Ślężankaaa 25.09.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) O Cię Florek! To kiedy przeprowadzka? Gratuluję! Dziękuję Przeprowadzka nie w tym roku Nie mamy ciśnienia Do zrobienia cała sypialnia (trzeba zamówić szafę), kupić łóżko bo te które kupiłam niedawno chyba przeznaczę do pokoju gościnnego Zamówić wykładzinę i pozostałe wyposażenie. Trzeba też kupić stół do jadalni, krzesła, żyrandol do jadalni Muszę zlecić wytoczenie nóg do konsolki do jadalni ale jeszcze się wstrzymuję bo nie wiem czy będę toczyła nogi do stołu. Aaaa i jeszcze stolik kawowy będę robiła na zamówienie taki sam jak konsola w przedpokoju Trochę jeszcze przed nami Przede mną teraz wyzwanie - znalezienie sprzętu AGD Edytowane 25 Września 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 hello Asia jaki czas oczekiwania na torebkę ?? a co chodzi z sufitem ? nie w temacie jestem .......... ............ Co to jest "TH" Tommy Hilfiger? Pokaż co wybrałaś z Wittchen I dlaczego sama nie zrobisz zupy dyniowej? A teraz odpowiadam Może jutro przyjdzie torebka. Mam nadzieję Dusia planuje montaż w swoim przedpokoju oświetlenia pod rozwiniętym płótnem (jakoś się to pewnie specjalistycznie nazywa ) i znowu wykonawca każe się prosić i na siebie czekać A do tego Meliskowe perypetie z dostawcami i Ajwiowa zepsuta zmywarka. Nowa. Eh... Źle się dzieje w państwie duńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 no ale własnie tu jest róznica - szuflady masz Ikea a reszta to cena stolarza u mnie dlatego wygrała ikea bo była 50% tańsza od stolarza ja z tego co pamietam z wycena za biały lakier miałam cene jakies 3500 zl netto za szafkę + cargo ( peka)+ zabudowa lodowki ( zwykła ) jakies 1300 zl netto . Może jakies drogie cargo ci wstawili tam ?? no wiem że stolarz wychodzi drożej - ale aż tyle w ostateczności oleję to cargo i będą tylko duże drzwi jak do szafy i półki - może będzie z tysiak taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 samo cargo wysokie to jakies 2-2,5 tyś bez mebli A u Karo to ma być wysokie? A wysokie to na ile konkretnie wysokie? Ślężanka chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to wszystko są rzeczy "niezbędne" do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 no wysokie - na tyle co lodówka - czyli jakieś 180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 no wiem że stolarz wychodzi drożej - ale aż tyle w ostateczności oleję to cargo i będą tylko duże drzwi jak do szafy i półki - może będzie z tysiak taniej no wysokie - na tyle co lodówka - czyli jakieś 180cm Bedzie taniej zdecydowanie - samo cargo to - minimum 2 tysie albo i wiecej w zalezności jaki model Ci zaproponowali Niestety jest taka duża rożnica, inaczej jak by to było mniej to bym sie zdecydowała na stolarza a nie meble z I. tu masz przykładowe CENY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.09.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Co to jest "TH" Tommy Hilfiger? tak Pokaż co wybrałaś z Wittchen skromna, ale ma sporo kieszonek, a ja to lubię https://www.sklep.wittchen.com/product/10096/torebka-damska.html I dlaczego sama nie zrobisz zupy dyniowej? bo tylko ja bym ją jadła, a i tak pewnie bylabym glodna A teraz odpowiadam Może jutro przyjdzie torebka. Mam nadzieję to czekam na pokaz taki jak tylko Ty potrafisz Dusia planuje montaż w swoim przedpokoju oświetlenia pod rozwiniętym płótnem (jakoś się to pewnie specjalistycznie nazywa ) i znowu wykonawca każe się prosić i na siebie czekać A do tego Meliskowe perypetie z dostawcami i Ajwiowa zepsuta zmywarka. tego tez nie znosze ........ czekania ....... proszenia ...... ehhh ...... Eh... Źle się dzieje w państwie duńskim. no wlasnie ......... ale teraz musi być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.09.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Iwonka ale meble z I. są w dechę przecież już się nie mogę doczekać swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Iwonka ale meble z I. są w dechę przecież już się nie mogę doczekać swoich ja jestem jak narazie zadowlona , zawsze stolarz daje wieksze pole do popisu wiec tutaj jedyny malenki minusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 25.09.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 A u Karo to ma być wysokie? A wysokie to na ile konkretnie wysokie? Ja też zamówiłam kosze na całą wysokość lodówki i to faktycznie wychodzi ok. 2500 zł Ślężanka chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to wszystko są rzeczy "niezbędne" do przeprowadzki Dlatego napisałam że nie mamy ciśnienia Chcemy się wprowadzić na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dlatego napisałam że nie mamy ciśnienia Chcemy się wprowadzić na gotowe ooo tak jest super ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.09.2014 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dzien dobry... ojj tak, u mnie zmagan ciag dalszy... na godz 8 dzisiaj mieli byc z moimi sadzonkami i co? a no ani tel ani sadzonek! dalam nr tel do nich mojej szwagierce to sie dowie czy w koncu beda?albo gdzie juz sa?? nozeszzzz qqqqqqrrrrrra mac jak mozna tak wkrecac ludzi? a zapowiedzialam, ze jak dzisiaj tego transportu nie bedzie to kase maja mi oddach w trybie natychmiastowym! Karolina, takie sa niestety ceny tych cargo... ja mialam siebie zrobic narozny magic corner, ale ten co mi sie podobal to tez ponad 2 tysie sam wklad, a razy dwa daje juz 4klocki... zrezygnowalam i mam polke, na ktorej wiecej moge zmiescic moze kiedys jedna przerobie... Slezanka, super wiesci:wave: Dus, to o takiej lampie chyba mi moj maz wczoraj opowiadal, chociaz on mowil, ze widzial lampe taka na 2m wiszaca u pewnego goscia... mowi ze efekt genialny, to moze to nie to o czym ty piszesz wspolczuje tych zmagan , bo sama krok po kroku takie mam... moje ocieplenie poddasza mialo byc zrobione na poczatku wrzesnia i co? a licznik bije, bo pompa chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 wiadomosc z przed chwili... zaraz beda (drzewka).. uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 dlatego już postanowiłam że cargo nie będzie - będzie zwykła szafka Melcia super!! a takie to świerki? jaka odmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 a wiecie - moi rodzice będą wymieniać meble w kuchni WRESZCIE!!! ojciec się ugiął i zgodził nie będzie jednak zmieniana okładzina ścian i zostaną te beżowe płytki między szafkami i brązowa ściana na wprost szafek i teraz mam pytanko - czy białe lakierowane fronty to będzie grało z tymi beżami i brązem? wydaje mi się że nie, że lepiej dać beżowe lakierowane meble na pewno jasne muszą być bo kuchnia jest od wschodu i jeszcze rośnie wielkie drzewo przed blokiem i zasłania całe słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 po wykończeniu, ma to wyglądać mniej więcej tak ... to podobnie coś jest jak u mnie w korytarzu będzie tylko ja mam mniejsze rozmiary u mnie i Ł robi handmejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Melcia super!! a takie to świerki? jaka odmiana? swierk pospolity w doniczce 4letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Karolina[/b], takie sa niestety ceny tych cargo... ja mialam siebie zrobic narozny magic corner, ale ten co mi sie podobal to tez ponad 2 tysie sam wklad, a razy dwa daje juz 4klocki... zrezygnowalam i mam polke, na ktorej wiecej moge zmiescic moze kiedys jedna przerobie... u mnie też pólki - wymyślilam zę właśnie wiecej tam zmieszczę i bedą tam takie rzeczy które jak raz w roku wyciągnę to będzie cud i wtedy nie bedzie mi przeszkadzać brak magii Pewnie jak byśmy miały mniejsze kuchnie to było by bardzo cenne miejsce ale tak to jest ok wiadomosc z przed chwili... zaraz beda (drzewka).. uffff super, Pan je od razu posadzi ?? dlatego już postanowiłam że cargo nie będzie - będzie zwykła szafka Karola a może tak w ramach trochę udogodnienia wstawić 2-3 szuflady tam ?? wiesz zeby wysunąć zawartośc tych pólek które bedą na najczęsciej używanej wysokości ?? po wykończeniu, ma to wyglądać mniej więcej tak (minus te różowe dziwolągi) http://erakartonpiyer.com/images/Image/barisol_gergi_tavan_07.jpg Duś bardzo, bardzo drogie takie coś czy tylko drogie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 super, Pan je od razu posadzi ?? jeszcze nie upadlam na glowe by placic za sadzenie 3zeta za kazda sztuke jest ich 300 moj tesciu to zrobi dolki juz sa zrobione i czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts