yendrek3 16.09.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Rhodos, Niemcy, Londyn, Shanghai wszędzie dobrze a na FM najlepiej Ale tu naklepałyście pod moja nieobecność. Meli kuchnia cudnia. To może cos polejecie jak imprezka, jakiegos drinka i troche winka zawsze jest powód do picia a człowiek nie kaktus, pić musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.09.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Pija jeszcze czy spia? a wiecie ze Owa Sasiadka chciala sobie poogladac kuchnie, ale panowie ja wyprosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.09.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A czy ja tez moglabym zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.09.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Pewnie ze tak.. to taka odmiana twojej czerni.. biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.09.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ... może taki fotel przygarniesz http://4.bp.blogspot.com/-Ce5JfUBJhiE/TdExrpUCmiI/AAAAAAAAAE8/b1jh5BdX-78/s1600/Cristiano-Ronaldo-Armani-Fall-Winter-Ad-2011-1.jpg ... Słońce Dzięki :* Nie obraź się, ale fotela nie przyjmę No nie mam go gdzie wstawić, no Natomiast Pana R. samego bidulka nie zostawię, na podłodze biedaczysko leżeć nie będzie.Przygarnę, zaopiekuję się. Nie martw się o niego No i jak zwykle - najwięcej się dzieje jak mnie nie ma. I Andrew wrócił z tułaczki po świecie. I imprezka jakaś się kroi... Tylko dlaczego nikt jeszcze nie polał? http://25.media.tumblr.com/379e44618577de98e61d8670cd6b7433/tumblr_mmxafhh1eL1rlwrefo1_500.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.09.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Wy polewajcie, a ja zmykam spac... jutro o 9:30 fit fit, dwa programy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.09.2014 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ... a wiecie ze Owa Sasiadka chciala sobie poogladac kuchnie, ale panowie ja wyprosili no coś Ty? ta co Ci wlazła kiedyś do domu w poszukiwaniu właścicieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 17.09.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Piekna kuchnia z wilgachnym oknem. Kocham biel. W zamierzeniu chcialam swoj dom caly bialy ale Michal mi mozg zlasowal i mam totalny chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 no coś Ty? ta co Ci wlazła kiedyś do domu w poszukiwaniu właścicieli? dokladnie.. ta sama ale miala gleboki zal ze nie pozwolono jej podotykac mebli wyslalam w poniedzialek smsa do majstra, zeby nie wpuszczali nikogo, bo my sobie tego nie zyczymy... bylam pewna ze ta baba tam wlezie, i jednak! co za ciekawski babsztyl.. moze teraz da sobie spokoj i przestanie przylazic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Piekna kuchnia z wilgachnym oknem. Kocham biel. W zamierzeniu chcialam swoj dom caly bialy ale Michal mi mozg zlasowal i mam totalny chaos dziekuje... stad tez to: moje centrum chaosu moj tez taki chaos zrobil w kuchni... bo mialo nie byc wiszacych szafek a podloga z bialej zywicy.. (braklo czasu na wylanie i dlatego sa te kafle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.09.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 meliś - piekna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 dziekuje jest zwykla biala taka prosta... jeszcze tylko agd i bedzie wygladac ciut lepiej.. ma ktos na zbyciu 10kola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 dziekuje jest zwykla biala taka prosta... jeszcze tylko agd i bedzie wygladac ciut lepiej.. ma ktos na zbyciu 10kola? Mi sie podoba bo jest taka trochę jak moja niedoróbki to zawsze właściciel najlepiej widzi ...wiec jak coś cię drażni to niech poprawiają A blat co to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.09.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 MATKO ALE TUPET MA TA BABA!! jak można komuś włazić do chałupy pod jego nieobecność! też bym się w życiu na to nie zgodziła! jakieś zglądanie katów - wara!! też kiedyś chciałam mieć cały dom na biało - no ale totalnie wszystko by było taaaaaak przestronnie... dalej kręci mnie biel, ale czarny pomału bierze górę (to mój ukochany kolor) tylko małż mi w tej miłości nie wtóruje hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ... Kocham biel. W zamierzeniu chcialam swoj dom caly bialy ale Michal mi mozg zlasowal i mam totalny chaos Wszystko tak jak w stopce Helloł ewrybady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 dokladnie.. ta sama ale miala gleboki zal ze nie pozwolono jej podotykac mebli wyslalam w poniedzialek smsa do majstra, zeby nie wpuszczali nikogo, bo my sobie tego nie zyczymy... bylam pewna ze ta baba tam wlezie, i jednak! co za ciekawski babsztyl.. moze teraz da sobie spokoj i przestanie przylazic? A może do tej pory jeszcze nikt jej nie powiedział, że nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.09.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Mel no masdakra . co za głupi babsztyl!! Do nas też raz chciała wejśc sąsiadka taka starsza, ale straszna wścibska . Akurat były 2 ekipy i szum na budowie się zrobił i ta lazie do domu , ale na szczęście mąż był tak i zovbaczył ,zę ta idzie i od razu stanął w drzwiach. I pyta : Dzień dobry,Coś Pani chciała? a ona : A nic , ja tylk o chciałąm pooglądać! a ona : Tu nie ma nic do oglądania ! Baba popatrzyła jak na glupa i odwróciła się na pięcie i poszła. Od tamtej pory już jej nie było. A żeby było śmiesznie to gośc z ekipy mówił ,że ona 2 razy wcześniej była u nich po..... papierosa i łaziła po dopmu!!!!!!!! Ale wcześniej nam nic nie mówili !dupki. No ale mija nas szerokim łukiem teraz . I dzięki Bogu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.09.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ale ogólnie co za ekipy, że pozwalały obcym ludziom łazić po domu? niech no ja tylko bym miała taką akcję, ale bym raban zrobiła mnie ostatnio nawiedzili jehowi podlewałam drzewka i widziałam że debatują na ulicy jakieś ludzie (jakieś 150m od domu) i pokazują palcem na dom nasz... no to zerkam na nich ukradkiem co zrobią... i nagle rozdzielają się i dwie osoby idą do mnie uliczką... a ja dalej podlewam i stoję tyłem do nich... słysząc za sobą kroki odwróciłam się i od razu wiedziałam że to oni hehehe zostawili ulotki i poszli bo byłam zajęta Łukasz powiedział że odwracając się mogłam ich przypadkiem oblać wodą z węża ale jakbym ich nie zerknęła to bym jak oni szli była z drugiej strony domu, to może by wbili się do środka w poszukiwaniu domownika? bo garaż otwarty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No jakbyś ich oblała to kolejne "najścia" miałabyś z głowy Ale dobra metoda na intruza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ehh no wlazi babsztyl i tyle... bedzie wyganiana raz, drugi to sie oduczy poprawki zgloszone i przyjete za tydzien beda dzialac... jak tak sobie pomysle, to matko kochana, trwa to u mnie.. zamowienie koniec maja... pierwsza wizyta poczatek sierpnia, w ubielgy poniedzialek i wtorek kolejne(2-3).. za tydzien znowu (4)... ale moze juz bedzie koniec... a pozniej sobie bedziemy dokupywac i wymieniac Ivy, blat to wg wzornika byl brany... nie mam jego nazwy, ale numerki R3/F 275 ST9 38mm.... na google wyglada mniej ciekawie, i na pewno bym nie zamowila patrzac na mini zdjecie, jednak efekt w realu jest zupelnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts