękna. Piję kawkę na tarasie i rzucam się na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.09.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dokladnie to w Vardslunda, my akurat bylismy w prywatnym lesie z jeziorkami, rodzinki mojego P. Wiec cale 4 dni to bylo strzelanie:D:D (nie poluje, strzelam tylko do targetow lub talerzy), lowienie, lapanie rakow a trening w lesie nie ma porownania z silownia:yes: Też tak chce!! Owieczka - marzy mi się taki właśnie reset! Nawet na paintball chętnie bym się wybrała, z tym że ostatnią propozycję złożył mi mąż, gdy byłam w 7 miesiącu ciąży - siłą rzeczy musiałam odmówić, a teraz propozycji brak:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.09.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ... Wyjazd pełen ... spontanicznych kroków czyżby duśka zmieniła stan cywilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.09.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Łaj not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 czyżby duśka zmieniła stan cywilny ja obstawiam na ruch- zróbmy sobie dziecko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts