Mmelisa 10.10.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 zboceńce noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 a wiesz.. kurne wyspalam sie, ale snu milego nie mialam.. wstalam zaplakana chyba za duzo filmow wojennych ogladam to lepiej ogladaj inne filmy moze jakas komedie romantyczna albo cos w tym stylu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 nie ma takich... discovery i te hitlerowskie tajemnice Rzeszowe itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.10.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ... chyba za duzo filmow wojennych ogladam Lepiej w filmach niż w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 taaa ale to co w filmie to bylo w zyciu ..chociaz we snie...ale matulu.. mam nadzieje, ze o tym zapomne... zupka gotowa, 2 szuflady ubranek przejrzane..jeszcze 5szuflad, zabawki, drugie danie i leczo na kolacje... chyba za duzo na dzisiaj sobie zaplanowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 No i co tak przycichlo, moze ogladacie te straszne filmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) niee nie nieeee ja imprezuje u Reni i ogladam TzG Yendrus...chcesz sie napic?? http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014-02/enhanced/webdr03/10/18/anigif_enhanced-30333-1392074023-10.gif :D:D:lol2::lol2: Edytowane 10 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.10.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Meli jesli polejesz mi w ten sam sposob to oczywiscie wpadam pierwszy na impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 yyy to nie ten kolor wlosow... (u kobiety) musze kiedys wyprobowac takie polewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.10.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 nic nie przycichlo tylko pol wieczoru spedzilam w kuchni robiac PYSZNE sushi (wege i z wedzonym sołosiem) a drugie pol na piciu wina hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.10.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 hej hej melduję, że nabyłam torebke szaro-czarna z W. Asia chyba pierwszy raz kupiłam cos szybciej nie licząc mojego kilkumiesięcznego "myślenia" o zmianie torebki teraz mam szukać lamp ........ bo jeszcze tyle mi brakuje ....... w pierwszej kolejności musze wymienić tę w kuchni (a z kuchni wraca do łazienki, bo tam było jej miejsce docelowe następnie potrzebuję 2 kinkietów nad schodami, takie by mało odstawały od ściany ........... da się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ... następnie potrzebuję 2 kinkietów nad schodami, takie by mało odstawały od ściany ........... da się ??[/size] coś takiego ??? http://www.ledowe.info/photo/product_small/d/c/1/1_dc17aa97dc84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.10.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Hello Dziewczynki ;)Troszke mnie nie bylo!! ale dopiero wczoraj wrocilam z Wloch i jeszcze nie moge dojsc do siebie patrzac na ta ponura deszczowa pogode W UK :sick::sick: TRAGEDIA:bash: Mam to samo po słonecznej Barcelonie rano 8 stopni, jesień już w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 13.10.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Dzien dobry wszystkim, Jak tam po weekendzie gils? Musze sie pochwalic ale w weekend wybrukowalem opaske wkolo elewacji co by sie nie pochlapala w czasie deszczu i to wlasnymi rekami. Duma zostania bohaterem domu jest pozniej moze wrzuce fotorelejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 wakacyjne laski!! nie smutać się macie wesołą nutę dla poruszania pupą: http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg KOCHAM TO!! na zumbie pierwszy raz usłyszałam, jak chodziłam z 2lata temu a dopiero dziś dowiedziałam się kto to wykonuje i już będzie leciało non stop na full w chałupie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.10.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ania, to Ty kiedykolwiek przestałaś tańczyć? Cześć wszyscy Co Wy z tą pogodą? Przecież u nas tropiki (noce fakt - zimne jak na pustyni )! My właśnie korzystając z pięknej pogodyzrobiliśmy wycieczkę do Wro... w rynku szukaliśmy krasnali... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01776_zps250449a0.jpg ...dziewczynki pierwszy raz jechały pociągiem (!) i tambajem (cyt. z Zuzi ). I byliśmy w manufakturze cukierków, lizaków - słodkościowy zawrót głowy. Dziecko moje ulepiło swojego lizaka Super sprawa! http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01762_zpse876bec7.jpg A w sobotę posiedziałam z nosem w kuchni. Na obiad jedliśmy pieczone ziemniaczki z grilla (jak z ogniska), a na deser kokilkowe serniczki i jabłeczniczki Podawane na ciepło z lodami http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01729_zpsf2cd29d1.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01738_zps58472c3f.jpg Chociaż posezonowych wojaży Wam zazdroszczę Słońce - fakt, ja się z zakupem torebki wciąż jeszcze bujam Znalazłam teraz jedną, na którą w zasadzie jestem zdecydowana, ale Daro powiedział, że mnie w weekend zabierze do sklepu i kupimy tą torebkę może w jakimś sklepie stacjonarnym, bo już nie może patrzeć ile się z tym męczę, a w necie to znowu kupie i będę odsyłać Andrew - fotki wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.10.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ...Jak uda mi sie skrecic jakis video-clip to wam wkleje :yes: Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ... Video-clip ... Wam wkleje :yes: koniecznie! taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.10.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ...dziewczynki pierwszy raz jechały pociągiem (!) i tambajem (cyt. z Zuzi ). I byliśmy w manufakturze cukierków, lizaków - słodkościowy zawrót głowy. Dziecko moje ulepiło swojego lizaka Super sprawa! http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01762_zpse876bec7.jpg rewelacja do naszego przedszkola kiedyś zaproszono taką "manufakturę" i moja córeczka przyniosła lizaka - motyla potwierdzam - super sprawa ...Słońce - fakt, ja się z zakupem torebki wciąż jeszcze bujam Znalazłam teraz jedną, na którą w zasadzie jestem zdecydowana, ale Daro powiedział, że mnie w weekend zabierze do sklepu i kupimy tą torebkę może w jakimś sklepie stacjonarnym, bo już nie może patrzeć ile się z tym męczę, a w necie to znowu kupie i będę odsyłać nie kupiłam w necie - nie mogłam się zdecydować ......... no i chyba lepiej ........... obejrzałam, dotykałam i wąchałam lubię zapach skóry nie było latwo ......... ale i tak szybko, jak na mnie Karolina dzięki za lampę wezmę pod uwagę mniejsze to chyba sa tylko kubiki ......... odstają od sciany ok 10 cm ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.10.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ... nie kupiłam w necie - nie mogłam się zdecydować ......... no i chyba lepiej ........... obejrzałam, dotykałam i wąchałam lubię zapach skóry nie było latwo ......... ale i tak szybko, jak na mnie ... To jaką w końcu kupiłaś? Bo ta którą pokazywałaś ostatnio nie była skórzana czyli rozumiem, że jest jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts