Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hello all

Duśka sniadanko do wyrka to chyba coś przeskrobał, ba albo coś chce :rolleyes:

Asiula, FYI Meli widać nie traciła czasu a raczej jej M. To sie nazywa być busy i zarobionym

a tak btw to własnie zaczynam temat elewacji, w końcu po sezonie więc nareszcie więcej czasu na hi hi kliki będzie :bye:

Asiula no prosze nie mów mi tylko że tak tęsknłyście za takim burakiem jak ja ;) :wtf: ale mi posłodziła

u mnie lato zawsze takie jest, dużo pracy, pracy i pracy tylko że ktoś zawsze musi ucierpiec no i padło na was gils. :p

a kolorki owszem wybrane, będzie biało i odrobine szarości a konkretnie Ceresit Atlantic 6 + bit of wood

Glutów, :wtf: no to już Asiula przeleciałaś za daleko. Na rakompensate nieobesności dam tula :hug: albo i z 5 tulów

:hug::hug::hug::hug::hug:

zapomniałem jeszcze dodać że moja Pani wymyśliła sobie jeszcze bonie w elewacji więc dizajnersko je jej musze wkomponować w tą elewacje. Dizajnersko to naszczescie mam juz dizajn więc za kilka dni to może już coś wrzuce jak ofotoszuje

Asik, ty zboczula jestes, ze takie filmiki ogladasz i nam tu puszczasz...albos ciekawa jak sobie panowie tam radza i dzielisz sie niusami :lol:

Czesc Yendrus..dawno Ciebie nie bylo... powody juz przeczytalam i 3mam kciuki za elewacje :yes:

teraz ja jakas zalatana jestem.. jak nie treningi to dom/zakupy/dzieci..po czym zajecia dodatkowe dla nich.. i na koncu mezulek...

pytam-kiedy ja sobie odpoczne?

chyba co drugi weekend bo tak w tym roku mi wypada ;)