Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Asiu coś mi się dzisiaj mega długo ładuja zdjęcia na pierwszej stronie :bash: czy ty gdzieś masz foto tej swojej rolety rzymskiej :cool: bo chciałam zobaczyć jak to wygląda z tego materiału :yes:

Proszzzz...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02490_zps0924d4fd.jpg

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02491_zpsef3026eb.jpg

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02498_zps63aca895.jpg

Nakleiłam na nie cyrkonie - nie polecam, ignoruj. Przypominam, że materiał pozyskany w zasłon VIVAN z I. :p

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I chwalę się: w podziemiach mojego ogrodu zamieszkało 15 cebul szafirków, blisko 30 cebul czosnków, prawie 40 cebul hiacyntów i dokładnie 110 cebul tulipanów :D Kolejny powód dla którego nie mogę doczekać się wiosny :bash:

Natomiast mam problem z moim ulubionym wiciokrzewem i różami (mączniak je atakuje :bash:) i niestety moje berberysy... prawie wszystkie are dead :cry: :cry: :cry: Jestem załamana :(

I chwalę się: w podziemiach mojego ogrodu zamieszkało 15 cebul szafirków, blisko 30 cebul czosnków, prawie 40 cebul hiacyntów i dokładnie 110 cebul tulipanów :D Kolejny powód dla którego nie mogę doczekać się wiosny :bash::(

Będzie ślicznie :D :yes: Mnie w tulipanach drażnią te badyle które zostają po przekwitnięciu a których nie można od razu usunąć :roll: dlatego najlepiej je sadzić w miejscu gdzie będą potem zakryte przez inne rośliny :)

Natomiast mam problem z moim ulubionym wiciokrzewem i różami (mączniak je atakuje :bash:) i niestety moje berberysy... prawie wszystkie are dead :cry: :cry: :cry: Jestem załamana :(

Fatalnie :eek: Pryskałaś je? Berberysy też? Przecież one nie są podatne tak na choroby :eek:

cześć girls!

kurde Asia a ja miałam się właśnie pochwalić ze kupiłam sobie 40 tulipanów, 10 krokusków i 10 żonkili:lol2::bash:

hahahahah

wymiękam przy Twoich ilościach ! hahha ale jeszcze dokupię :evil: aj promys ! ;)

to i tak jestescie lepsze ode mnie... bo ja tylko 300szt swierka ;)

Dziewczyny, potrzebuję pilnie rady. Chodzi o drzwi wewnętrzne. Planuję białe skrzydła w grafitowej ościeżnicy. Na parterze będą takie cztery: wiatrołapowe, obok nich do łazienki, pod schodami oraz z kuchni do kotłowni. Są raczej w bliskiej odległości od siebie, tak, że mogę stojąc w jadalni widzieć je wszystkie razem. I teraz muszę szybko zdecydować, czy drzwi z kuchni do kotłowni, które będą miały środek pokryty farbą tablicową zrobić z białym ramiakiem, czy też ramiak zrobić też grafitowy i wtedy będą w całości ciemne.

Oto próbka z białym ramiakiem:

drzwi.jpg

W kuchni blat będzie grafitowy, ściany jasno-szare, meble pomarańczowe, a białe będzie tylko okno :) Doradźcie, proszę :)

Całe ciemne też będą dominować. To co, zrezygnować z tablicy?

Tutaj położenie drzwi zaznaczone na czerwono:

plan1.drzwi.jpg

Żeby było weselej drzwi z wiatrołapu będą ze szkłem. Czyli stojąc w jadalni widzę drzwi przeszklone, pełne do łazienki i z tablicą to kotłowni. Chyba za dużo tego :)

Całe drzwi ciemne:

blackboard.jpg

Asiu, wybacz nagłe wtargnięcie z prywatą. Mam totalny mętlik w głowie :D

Edytowane przez Tomkowa

Dziewczyny, potrzebuję pilnie rady. Chodzi o drzwi wewnętrzne. Planuję białe skrzydła w grafitowej ościeżnicy. Na parterze będą takie cztery: wiatrołapowe, obok nich do łazienki, pod schodami oraz z kuchni do kotłowni. Są raczej w bliskiej odległości od siebie, tak, że mogę stojąc w jadalni widzieć je wszystkie razem. I teraz muszę szybko zdecydować, czy drzwi z kuchni do kotłowni, które będą miały środek pokryty farbą tablicową zrobić z białym ramiakiem, czy też ramiak zrobić też grafitowy i wtedy będą w całości ciemne.

Oto próbka z białym ramiakiem:

[ATTACH=CONFIG]280639[/ATTACH]

W kuchni blat będzie grafitowy, ściany jasno-szare, meble pomarańczowe, a białe będzie tylko okno :) Doradźcie, proszę :)

Zrobiłabym z białym ramiakiem - dla spójności. Wydaje mi się, że nie będzie pstrokato- masz tylko 3 kolory - grafit, szary i pomarańcz (bo biały to nie kolor;))

Dzięki Chloe :) Bo są jeszcze dwa wyjścia: 1. rezygnuję z tablicy oraz ciemnych ościeżnic. Wtedy wszystkie drzwi w całości białe, w tym tylko jedne ze szkłem. Z listwy ciemnej przy podłodze nie zrezygnuję :) 2. Zostaje tablica z białym ramiakiem a rezygnuję ze szklanych do wiatrołapu. Wtedy zaciemnię go totalnie, ale spójność będzie większa, może? Edytowane przez Tomkowa

całe ciemne wg mnie - do kotłowni bym chciała ukryć drzwi, tym bardziej że są w kuchni

do tego całą tą ścianę pomaluj na ciemno by drzwi się zlały a nią... jak nie chcesz ciemnej ściany to bym dała całe białe drzwi - możesz przykleić białą folię i pisać mazakami suchościeralnymi :)