asiazett 01.10.2014 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No, a jak!? Dzień dobry Idę sobie zrobić naleśniki na śniadanko. Albo omleta jakiego. Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dobry dobry To Ty sobie szalej..ja za 20min tez bede... w koncu kostki przestaly bolec i moge zaczac akcja silka kumpele namowilam do towarzyszenia mi...razem weselej i razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Duśka, ale Ty nam grasz na nosie O konotacje kontuzji nogi i wczorajszego dnia chłopaka aż się boję zapytać. Nie pytam! Owcaania, a Ty gdzie się bujałaś przez ten czas co Cie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Noooo. Zacieram rączki! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 hello all Duśka sniadanko do wyrka to chyba coś przeskrobał, ba albo coś chce Asiula, FYI Meli widać nie traciła czasu a raczej jej M. To sie nazywa być busy i zarobionym a tak btw to własnie zaczynam temat elewacji, w końcu po sezonie więc nareszcie więcej czasu na hi hi kliki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Andrew gdzieś Ty się podziewał, poza tym, że latał po świecie To nieładnie, że Ty nas tutaj tak ciągle porzucasz, zostawiasz, a my tak czekamy jak te Penelopy... No i co z tą elewacją? Kolory wybrane? A ten drugi dom to co? Już zbudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Asiula no prosze nie mów mi tylko że tak tęsknłyście za takim burakiem jak ja ale mi posłodziła u mnie lato zawsze takie jest, dużo pracy, pracy i pracy tylko że ktoś zawsze musi ucierpiec no i padło na was gils. a kolorki owszem wybrane, będzie biało i odrobine szarości a konkretnie Ceresit Atlantic 6 + bit of wood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ... ktoś zawsze musi ucierpiec no i padło na was gils. ... Czy mi się wydaje, czy A. nas od glutów nazywa? Rozważam focha No to elewacja zapowiada się obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Glutów, no to już Asiula przeleciałaś za daleko. Na rakompensate nieobesności dam tula albo i z 5 tulów :hug::hug: zapomniałem jeszcze dodać że moja Pani wymyśliła sobie jeszcze bonie w elewacji więc dizajnersko je jej musze wkomponować w tą elewacje. Dizajnersko to naszczescie mam juz dizajn więc za kilka dni to może już coś wrzuce jak ofotoszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No chętnie obejrzymy. Skoro się już tutaj pojawiłeś o 1 dzień za późno, to też z takim samym opóźnieniem serwuję Wam to: Z okazji dnia chłopaka, a dla dziewczyn to tak tylko do pośmiania się Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 o ja pie...nicze, dobre Asiula, dobre ale pakazuje naszą zardność:rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 nie wierzę ;p żaden by tak nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.10.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 sikam!! ale świetne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 nie wierzę ;p żaden by tak nie zrobił no jest to fuu obrzydliwe. Aż mi ciarki przeszły, kuzwa ten angielski humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 sikam!! ale świetne :) tylko nie na klawiature :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Asik, ty zboczula jestes, ze takie filmiki ogladasz i nam tu puszczasz...albos ciekawa jak sobie panowie tam radza i dzielisz sie niusami Czesc Yendrus..dawno Ciebie nie bylo... powody juz przeczytalam i 3mam kciuki za elewacje teraz ja jakas zalatana jestem.. jak nie treningi to dom/zakupy/dzieci..po czym zajecia dodatkowe dla nich.. i na koncu mezulek... pytam-kiedy ja sobie odpoczne? chyba co drugi weekend bo tak w tym roku mi wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 tylko nie na klawiature :lol2: najwyzej ja z leksza polaskocze...albo trzepnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.10.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 a czym polaskocze Meli? tak sobie jeszcze mysle że niby obrzydliwe ale Wy to na codzień trzymacie :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 tylko gdy facet facetowi... A dla nas myśl nie jest obrzydliwa, wszak my predestynowane do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts