Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o jestem zaintrygowana... jak Ł to sobie wymyślił?...

dlatego napisałam że to podobne do tego mojego - na zasadzie że efekt wizualny ma być też taki, że "biały świetlik"

na pewno to nie będzie taka magiczna folia jak u Ciebie - i jak już zrobi to będę widziała co i jak wykombinował to pokażę :)

u mnie też pólki - wymyślilam zę właśnie wiecej tam zmieszczę i bedą tam takie rzeczy które jak raz w roku wyciągnę to będzie cud i wtedy nie bedzie mi przeszkadzać brak magii :p Pewnie jak byśmy miały mniejsze kuchnie to było by bardzo cenne miejsce ale tak to jest ok :yes:

...

Karola a może tak w ramach trochę udogodnienia wstawić 2-3 szuflady tam ?? wiesz zeby wysunąć zawartośc tych pólek które bedą na najczęsciej używanej wysokości ??

...

no ja tą szafkę też chciałam mieć na mało używane rzeczy - dodatkowo na mopa :D

więc chyba jednak lepiej zwykłe półki machnąć - taniej i wygodniej, bo w tym cargo też bym nie mogła mieć tylu półek bo by mi wiadro na mopa właśnie nie weszło

bry :)

piątek :wiggle:

Przyszła torebka. Oddaję :cry: Jest kosmicznie duża, tak, że nawet przy moim "niefiligranowym" wyglądzie wyglądam komicznie. :(

o kurcze ;/ szkoda :(

Asia to dalej szukasz ??

a co myślisz o "mojej" z W. ??

Duśka fajnie wygląda takie oświetlenie na suficie :) mam nadzieje, ze w końcu się zjawia lub chociaż odezwą !!

Przyszła torebka. Oddaję :cry: Jest kosmicznie duża, tak, że nawet przy moim "niefiligranowym" wyglądzie wyglądam komicznie. :(

a jakie ona ma wymiary?

ja właśnie nabyłam taką (dł x wys x szer) 50 x 30 x 15 i galanta jest :lol2: jest za duża jak dla mnie, ale przynajmniej mieszczę w niej wszystko i jeszcze mam luz :D

Co tam porabiacie? Ja właśnie oglądam "Alicję w krainie czarów". Pogoda piękna, ale Darowi nie chce się posadzić tyłka na rowerze :bash:

pol godz temu wrocilam z polskiej szkoly ;) mialam dyzur...

tak wiec weszlam na chwilke i spadam ogarniac dom, dzieci, jedzenie :bash:

padam...mam dosc buuuuu