asiazett 18.09.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Asiu coś mi się dzisiaj mega długo ładuja zdjęcia na pierwszej stronie czy ty gdzieś masz foto tej swojej rolety rzymskiej bo chciałam zobaczyć jak to wygląda z tego materiału Proszzzz... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02490_zps0924d4fd.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02491_zpsef3026eb.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02498_zps63aca895.jpg Nakleiłam na nie cyrkonie - nie polecam, ignoruj. Przypominam, że materiał pozyskany w zasłon VIVAN z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 I chwalę się: w podziemiach mojego ogrodu zamieszkało 15 cebul szafirków, blisko 30 cebul czosnków, prawie 40 cebul hiacyntów i dokładnie 110 cebul tulipanów Kolejny powód dla którego nie mogę doczekać się wiosny Natomiast mam problem z moim ulubionym wiciokrzewem i różami (mączniak je atakuje ) i niestety moje berberysy... prawie wszystkie are dead :cry: Jestem załamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.09.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 I chwalę się: w podziemiach mojego ogrodu zamieszkało 15 cebul szafirków, blisko 30 cebul czosnków, prawie 40 cebul hiacyntów i dokładnie 110 cebul tulipanów Kolejny powód dla którego nie mogę doczekać się wiosny Będzie ślicznie Mnie w tulipanach drażnią te badyle które zostają po przekwitnięciu a których nie można od razu usunąć dlatego najlepiej je sadzić w miejscu gdzie będą potem zakryte przez inne rośliny Natomiast mam problem z moim ulubionym wiciokrzewem i różami (mączniak je atakuje ) i niestety moje berberysy... prawie wszystkie are dead :cry: Jestem załamana Fatalnie Pryskałaś je? Berberysy też? Przecież one nie są podatne tak na choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Wiciokrzew i roża są już po trzecim oprysku i nie potrafię stwierdzić czy jest lepiej Berberysy to inna historia - fytoftyroza się nazywa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Proszzzz... Nakleiłam na nie cyrkonie - nie polecam, ignoruj. Przypominam, że materiał pozyskany w zasłon VIVAN z I. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Wiciokrzew i roża są już po trzecim oprysku i nie potrafię stwierdzić czy jest lepiej Berberysy to inna historia - fytoftyroza się nazywa :cry: Fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.09.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 cześć girls! kurde Asia a ja miałam się właśnie pochwalić ze kupiłam sobie 40 tulipanów, 10 krokusków i 10 żonkili:lol2: hahahahah wymiękam przy Twoich ilościach ! hahha ale jeszcze dokupię aj promys ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.09.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 cześć girls! kurde Asia a ja miałam się właśnie pochwalić ze kupiłam sobie 40 tulipanów, 10 krokusków i 10 żonkili:lol2: hahahahah wymiękam przy Twoich ilościach ! hahha ale jeszcze dokupię aj promys ! to i tak jestescie lepsze ode mnie... bo ja tylko 300szt swierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.09.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 eeeejjj ja się tak nie bawię ! < FOCH> Mel chodz do mnie coś doradzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.09.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ja posadziłam ok 250 cebul kwiatowych ostatnio to jest zarażanie ogrodnictwem i to wszystko przez was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.09.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Cześć dziewczynki - widzę, że kwiatki sadzicie:D Myślicie że gdybym posadziła cebule za miesiąc, dałyby radę? Ogrodu jeszcze nie ma ale za miesiąc ponoć będzie;) Podglądam Was i zazdroszczę, że macie czas, żeby sobie pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2014 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Spoko. Możesz w październiku sadzić tulipanki Inne cebulowe chyba też, ale na opakowaniu jest zawsze napisane kiedy to 'aplikować' do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.09.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Spoko. Możesz w październiku sadzić tulipanki Inne cebulowe chyba też, ale na opakowaniu jest zawsze napisane kiedy to 'aplikować' do gruntu To chyba sobie kupię po kilka:D Asia, gdybym uszyła sama taką roletę, chyba pękłabym z dumy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Dziewczyny, potrzebuję pilnie rady. Chodzi o drzwi wewnętrzne. Planuję białe skrzydła w grafitowej ościeżnicy. Na parterze będą takie cztery: wiatrołapowe, obok nich do łazienki, pod schodami oraz z kuchni do kotłowni. Są raczej w bliskiej odległości od siebie, tak, że mogę stojąc w jadalni widzieć je wszystkie razem. I teraz muszę szybko zdecydować, czy drzwi z kuchni do kotłowni, które będą miały środek pokryty farbą tablicową zrobić z białym ramiakiem, czy też ramiak zrobić też grafitowy i wtedy będą w całości ciemne. Oto próbka z białym ramiakiem: W kuchni blat będzie grafitowy, ściany jasno-szare, meble pomarańczowe, a białe będzie tylko okno Doradźcie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.09.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 jesli moge, to moim zdaniem za bardzo pstrokato drzwi teraz wygladaja... beda dominowac przy innych... pewnie kazdy bedzie ciekawy dokad prowadza te drzwi, a tam tadaaaam niespodzianka-kotlownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 (edytowane) Całe ciemne też będą dominować. To co, zrezygnować z tablicy? Tutaj położenie drzwi zaznaczone na czerwono: Żeby było weselej drzwi z wiatrołapu będą ze szkłem. Czyli stojąc w jadalni widzę drzwi przeszklone, pełne do łazienki i z tablicą to kotłowni. Chyba za dużo tego Całe drzwi ciemne: Asiu, wybacz nagłe wtargnięcie z prywatą. Mam totalny mętlik w głowie Edytowane 19 Września 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.09.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Dziewczyny, potrzebuję pilnie rady. Chodzi o drzwi wewnętrzne. Planuję białe skrzydła w grafitowej ościeżnicy. Na parterze będą takie cztery: wiatrołapowe, obok nich do łazienki, pod schodami oraz z kuchni do kotłowni. Są raczej w bliskiej odległości od siebie, tak, że mogę stojąc w jadalni widzieć je wszystkie razem. I teraz muszę szybko zdecydować, czy drzwi z kuchni do kotłowni, które będą miały środek pokryty farbą tablicową zrobić z białym ramiakiem, czy też ramiak zrobić też grafitowy i wtedy będą w całości ciemne. Oto próbka z białym ramiakiem: [ATTACH=CONFIG]280639[/ATTACH] W kuchni blat będzie grafitowy, ściany jasno-szare, meble pomarańczowe, a białe będzie tylko okno Doradźcie, proszę Zrobiłabym z białym ramiakiem - dla spójności. Wydaje mi się, że nie będzie pstrokato- masz tylko 3 kolory - grafit, szary i pomarańcz (bo biały to nie kolor;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 (edytowane) Dzięki Chloe Bo są jeszcze dwa wyjścia: 1. rezygnuję z tablicy oraz ciemnych ościeżnic. Wtedy wszystkie drzwi w całości białe, w tym tylko jedne ze szkłem. Z listwy ciemnej przy podłodze nie zrezygnuję 2. Zostaje tablica z białym ramiakiem a rezygnuję ze szklanych do wiatrołapu. Wtedy zaciemnię go totalnie, ale spójność będzie większa, może? Edytowane 19 Września 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.09.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ja nadal za brakiem tej ramki..albo czarno albo bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 całe ciemne wg mnie - do kotłowni bym chciała ukryć drzwi, tym bardziej że są w kuchni do tego całą tą ścianę pomaluj na ciemno by drzwi się zlały a nią... jak nie chcesz ciemnej ściany to bym dała całe białe drzwi - możesz przykleić białą folię i pisać mazakami suchościeralnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts