ivy17 26.09.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 jeszcze nie upadlam na glowe by placic za sadzenie 3zeta za kazda sztuke jest ich 300 moj tesciu to zrobi dolki juz sa zrobione i czekaja spoko jak ma kto to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 o jestem zaintrygowana... jak Ł to sobie wymyślił?... dlatego napisałam że to podobne do tego mojego - na zasadzie że efekt wizualny ma być też taki, że "biały świetlik" na pewno to nie będzie taka magiczna folia jak u Ciebie - i jak już zrobi to będę widziała co i jak wykombinował to pokażę u mnie też pólki - wymyślilam zę właśnie wiecej tam zmieszczę i bedą tam takie rzeczy które jak raz w roku wyciągnę to będzie cud i wtedy nie bedzie mi przeszkadzać brak magii Pewnie jak byśmy miały mniejsze kuchnie to było by bardzo cenne miejsce ale tak to jest ok ... Karola a może tak w ramach trochę udogodnienia wstawić 2-3 szuflady tam ?? wiesz zeby wysunąć zawartośc tych pólek które bedą na najczęsciej używanej wysokości ?? ... no ja tą szafkę też chciałam mieć na mało używane rzeczy - dodatkowo na mopa więc chyba jednak lepiej zwykłe półki machnąć - taniej i wygodniej, bo w tym cargo też bym nie mogła mieć tylu półek bo by mi wiadro na mopa właśnie nie weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 no ja tą szafkę też chciałam mieć na mało używane rzeczy - dodatkowo na mopa więc chyba jednak lepiej zwykłe półki machnąć - taniej i wygodniej, bo w tym cargo też bym nie mogła mieć tylu półek bo by mi wiadro na mopa właśnie nie weszło a jakiej szerokości ta szafka ?? 60 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ok. 250-300 zł/m2 w zależności od kształtu sufitu i parametrów folii (z oświetleniem we własnym zakresie). oooo to całkiem ok szkoda ze nie znałam tego rozwiązania wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.09.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Przyszła torebka. Oddaję Jest kosmicznie duża, tak, że nawet przy moim "niefiligranowym" wyglądzie wyglądam komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.09.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 bry piątek Przyszła torebka. Oddaję Jest kosmicznie duża, tak, że nawet przy moim "niefiligranowym" wyglądzie wyglądam komicznie. o kurcze ;/ szkoda Asia to dalej szukasz ?? a co myślisz o "mojej" z W. ?? Duśka fajnie wygląda takie oświetlenie na suficie mam nadzieje, ze w końcu się zjawia lub chociaż odezwą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Asia, cos dziewczyny pisza u Reni o torebce w Lidlu... jakas ma byc teraz.. ja sie tam nie znam, ale jak weszlam w gazetke to nawet fajne one sa Edytowane 26 Września 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Przyszła torebka. Oddaję Jest kosmicznie duża, tak, że nawet przy moim "niefiligranowym" wyglądzie wyglądam komicznie. a jakie ona ma wymiary? ja właśnie nabyłam taką (dł x wys x szer) 50 x 30 x 15 i galanta jest jest za duża jak dla mnie, ale przynajmniej mieszczę w niej wszystko i jeszcze mam luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Co tam porabiacie? Ja właśnie oglądam "Alicję w krainie czarów". Pogoda piękna, ale Darowi nie chce się posadzić tyłka na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.09.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ja właśnie odpoczywam na tarasie bo jedwo żyję. Odgruzowałam dom. Całe auto zawalone gratami do wywalenia. Skosiłam trawnik. Miałam poprzesadzać rośliny ale nie mam mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Co tam porabiacie? Ja właśnie oglądam "Alicję w krainie czarów". Pogoda piękna, ale Darowi nie chce się posadzić tyłka na rowerze pol godz temu wrocilam z polskiej szkoly mialam dyzur... tak wiec weszlam na chwilke i spadam ogarniac dom, dzieci, jedzenie padam...mam dosc buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2014 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jak mi się marzy drzemka Do 4:00 nad ranem oglądam filmy. Też dziargałam w ogródku. I mocy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.09.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jejku, czy u Was też taki słaby klimat? Ogólne posmutnienie, niechęć do krycia i zagrzebywanie się w ściółce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.09.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 A widzisz. Więc jest przyczyna. Źle mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.09.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ooooo krycie chęć to jest i to wielka tylko nie ma z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ooooo krycie chęć to jest i to wielka tylko nie ma z kim samiec wybyl z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.09.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 delegacja już drug tydzień... i jeszcze kilka tyg tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 no to fakt...ciezko z tym kryciem bedzie ja w ciazy bylam zostawiona 2 nrazy po 3mce..i raz na 2mce... tydzien po slubie wyjechal, a na 2 dni przed porodem przyjechal...ehhh ciezko bylo (bynajmniej mi) stad moja decyzja wydelegowania sie za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.09.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jejku, Meli, to kiedy on to zdążył zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 jaka ciekawska...juz by chciala wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts