diana_teresa 24.09.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jak kawa to i ja jestemAsia torebkę świetną zamówiłaś mi się podoba bardzoDuś robiłam zupę dyniowa była pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.09.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 hehe zupa banalna, szybka i pyszna ... no to mi dałyście przepis nie wiem czy podołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Karolina, pamietaj, 3 konkretne skladniki: banal, szybkosc i smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.09.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Bo Dusia już chyba przepis dawała, ale sama nie mogłam znaleźć to dzielę się swoim "autorskim". Przy okazji dementuję, że jej ugotowanie to aż taki pikuś, bo trzeba ugotować 2 zupy (ewentualnie zrobić ją po niedzielnym rosole zamiast pomidorówki ) Ugotowałam rosół. Zwykły. Kurczakowo - warzywny (ponoć może być tylko warzywny, ale jak zwykły to nada się też jako zupa, a bulion warzywny to tylko baza. A ja nie lubię marnować stania nad garami W mniejszym garnku podgrzałam masło z oliwą z oliwek. Na to kilka rozgniecionych ząbków czosnku, trochę chilli (zasadniczo to nie lubię, ale postanowiłam zaryzykować, trzeba otwierać się na smaki ) i trochę zmielonego imbiru. Po chwili do tego garnka pokrojoną w kostkę dynię (bez pestek, bez skórki rzecz jasna, miałam taką co w oryginale ważyła jakieś 2 kg. I z tym krojeniem też jest trochę zabawy. Od tego momentu to już faktycznie banał W tym garnku mieszałam pokrojoną dynię aż sobie nieco zmiękła, a potem zalałam ją rosołem. Jak się ugotowała całkiem ta dynia to ją zblendowałam i dodałam puszkę mleczka kokosowego (bez tego też jest smaczna). Mniam Nawet Daro się zajada, a przed wczoraj powiedział, że zup nie jada http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01592_zps8e5ec85f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 nie mam blendera...nie mam dyni.. moj takiej nie zje a ja znowu wqw na maxa.. juz u Ivy pisalam jak mnie gosciu kreci z moimi sadzonkami swierka ja to chyba mam pecha na jakiekolwiek zamownienia , mowie stop, basta! niech ta klatwa ze mnie w koncu zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.09.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 a ja czekam już ponad 2 tyg na wycenę mebli i też mają mnie w dupie mimo ponagleń... już ich olewam!!! wysłałam zapytania do innych znalezionych w necie firm - kto pierwszy odpisze to złapie klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 u mnie pusty gar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ... ja się od miesiąca przypominam z rozpinanym sufitem, tak więc high five... i niby mamy jakiś kryzys pracy? kiedy się klienta nie szanuje i ma go w dup* głęboko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 nooo 4 razy już tam dzwoniłam i się przypominałam... ręce opadły... przypomina mi sie moja rozrywka z lodowka, a teraz z drzewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 25.09.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dzień dobry Przybiegłam podzielić się mega nowiną Meble do kuchni, łazienek i szafa do wiatrołapu klepnięte Montaż do połowy grudnia :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 O Cię Florek! To kiedy przeprowadzka? Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 o wow!! no supcio :) ja dostałam wycenę jedną kuchniową zamawiam dwa słupki: - w jednym będzie piekarnik - no to dziurę zostawiają - drugi słupek to cargo - i szafka nad lodówką i to mnie ma kosztować więcej niż połowę pozostałych szafek kuchennych! a tam mam ponad 7metrów samych szuflad! za co Ci stolarze się tak cenią? no za co!! porypało ich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.09.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ten z z mikrofazy. faktycznie odpada bo kulki widać http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC05870_zps1fcc98ad.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC05885_zps3aa66089.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC05894_zps85f96313.jpg a czy ten czarny to z tej samej firmy? jaki to materiał? ekoskóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 hello Asia jaki czas oczekiwania na torebkę ?? wczoraj uruchomiłam kaloryfer tak było u nas zimno i jeszcze północny wiatr walący w okna brr.. Duśka my już też grzejemy, na razie lekko grzejnikami, podłogówka jeszcze nie uruchomiona, ale od razu w domu przyjemnie dzięki za odp w sprawie torebek ...... trochę czasu potrzeba, by tak weryfikować, ale jak już się wie na co patrzeć i czego wymagać od sprzedawcy (poczytałam, że przy TH są ważne kody na metkach zewn i wewn.) to łatwiej rozpoznać ......... aczkolwiek nigdy 100% pewności nie mam przy zakupach online dlatego też upatrzyłam sobie już Wittchena mam jeden typ must-have ale i kilka innych w razie W i wszystko przez Was tzn dzięki Wam zupę dyniową bym zjadła gdyby mi ktoś ugotował a co chodzi z sufitem ? nie w temacie jestem .......... Slężanka to super Karolina poczekaj na inne wyceny ....... ale nie da się ukryć, że koszt kuchni to jeden z większych kosztów w domu a jak doliczysz sprzęty to czasem cena dachu ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 i to mnie ma kosztować więcej niż połowę pozostałych szafek kuchennych! a tam mam ponad 7metrów samych szuflad! za co Ci stolarze się tak cenią? no za co!! porypało ich! Karola ile Ci za to powiedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ... Karolina poczekaj na inne wyceny ....... ale nie da się ukryć, że koszt kuchni to jeden z większych kosztów w domu a jak doliczysz sprzęty to czasem cena dachu ............ tu nie chodzi o samą cenę tylko o proporcje jednej ceny do drugiej Karola ile Ci za to powiedzieli ? za dolne szafki (długość ponad 7m - same szuflady) wyjdzie mi jakieś 12tys a tu za metr słupka i ten "pawlacz" - 7tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 O nie! To kosmos drogo. Do 2 tysi to bym się nie zbulwersowała. Ale 7!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 tu nie chodzi o samą cenę tylko o proporcje jednej ceny do drugiej za dolne szafki (długość ponad 7m - same szuflady) wyjdzie mi jakieś 12tys a tu za metr słupka i ten "pawlacz" - 7tys no ale własnie tu jest róznica - szuflady masz Ikea a reszta to cena stolarza u mnie dlatego wygrała ikea bo była 50% tańsza od stolarza ja z tego co pamietam z wycena za biały lakier miałam cene jakies 3500 zl netto za szafkę + cargo ( peka)+ zabudowa lodowki ( zwykła ) jakies 1300 zl netto . Może jakies drogie cargo ci wstawili tam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 a czy ten czarny to z tej samej firmy? jaki to materiał? ekoskóra? Tak. Ekoskóra. Tak. Ten drugi tylko ma kształt inny niż pierwszy. Żółty to taki okrągły fotel - ponton a czarny zwykły, standardowy stożek. Dzięki temu chyba bardziej uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 O nie! To kosmos drogo. Do 2 tysi to bym się nie zbulwersowała. Ale 7!? samo cargo wysokie to jakies 2-2,5 tyś bez mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts