Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Asia masz zapchana skrzynke ;)

Właśnie dlatego nie lubię privów. Jakoś tam ciasno :bash:

Już poluzowałam miejsce ;) i na maila też odpowiedziałam :p

... Miałem mieć szare wstawki a wyszedł popiel

...

Ja mam pytanie. O różnicę w kolorach "szary" vs. "popiel" :jawdrop: I to jeszcze facet to mówi! :bash: Popadam w kompleksy! A może jak jesteś taki dobry w te babskie sprawy to mi torebkę znajdziesz, bo się jeszcze nie uporałam z tematem :sick: ;)

Ale tak na poważnie... jaki ładny ten Twój domeczek Yendrula :yes: (koncepcji szprosów tylko nie kminię :p). I na jakim pagóreczku on wzniesiony :rolleyes: Elewacja jest superowa! Ja bym się nie czepiała. Poczekałabym, tak jak mówią dziewczyny - kilka dni. Odcień się zmieni lub "zmieni" (w Twoim odbiorze :p), a jak dalej będziesz marudził to sobie faktycznie machniesz na 2 odcienie poniżej/powyżej. I też będzie fajnie, zostaniesz bohaterem w swoim domu :wave:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejo marudnickie :) ratujcie mnie bo spalam dzisiaj 10 h do 7 rano i jestem NIEPRZYTOMNA ;) podczas pelni zawsze spie jak zabita ;)

ale coz...slonko swieci, trzeba korzystac z tych ostatnich cieplych dni bo potem przyjdzie aura od mel i dopiero bedziemy przeklinac!! ;)

a na zakonczenie sezonu (i poprawienie humoru) kupilam sobie buty i wrzosy :) i kurtke puchowa ;) a z najlepszych newsow - niedawno zaczelam jezdzic autem :D po prawie 8 latach przerwy ;) i wychodzi mi to swietnie :p HA! :)

Już poluzowałam miejsce ;) i na maila też odpowiedziałam :p

Dlatego sobie wczoraj o emailu przypomnialam i wyslalam dajac odpowiedz ponownie :D

AnnNS2 no to zaszalalas Kochana uhuhuh :D to jest prawdziwy pocieszacz humoru :D

Tez sie w koncu dzisiaj wyspalam..moje panienki zrozumialy ze sa ferie i mozna spac ciutke dluzej :lol2:

tak fajnie bylo mi w lozku, ze napisalam smsa do przedszkola, ze biore dzien wolnego rowniez dzisiaj dla mlodszej :rolleyes::wiggle:

Ponoc Kobieta wyspana to i kochana :D :lol2:

Ja mam pytanie. O różnicę w kolorach "szary" vs. "popiel" :jawdrop: I to jeszcze facet to mówi! :bash: Popadam w kompleksy! A może jak jesteś taki dobry w te babskie sprawy to mi torebkę znajdziesz, bo się jeszcze nie uporałam z tematem :sick: ;)

Ale tak na poważnie... jaki ładny ten Twój domeczek Yendrula :yes: (koncepcji szprosów tylko nie kminię :p). I na jakim pagóreczku on wzniesiony :rolleyes: Elewacja jest superowa! Ja bym się nie czepiała. Poczekałabym, tak jak mówią dziewczyny - kilka dni. Odcień się zmieni lub "zmieni" (w Twoim odbiorze :p), a jak dalej będziesz marudził to sobie faktycznie machniesz na 2 odcienie poniżej/powyżej. I też będzie fajnie, zostaniesz bohaterem w swoim domu :wave:

No na Boga Asiula Szary kochana to jest dizajnersko cool, popiel smierdzi niebieskim jak moj tynk :p no nic ale poczekam kilka dni, moze wytrzymam do weekendu a po przemaluje ten domek z popielatego wzgorza :sick:

A co do szproskow to zrozumiesz jak mnie kiedys odwiedzisz, ma byc po japonsku-modernistycznie wiec szproski sa tu potrzebne :p

hejo marudnickie :) ratujcie mnie bo spalam dzisiaj 10 h do 7 rano i jestem NIEPRZYTOMNA ;) podczas pelni zawsze spie jak zabita ;)

ale coz...slonko swieci, trzeba korzystac z tych ostatnich cieplych dni bo potem przyjdzie aura od mel i dopiero bedziemy przeklinac!! ;)

a na zakonczenie sezonu (i poprawienie humoru) kupilam sobie buty i wrzosy :) i kurtke puchowa ;) a z najlepszych newsow - niedawno zaczelam jezdzic autem :D po prawie 8 latach przerwy ;) i wychodzi mi to swietnie :p HA! :)

Buty, wrzosy i kurtka puchowa - no tak i nic wiecej kobiecie do szczescia nie potrzeba ;)

a z tym samochodem to ten teges :o:o:o no wlasnie bym wjechal w jedna taka hottie ostatnio jak jechalem przez Krakow, Ann czy to bylas Ty? ;)

Dlatego sobie wczoraj o emailu przypomnialam i wyslalam dajac odpowiedz ponownie :D

Ponoc Kobieta wyspana to i kochana :D :lol2:

i to jeszcze jak, wyspana to i ... ;)

Oj, ja tez dzisiaj nieprzytomna jestem. Ale jak się do trzeciej w nocy Dorocińskiego ogląda to jak można się wyspać? :rolleyes:

No Ann, gratulacje! http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/11/gify-emotikony-samochody.gif

A Wy znowu z tym seksem od rana ;) :p

Tak mi przypomnieliście historię sprzed dwóch dni. Przychodzę do kumpeli. Wychodzi jej brat. I pyta: "Cześć Aśka. To nie z Tobą dzisiaj gadałem?" Ja konstrena o co kaman? :confused: A on ciągnie dalej: "A bo widziałem Cię dzisiaj na mieście. Pytam, no cześć, odpowiadasz mi cześć. No to pytam: co tam słychać, a Ty, że w porządku. Ale widzę, że coś gadka się nie klei to mówię: na razie! Pomyślałem nawet, że to nie Ty, ale z dwójką dzieci była ta kobieta, to mówię - na pewno Ty, no ale teraz to już sam nie wiem..." :wtf:

:rotfl:

Pitek co Ty ćpiesz chłopaku, nie bierz tego więcej :p :*

o jakim seksie jakim seksie pytam?

...

O jakim? A o takim:

...

a z tym samochodem to ten teges :o:o:o no wlasnie bym wjechal w jedna taka hottie ostatnio jak jechalem przez Krakow, Ann czy to bylas Ty? ;)

...

taakkk...ten teges nie teges...

... jakos sobie nie przypominam zeby jakis obcy chcial we mnie wjechac ;)

:)

... bo my kobiety nie miewamy takich sytuacji, ze w kogos wjezdzamy, tylko mezczyzni :p :lol2:

...

trzeba zachowac odpowiedni-bezpieczny odstep Yendrus ;) :lol2:

Jaki obcy!!! :p przeciez ja sam swoj :rolleyes: No wlasnie Ann nic nie pamietasz bo bylas taaaka oszolomiona ale naszczescie to ja trzymam go na bacznosc(samochod :lol2::lol2:) i wiem kiedy trzeba zwolnic zeby nie bylo zbyt szybko :) no bo jak to Meli mowi trzeba sie zabezpieczac i trzymac ten bezpieczny dystans :rolleyes:

Nic tylko opis stosunku płciowego... :cool: :rolleyes: :lol2:

oj Meli Meli, faktycznie az szok ze to Ty nasze Guru sprosnych mysli w tych skojarzeniach nie uczestniczych :p. Nie wiem co sie tam snilo ze sie tak wyspalas ale chyba mocny sen Ci sie przydaje ;)

a wiesz.. kurne wyspalam sie, ale snu milego nie mialam.. wstalam zaplakana :jawdrop:

chyba za duzo filmow wojennych ogladam :bash: