asiazett 09.10.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Asia masz zapchana skrzynke Właśnie dlatego nie lubię privów. Jakoś tam ciasno Już poluzowałam miejsce i na maila też odpowiedziałam ... Miałem mieć szare wstawki a wyszedł popiel ... Ja mam pytanie. O różnicę w kolorach "szary" vs. "popiel" I to jeszcze facet to mówi! Popadam w kompleksy! A może jak jesteś taki dobry w te babskie sprawy to mi torebkę znajdziesz, bo się jeszcze nie uporałam z tematem Ale tak na poważnie... jaki ładny ten Twój domeczek Yendrula (koncepcji szprosów tylko nie kminię ). I na jakim pagóreczku on wzniesiony Elewacja jest superowa! Ja bym się nie czepiała. Poczekałabym, tak jak mówią dziewczyny - kilka dni. Odcień się zmieni lub "zmieni" (w Twoim odbiorze ), a jak dalej będziesz marudził to sobie faktycznie machniesz na 2 odcienie poniżej/powyżej. I też będzie fajnie, zostaniesz bohaterem w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.10.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 hejo marudnickie ratujcie mnie bo spalam dzisiaj 10 h do 7 rano i jestem NIEPRZYTOMNA podczas pelni zawsze spie jak zabita ale coz...slonko swieci, trzeba korzystac z tych ostatnich cieplych dni bo potem przyjdzie aura od mel i dopiero bedziemy przeklinac!! a na zakonczenie sezonu (i poprawienie humoru) kupilam sobie buty i wrzosy i kurtke puchowa a z najlepszych newsow - niedawno zaczelam jezdzic autem po prawie 8 latach przerwy i wychodzi mi to swietnie HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Właśnie dlatego nie lubię privów. Jakoś tam ciasno Już poluzowałam miejsce i na maila też odpowiedziałam Dlatego sobie wczoraj o emailu przypomnialam i wyslalam dajac odpowiedz ponownie AnnNS2 no to zaszalalas Kochana uhuhuh to jest prawdziwy pocieszacz humoru Tez sie w koncu dzisiaj wyspalam..moje panienki zrozumialy ze sa ferie i mozna spac ciutke dluzej tak fajnie bylo mi w lozku, ze napisalam smsa do przedszkola, ze biore dzien wolnego rowniez dzisiaj dla mlodszej Ponoc Kobieta wyspana to i kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Właśnie dlatego nie lubię privów. Jakoś tam ciasno Ja mam pytanie. O różnicę w kolorach "szary" vs. "popiel" I to jeszcze facet to mówi! Popadam w kompleksy! A może jak jesteś taki dobry w te babskie sprawy to mi torebkę znajdziesz, bo się jeszcze nie uporałam z tematem Ale tak na poważnie... jaki ładny ten Twój domeczek Yendrula (koncepcji szprosów tylko nie kminię ). I na jakim pagóreczku on wzniesiony Elewacja jest superowa! Ja bym się nie czepiała. Poczekałabym, tak jak mówią dziewczyny - kilka dni. Odcień się zmieni lub "zmieni" (w Twoim odbiorze ), a jak dalej będziesz marudził to sobie faktycznie machniesz na 2 odcienie poniżej/powyżej. I też będzie fajnie, zostaniesz bohaterem w swoim domu No na Boga Asiula Szary kochana to jest dizajnersko cool, popiel smierdzi niebieskim jak moj tynk no nic ale poczekam kilka dni, moze wytrzymam do weekendu a po przemaluje ten domek z popielatego wzgorza A co do szproskow to zrozumiesz jak mnie kiedys odwiedzisz, ma byc po japonsku-modernistycznie wiec szproski sa tu potrzebne hejo marudnickie ratujcie mnie bo spalam dzisiaj 10 h do 7 rano i jestem NIEPRZYTOMNA podczas pelni zawsze spie jak zabita ale coz...slonko swieci, trzeba korzystac z tych ostatnich cieplych dni bo potem przyjdzie aura od mel i dopiero bedziemy przeklinac!! a na zakonczenie sezonu (i poprawienie humoru) kupilam sobie buty i wrzosy i kurtke puchowa a z najlepszych newsow - niedawno zaczelam jezdzic autem po prawie 8 latach przerwy i wychodzi mi to swietnie HA! Buty, wrzosy i kurtka puchowa - no tak i nic wiecej kobiecie do szczescia nie potrzeba a z tym samochodem to ten teges :o:o no wlasnie bym wjechal w jedna taka hottie ostatnio jak jechalem przez Krakow, Ann czy to bylas Ty? Dlatego sobie wczoraj o emailu przypomnialam i wyslalam dajac odpowiedz ponownie Ponoc Kobieta wyspana to i kochana i to jeszcze jak, wyspana to i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 a z tym samochodem to ten teges :o:o no wlasnie bym wjechal w jedna taka hottie ostatnio jak jechalem przez Krakow, Ann czy to bylas Ty? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.10.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 taakkk...ten teges nie teges...mialam blokade ale sie odblokowalam calkowicie a czym ta ona jechala? jakos sobie nie przypominam zeby jakis obcy chcial we mnie wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Ann bo ty tego za cholire nie bedziesz mogla sobie przypomniec... bo my kobiety nie miewamy takich sytuacji, ze w kogos wjezdzamy, tylko mezczyzni my jestesmy lepszymi kierowcami od nich trzeba zachowac odpowiedni-bezpieczny odstep Yendrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.10.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 dokladnie mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Jaki obcy!!! przeciez ja sam swoj No wlasnie Ann nic nie pamietasz bo bylas taaaka oszolomiona ale naszczescie to ja trzymam go na bacznosc(samochod :lol2:) i wiem kiedy trzeba zwolnic zeby nie bylo zbyt szybko no bo jak to Meli mowi trzeba sie zabezpieczac i trzymac ten bezpieczny dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.10.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 no ja tez obca we wlasnym miescie bo na DW jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Anka ty na DW a ja po wawie na DB smigam. Duma dolnoslazaka jest, no nie Ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.10.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Anka ty na DW a ja po wawie na DB smigam. Duma dolnoslazaka jest, no nie Ann oczywista oczywistosc i zawsze mozna udawac ze sie zgubilo w wielkim miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.10.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Oj, ja tez dzisiaj nieprzytomna jestem. Ale jak się do trzeciej w nocy Dorocińskiego ogląda to jak można się wyspać? No Ann, gratulacje! http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/11/gify-emotikony-samochody.gif A Wy znowu z tym seksem od rana Tak mi przypomnieliście historię sprzed dwóch dni. Przychodzę do kumpeli. Wychodzi jej brat. I pyta: "Cześć Aśka. To nie z Tobą dzisiaj gadałem?" Ja konstrena o co kaman? A on ciągnie dalej: "A bo widziałem Cię dzisiaj na mieście. Pytam, no cześć, odpowiadasz mi cześć. No to pytam: co tam słychać, a Ty, że w porządku. Ale widzę, że coś gadka się nie klei to mówię: na razie! Pomyślałem nawet, że to nie Ty, ale z dwójką dzieci była ta kobieta, to mówię - na pewno Ty, no ale teraz to już sam nie wiem..." Pitek co Ty ćpiesz chłopaku, nie bierz tego więcej :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 o jakim seksie jakim seksie pytam? Ja napisalam ze jak wyspana to kochana, czyli nie nafoszona, a zyczliwa, mila, kochajaca zonka/matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 no wlasnie Asiula o jakim seksie. Meli mowi ze wyspana, Ann ze prawie zostala wjechana, a Ty taka wygadana i chyba glodnej to tylko chleb na mysli Asiu nikt to zadnych skojarzen nie ma poza Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 i poza Yendrkiem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 oj Meli Meli, faktycznie az szok ze to Ty nasze Guru sprosnych mysli w tych skojarzeniach nie uczestniczych . Nie wiem co sie tam snilo ze sie tak wyspalas ale chyba mocny sen Ci sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.10.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 o jakim seksie jakim seksie pytam? ... O jakim? A o takim: ... a z tym samochodem to ten teges :o:o no wlasnie bym wjechal w jedna taka hottie ostatnio jak jechalem przez Krakow, Ann czy to bylas Ty? ... taakkk...ten teges nie teges... ... jakos sobie nie przypominam zeby jakis obcy chcial we mnie wjechac ... bo my kobiety nie miewamy takich sytuacji, ze w kogos wjezdzamy, tylko mezczyzni ... trzeba zachowac odpowiedni-bezpieczny odstep Yendrus Jaki obcy!!! przeciez ja sam swoj No wlasnie Ann nic nie pamietasz bo bylas taaaka oszolomiona ale naszczescie to ja trzymam go na bacznosc(samochod :lol2:) i wiem kiedy trzeba zwolnic zeby nie bylo zbyt szybko no bo jak to Meli mowi trzeba sie zabezpieczac i trzymac ten bezpieczny dystans Nic tylko opis stosunku płciowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 O jakim? A o takim Nic tylko opis stosunku płciowego... Zeby zaraz opis stosunku plciowego . No jakos tak wyszlo ze mozna podwojnie zinterpretowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 oj Meli Meli, faktycznie az szok ze to Ty nasze Guru sprosnych mysli w tych skojarzeniach nie uczestniczych . Nie wiem co sie tam snilo ze sie tak wyspalas ale chyba mocny sen Ci sie przydaje a wiesz.. kurne wyspalam sie, ale snu milego nie mialam.. wstalam zaplakana chyba za duzo filmow wojennych ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts