ivy17 17.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ivy, blat to wg wzornika byl brany... nie mam jego nazwy, ale numerki R3/F 275 ST9 38mm.... na google wyglada mniej ciekawie, i na pewno bym nie zamowila patrzac na mini zdjecie, jednak efekt w realu jest zupelnie inny ok to już wiem który to widziałam go na żywo jak pewnie polowe ciemnych blatów dostępnych na rynku a i tak jeszcze nie wybrałam swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ivy, a Ty nie czarny blat chciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 właśnie zadzwonili specjaliści od siedmiu boleści (parkieciarze) i dziś mają przyjechać wieczorem oglądać wylewkę i mam nadzieję że pomiary będą robić, bo bez tego nie dam im lepić! boję się że może mi wstać podłoga potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ivy, a Ty nie czarny blat chciałaś? ciemny ....czarnyz nalazłam tylko jeden i pewnie na niego sie zdecyduję ...jak wreszcie sie na cos zdecyduję Potrzebuję urlopu :yes::yes: gdzies bez telefonu i zeby nikt nic ode mnie nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ivy, a Ty nie czarny blat chciałaś? ja chcialam i nadal chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 właśnie zadzwonili specjaliści od siedmiu boleści (parkieciarze) i dziś mają przyjechać wieczorem oglądać wylewkę i mam nadzieję że pomiary będą robić, bo bez tego nie dam im lepić! boję się że może mi wstać podłoga potem no tak... ja sie czasami zastanawiam, ogladajac program Nasz nowy dom.... jak te podlogi wygladaja po 3 mcach ostatnio wylewali w calym domu nowa posadzke... prace wiadomo 5dni trwaja... heh.. na stowe podlogi plywaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.09.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 no, dlatego tam kładą panele - zawsze to taniej w wymianie... a poza tym uwielbiam to oglądać - takich programów powinno być więcej!! bo wiele ludzi żyje w okropnych warunkach a teraz patrzcie i zazdrośćcie :) kochana OWIECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 podobne latarenki u siebie widzialam sa piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2014 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ... a teraz patrzcie i zazdrośćcie :) [ATTACH=CONFIG]280266[/ATTACH] ... Zazdroszczę, zazdroszczę Zobacz jak czerwienieję z zazdrości Super śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.09.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Co tu się dzieje Znowu nie dostałam powiadomień o nowych wpisach Mmel gratuluje montażu kuchni Ja przesiałam wykonawców i zostało mi 2. Za kilka dni dostane wyceny i wtedy zamowię meble do łazienek, szafę do wiatrołapu i potem meble kuchenne Odpuściłam sobie konglomerat wart prawie połowę mebli kuchennych i na 99% zdecyduję się na blat dębowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2014 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 No to zacieram rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.09.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Doberek Slezanka, to juz wielkie postepy robisz... od 2 wykonawcow coraz blizej do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.09.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 a ilu tych kandydatów było na początku? ja tam wysłałam tylko do jednego o wycenę - wybrałam ich, bo tam robiła moja szwagierka a jak ona ich wzięła to znaczy że są dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.09.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ja mialam szukac stolarza...a ze czasu na to nie bylo, to poszlam z polecenia do studia w moim miasteczku.. nasz znajomy robil tam kuchnie i chwalil, jak i moj brat... tylko ze oni wybrali akryl, a my lakier moj maz i tak wyzywa ich od glupkow, ze nie mysla o tym jak sie robi kuchnie...chodzi o te 2 blendy (pod kawiarka i obok niej), wejscie do spizarki jak i o bok szafki... ale kazalam jemu wyluzowac, bo w koncu nie ma nas na miejscu i facet pewnie tez w stresie po tym calym skladaniu zamowienia (moich pytan, poprawek) jak i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.09.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Doberek Slezanka, to juz wielkie postepy robisz... od 2 wykonawcow coraz blizej do tego 1 Jeden wysunął się już na prowadzenie ale zobaczymy po wycenie a ilu tych kandydatów było na początku? ja tam wysłałam tylko do jednego o wycenę - wybrałam ich, bo tam robiła moja szwagierka a jak ona ich wzięła to znaczy że są dobrzy Już nawet nie wiem ilu Magluję ten temat od x czasu Do tej pory zawsze mi coś nie pasowało więc szukałam Ja mialam szukac stolarza...a ze czasu na to nie bylo, to poszlam z polecenia do studia w moim miasteczku.. nasz znajomy robil tam kuchnie i chwalil, jak i moj brat... tylko ze oni wybrali akryl, a my lakier Ja mam namiary na te 2 ekipy z polecenia więc zobaczymy. Mój kolega robi u jednego z nich wszystkie meble. Wiem że jest takim perfekcjonistą że skoro jego "zadowolił" to nie ma szans abym ja nie była zadowolona Sam też dostał namiary od kogoś znajomego. No nic zobaczymy Ale jestem podekscytowana Szkoda tylko że termin montażu będzie możliwy na koniec listopada/początek grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Na terminy montażu zawsze długo się czeka i to nie tylko ze względu na czekanie w kolejce. Jak są lakierowane to trzeba się zgrać też z lakiernikiem, który też ma swoje "terminy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Asiu coś mi się dzisiaj mega długo ładuja zdjęcia na pierwszej stronie czy ty gdzieś masz foto tej swojej rolety rzymskiej bo chciałam zobaczyć jak to wygląda z tego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.09.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Na terminy montażu zawsze długo się czeka i to nie tylko ze względu na czekanie w kolejce. Jak są lakierowane to trzeba się zgrać też z lakiernikiem, który też ma swoje "terminy" Z tego co mi mówili różni wykonawcy na fronty lakierowane czeka się ok. 4-5 tygodni, wiec teoretycznie montaż powinien być pod koniec X. Na szczęście nie spieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 dokladnie... my czekalismy 5tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.09.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 mi powiedzieli 8tyg na lakierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts