asiazett 20.09.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 No babo! A Tobie się podoba? Kilka stron temu pisałyśmy o tym, że przeciętni ludzie (prywatni znajomi ), którzy nie jarają się dizajnem tak jak my nie zawsze mają możliwość w pełni zobaczyć co autor ma na myśli. Ja Cię nie namawiam do innych ościeżnic, ale żebyś zrobiła tak jak Ci się podoba. A jak Ci się efekt nie spodoba to będziesz szukała opcji jak to zmienić, bo wybór czegoś to nie wyrok, a jego zmiana okazuje się wcale nie aż taka ciężka jak by się wydawało. Nie bój się :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Asiu Chyba czas na psychiatrę, bo raz mi się podoba, raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.09.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Podsumowując: wszędzie ościeżnice są grafitowe, skrzydła białe, z wyjątkiem tych w kuchni, które będą płytowe i pomalowane farbą tablicową, tak? Bo już mięknę i chcę odwołać ciemne ościeżnice. Wtedy te w kuchni byłyby z ościeżnicą stałą cofniętą w stronę kotłowni, ściana bez listwy wokół drzwi (byłby mały glif) i tylko skrzydło tablicowe.. dokładnie tak ... Boję się tego, bo nigdzie nie widziałam i jak o tym opowiadam, to reakcje są różne no i co? to niby ma być powód? phiiii nie masz już 15 lat - masz swój rozum i rób to co Tobie się podoba a nie znajomym którzy przyjdą raz na rok - Ty będziesz na to patrzyła codziennie :) No babo! A Tobie się podoba? Kilka stron temu pisałyśmy o tym, że przeciętni ludzie (prywatni znajomi ), którzy nie jarają się dizajnem tak jak my nie zawsze mają możliwość w pełni zobaczyć co autor ma na myśli. Ja Cię nie namawiam do innych ościeżnic, ale żebyś zrobiła tak jak Ci się podoba. A jak Ci się efekt nie spodoba to będziesz szukała opcji jak to zmienić, bo wybór czegoś to nie wyrok, a jego zmiana okazuje się wcale nie aż taka ciężka jak by się wydawało. Nie bój się :hug: nawet jaranie się dizajnem wg mnie ma tu mało do rzeczy - chodzi o własne upodobania i tyle u nikogo nie widziałaś na żywo, ale fotki w necie są - ludzie tak robią a my mamy strasznie konserwatywne społeczeństwo i wszystko co inne od sąsiada jest w większości przypadków bleee i fuj - koszmarne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.09.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 a jaka do tego podłoga?Narysowałam sobie na szybko rzut z jadalni i próbowałam nanieść kolory ale jednak nie wiem jaka podłoga... http://ta2.com.pl/fm/tom_ku1.jpg Moim zdaniem na plus jest to, że te drzwi nie sa w swoim sąsiedztwie i żeby je wszystkie na raz ujrzeć trzeba się postarać i ogarnąć miejsce obserwacji. Na minus jest to, że, chyba nie pasują. Takie drzwi są bardzo glamur a Twoja kuchnia będzie w sportowych kolorach. Nie wiem jakie przewidujesz podłoże ale i tak bardzo nowoczesna będzie. Zatem jeśli chcesz tablicową czarna farbę i ościeżnicę grafitową to już bez białej ramki. Ale wiesz oczywiście, że farby tablicowe są w różnych kolorach? Być może i pomarańczowe, są z pewnością białe a kredę można w różnych kolorach kupić. Reasumując: moim zdaniem te drzwi muszą się zgrać z kuchnią a nie z drzwiami do wiatrołapu i łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 a i to co zrobiłam z oknem, to przez przypadek. Pomyślałam, ze jeśli z taką piękną ramką glamur byłyby drzwi, to i okno można by było w białej ramce dookoła zrobić. Gdzieś dziewczyny tu na którymś wątku pokazywały, u jjanny chyba. Ale i tak glamur do Twojej kuchni nie pasuje imo, gryzie mi się ten pomarańcz z biało-czarnymi elementami. No chyba, że coś zle wyczytałam. Szkoda, że nie masz swojego dziennika. Jak Ciebie znam pewnie w wielu miejscach różne rzeczy pokazywałaś i nie jestem tego teraz w stanie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 (edytowane) andariel, ale super! Dzięki Podłoga pod stołem w jadalni to deski sosnowe (mniej więcej do połowy pomieszczenia), reszta w tym, co narysowałaś, łącznie z kuchnią, to szare płytki 30x60. Drzwi w kuchni będą jednak widoczne, bo nie zamurowałam jednego z wejść do kuchni (ale plan, gapa, wrzuciłam z zamurowaniem). Do kuchni prowadzą więc dwa wejścia: jedno z jadalni, drugie z holu. Okno w kuchni jest nad zlewem. A przy drzwiach od kotłowni, tam gdzie umieściłaś okno, jest wysoka zabudowa, a reszta ściany wiszące szafki Dodatkowo jedne drzwi są przy schodach do pawlacza pod nimi. Skrzydło proste, bez żadnych frezów, jedynie odcięty ramiak, tak jak wrzuciłam nieco wcześniej, pytając czy robić ciemną futrynę. Farba tablicowa będzie w kolorze ościeżnicy, czyli grafitowa. Edytowane 20 Września 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.09.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Srki rysowałam obiecaną kuchnię dla Madziorka Jak chcesz abym narysowała jakoś inaczej wyślij mi aktualny rzut na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Na priw załączniki raczej nie chodzą i nie mam sumienia obarczać Cię dodatkową robotą. Jeżeli jednak chciałabyś się nad tym pochylić, to ponownie nadużywam gościnności Asi i wrzucam poprawiony plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.09.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Asiulka gratuluję 500 strony !!!!!!!!!! :lol2::wave: Tak się tylko nieśmiało wtrąciłam :)haha Ależ się u Ciebie dzieje :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 20.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 no również gratuluje 500setki, Asiula ale natrzepałyście tych literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ... Ależ się u Ciebie dzieje :):) Takie towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Baaaa! :-)się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.09.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Mamy final!!!!!!!!!!! :wave: Asiu piekne cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.09.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ile serwer udźwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Taki obiad. Na zakończenie lata. Smacznego! Relacja na żywo http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps4ff7aa98.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.09.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 yyy tak jakos malo apetycznie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 (edytowane) Przepraszam cię Aśka , ale tak mi jakoś yyy niedobrze .....:sick::sick: :lol2::lol2: Ps tak sobie myślę , że dla nas jeszcze takiego serwera nie wynaleźli, żeby wystarczyło !! Musi być nieskończenie nieskończony!!!! ahahaha:popcorn: :rotfl::rotfl: Edytowane 21 Września 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.09.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Aniqa... tez cie zlapalo jak mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.09.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Podziwiam wszystkich którzy wcinają takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts