ivy17 13.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jaka mialas pogode? Bo ja codziennie prawie 30st!!! Chyba muszę zmienic lokacje ;) termometr pokazywał w cieniu jakieś 25-27 stopni ale w słoneczku upął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ehh witajcie... jak ja wam zazdraszczam wszystkiego.. ja od rana, w sumie od wczoraj wieczora w goraczkowej nerwowce raz, ze tesciowa ma wydala mojej przyszlej sasiadce doniczki od moich drzewek! nie pytajac wczesniej mnie o zgode! czlowiek ma plany a tu ktos je rujnuje jednym gestem..a bo ta pani zapytala to jej dalam.. qrrrwA a mnie to nie łaska zapytac? 300sztuk doniczek, niech se baba kupi jak potrzebuje a nie za czyjes! powiedzialam ze ma tam do niej pojechac i odebrac co do sztuki!!! dwa walcze o odzyskanie mojej kasy od tutejszego urzedu.. nalezy mi sie 8tysi!!, dokumenty wypelniam, listy przez net wysylam jak nalezy, a tu jakas qrrwa zle przepisala moje odwolanie w sierpniu i 2 punkty z odpowiedzia zaznaczyla na moja niekorzysc.. dzisiaj zlozylam kolejny wniosek.. kasa jest moja i chce ja odzyskac chcieli mi wcisnac kit ze tego wniosku nie skladalam ale ich ubieglam bo mialam przy sobie potwierdzenie trzy z mloda u denstysty mialam wizytacje... zeby do leczenia, a nie miala ani jednej dziurki tak niedawno temu dzisiaj odbylo sie borowanie, na szczescie dala i nie plakala... potrzebuje jakiegos odskoku, gdzies gdzie nie bedzie problemow i nikt niczego ode mnie nie bedzie wymagal/chcial... znacie takie? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 u mnie chyba tak zawsze 13stego..nastroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 piszac krotko, ten typ tak ma a wolny wieczor to ja dla siebie samej, nie z mezem! bo jeszcze bede musiala kolo niego latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.10.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 To jaką w końcu kupiłaś? Bo ta którą pokazywałaś ostatnio nie była skórzana czyli rozumiem, że jest jakaś inna? zgadza się, tamta nie była ze skóry te, które były widoczne na stronie nie były w sklepie tzn w tym, w którym ja bylam ale było duuuuuzo dużo innych wybór naprawdę był spory, a obsluga bardzo mila wybrałam taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cześć dziewczynki Mel sama bym się w kurzyła , że ho ho! No weź 300 szt dać ? yyyyyy....... Slonko piękna torebka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 14.10.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Asia nie wiem czy taki styl preferujesz, ale na stronie Zuzi Górskiej dzisiaj jest promocja - sama wybierasz model i rodzaj skóry. Cały dzień będę miała zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 O muza jest super Ja wczoraj byłam na zumbie i taki wycisk był , że nogi za sobą ciągnęłam!! Ale taka ucieszona zawsze wychodzę , jak głupia ! \hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cześć dziewczynki Mel sama bym się w kurzyła , że ho ho! No weź 300 szt dać ? yyyyyy....... taaa dzisiaj kolejny news... od mojej mamuski dowiedzialam sie ze naliczono mi odsetki za nieterminowe wplaty za prad! rach przychodzily do tesciowej-kase miala zostawiona na to!!! w wakacje zmienilam adres wysylania rachunkow do mojej mamy, dobrze ze to zrobilam, bo przez ta @@@ tylko opoznienia i ciagle jakies problemy:bash: no i jak tu pokochac tesciowa? no jak? a juz myslalam ze bedzie ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cześć Robaczki Słonko - fajna! Bardziej odpowiada moim potrzebom niż poprzednia. Lista moich wymagań jest taka: - skóra naturalna, bo musi na długo starczyć. Poliuretany pękają za szybko na rączkach - pasek na ramię ma wejść na ramię, a nie tylko na przedramię (co niestety aktualnie jest nagminne, bo taka moda ) - w kształcie nieco bardziej zwartym, konkretnym, teczkowatym niż workowatym, w przeciwieństwie do mojego aktualnego atrybutu - w kolorze szarym jeśli skóra licowa lub czarnym jeśli skóra lakierowana (może być tłoczona na krokodyla ) Teraz rozważam taką: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/torbaborba_zps1c252e2f.jpg I widziałam w TiKeju taką: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsa3e7a36c.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps98d97e5e.jpg Tylko te krótkie rączki znowu za krótkie, a ten długi pasek to jak torba na laptopa zaadoptowana na potrzeby damskiej torebki. Gdyby nie to, pewnie bym ją wzięła. No i w rzeczywistości nie wiedzieć czemu była sporo mniejsza niż na zdjęciach nie wiem czy by w nią A4 weszło Jak widać sprawa niemal beznadziejna Nie widzę tej promocji na str Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Aniqua dziekuje Asiu fajnie, ze jesteś na tak z Twoich 2 typów ta pierwsza lepsza, druga nie wygląda tak, jakbyśmy pewnie obie chciały masz rację - krótkie raczki za krótkie Ty nie masz chyba blisko żadnego Factory ? oglądałam też ładne torebki w Solarze, ale tam ich było tylko kilka, więc wybór prawie żaden ale w W. widziałam jeszcze taką - fajna tylko mi się wydawała nie czarna, a gorzka czekolada (ale może to była kwestia oświetlenia) pasowałaby do większości Twoich kryteriów https://www.sklep.wittchen.com/product/10010/torebka-damska.html Meliska nie dziwię się, że Cię złość roznosi ........... teściowa - cóż mam powiedzieć ............ a ząbki - wyleczycie i będzie dobrze u nas dziś pada ........... a dzieci maja wolne, z racji dnia EN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ... Nie widzę tej promocji na str Zuzi Już widzę. U nas właśnie zaczęło padać, a nie byłam na to psychicznie przygotowana, bo wręcz mam dzisiaj jakiegoś powera do robienia - obojętnie czego, a teraz jak patrzę za okno to już sama nie wiem Chyba nie będę patrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 termometr pokazywał w cieniu jakieś 25-27 stopni ale w słoneczku upął To cudownie bo ja się wybieram w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ehh witajcie... jak ja wam zazdraszczam wszystkiego.. ja od rana, w sumie od wczoraj wieczora w goraczkowej nerwowce raz, ze tesciowa ma wydala mojej przyszlej sasiadce doniczki od moich drzewek! nie pytajac wczesniej mnie o zgode! czlowiek ma plany a tu ktos je rujnuje jednym gestem..a bo ta pani zapytala to jej dalam.. qrrrwA a mnie to nie łaska zapytac? 300sztuk doniczek, niech se baba kupi jak potrzebuje a nie za czyjes! powiedzialam ze ma tam do niej pojechac i odebrac co do sztuki!!! dwa walcze o odzyskanie mojej kasy od tutejszego urzedu.. nalezy mi sie 8tysi!!, dokumenty wypelniam, listy przez net wysylam jak nalezy, a tu jakas qrrwa zle przepisala moje odwolanie w sierpniu i 2 punkty z odpowiedzia zaznaczyla na moja niekorzysc.. dzisiaj zlozylam kolejny wniosek.. kasa jest moja i chce ja odzyskac chcieli mi wcisnac kit ze tego wniosku nie skladalam ale ich ubieglam bo mialam przy sobie potwierdzenie trzy z mloda u denstysty mialam wizytacje... zeby do leczenia, a nie miala ani jednej dziurki tak niedawno temu dzisiaj odbylo sie borowanie, na szczescie dala i nie plakala... potrzebuje jakiegos odskoku, gdzies gdzie nie bedzie problemow i nikt niczego ode mnie nie bedzie wymagal/chcial... znacie takie? :cry: znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 hej hej a mi ciągle brakuje czasu a nic nie robię, fenomen taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 znam tylko nie pisz, ze takie miejsce to szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 tylko nie pisz, ze takie miejsce to szafa :rotfl: myślałam o końcu świata na którym mieszkają moi rodzice kurcze ale na wypadek wszelki i szafa się nada ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 dziekuje..ale tam tez nie zaznam spokoju (szafa) ehh nadszedl etap bunotwania sie u mojej starszej.. nagle dzieciak nie zna liter jak trzeba zrobic prace domowe z jezyka polskiego tlumaczenie spokojne nie udaje sie, moje pisanie liter na kartce w 3 linie-jako podpowiedz jak ma to byc, tez nie pasuje... i na koniec uslyszalam- wkurwiasz mnie poddaje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No patrz! A wyglądają tak słodko i niewinnie Meli - tyle mogę P. S. Jeszcze nie wysłałam Ale tez nie zapomniałam, tylko się organizuję. Oczywiście dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts