Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Ivy, blat to wg wzornika byl brany... nie mam jego nazwy, ale numerki :D

R3/F 275 ST9 38mm.... na google wyglada mniej ciekawie, i na pewno bym nie zamowila patrzac na mini zdjecie, jednak efekt w realu jest zupelnie inny :yes:

ok to już wiem który to :-) widziałam go na żywo jak pewnie polowe ciemnych blatów dostępnych na rynku a i tak jeszcze nie wybrałam swojego :(

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właśnie zadzwonili specjaliści od siedmiu boleści (parkieciarze) i dziś mają przyjechać wieczorem oglądać wylewkę i mam nadzieję że pomiary będą robić, bo bez tego nie dam im lepić! boję się że może mi wstać podłoga potem :(

no tak...

ja sie czasami zastanawiam, ogladajac program Nasz nowy dom.... jak te podlogi wygladaja po 3 mcach ;)

ostatnio wylewali w calym domu nowa posadzke... prace wiadomo 5dni trwaja... heh.. na stowe podlogi plywaja...;)

Co tu się dzieje :eek: Znowu nie dostałam powiadomień o nowych wpisach :mad:

Mmel gratuluje montażu kuchni :hug:

Ja przesiałam wykonawców i zostało mi 2. Za kilka dni dostane wyceny i wtedy zamowię meble do łazienek, szafę do wiatrołapu i potem meble kuchenne :wiggle: Odpuściłam sobie konglomerat wart prawie połowę mebli kuchennych :lol2: i na 99% zdecyduję się na blat dębowy :yes:

Ja mialam szukac stolarza...a ze czasu na to nie bylo, to poszlam z polecenia do studia w moim miasteczku..

nasz znajomy robil tam kuchnie i chwalil, jak i moj brat... tylko ze oni wybrali akryl, a my lakier ;)

moj maz i tak wyzywa ich od glupkow, ze nie mysla o tym jak sie robi kuchnie...chodzi o te 2 blendy (pod kawiarka i obok niej), wejscie do spizarki jak i o bok szafki...

ale kazalam jemu wyluzowac, bo w koncu nie ma nas na miejscu i facet pewnie tez w stresie po tym calym skladaniu zamowienia (moich pytan, poprawek) jak i wykonania ;)

Doberek :D

Slezanka, to juz wielkie postepy robisz... od 2 wykonawcow coraz blizej do tego 1 :D

Jeden wysunął się już na prowadzenie ale zobaczymy po wycenie ;)

a ilu tych kandydatów było na początku?

ja tam wysłałam tylko do jednego o wycenę - wybrałam ich, bo tam robiła moja szwagierka a jak ona ich wzięła to znaczy że są dobrzy :)

Już nawet nie wiem ilu :lol2: Magluję ten temat od x czasu :p Do tej pory zawsze mi coś nie pasowało więc szukałam ;)

Ja mialam szukac stolarza...a ze czasu na to nie bylo, to poszlam z polecenia do studia w moim miasteczku..

nasz znajomy robil tam kuchnie i chwalil, jak i moj brat... tylko ze oni wybrali akryl, a my lakier ;)

Ja mam namiary na te 2 ekipy z polecenia więc zobaczymy. Mój kolega robi u jednego z nich wszystkie meble. Wiem że jest takim perfekcjonistą że skoro jego "zadowolił" to nie ma szans abym ja nie była zadowolona ;) Sam też dostał namiary od kogoś znajomego. No nic zobaczymy :yes:

Ale jestem podekscytowana :lol2:

Szkoda tylko że termin montażu będzie możliwy na koniec listopada/początek grudnia :eek:

Na terminy montażu zawsze długo się czeka i to nie tylko ze względu na czekanie w kolejce. Jak są lakierowane to trzeba się zgrać też z lakiernikiem, który też ma swoje "terminy" :p

Z tego co mi mówili różni wykonawcy na fronty lakierowane czeka się ok. 4-5 tygodni, wiec teoretycznie montaż powinien być pod koniec X. Na szczęście nie spieszy mi się :)