Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ehh witajcie...

jak ja wam zazdraszczam wszystkiego..

ja od rana, w sumie od wczoraj wieczora w goraczkowej nerwowce :(

raz, ze tesciowa ma wydala mojej przyszlej sasiadce doniczki od moich drzewek! nie pytajac wczesniej mnie o zgode!

czlowiek ma plany a tu ktos je rujnuje jednym gestem..a bo ta pani zapytala to jej dalam.. qrrrwA a mnie to nie łaska zapytac?

300sztuk doniczek, niech se baba kupi jak potrzebuje a nie za czyjes! :bash:

powiedzialam ze ma tam do niej pojechac i odebrac co do sztuki!!! :-x

dwa walcze o odzyskanie mojej kasy od tutejszego urzedu.. nalezy mi sie 8tysi!!, dokumenty wypelniam, listy przez net wysylam jak nalezy, a tu jakas qrrwa zle przepisala moje odwolanie w sierpniu i 2 punkty z odpowiedzia zaznaczyla na moja niekorzysc.. :bash: dzisiaj zlozylam kolejny wniosek.. kasa jest moja i chce ja odzyskac :bash:

chcieli mi wcisnac kit ze tego wniosku nie skladalam ale ich ubieglam bo mialam przy sobie potwierdzenie :p

trzy z mloda u denstysty mialam wizytacje... zeby do leczenia, a nie miala ani jednej dziurki tak niedawno temu :bash:

dzisiaj odbylo sie borowanie, na szczescie dala i nie plakala...

potrzebuje jakiegos odskoku, gdzies gdzie nie bedzie problemow i nikt niczego ode mnie nie bedzie wymagal/chcial... znacie takie? :cry::cry::cry:

To jaką w końcu kupiłaś? Bo ta którą pokazywałaś ostatnio nie była skórzana :no: czyli rozumiem, że jest jakaś inna?

zgadza się, tamta nie była ze skóry

te, które były widoczne na stronie nie były w sklepie ;) tzn w tym, w którym ja bylam ;)

ale było duuuuuzo dużo innych :) wybór naprawdę był spory, a obsluga bardzo mila :)

wybrałam taką:

wittchen.jpg

Cześć dziewczynki :)

Mel sama bym się w kurzyła , że ho ho!:bash:

No weź 300 szt dać ? yyyyyy.......

taaa

dzisiaj kolejny news...

od mojej mamuski dowiedzialam sie ze naliczono mi odsetki za nieterminowe wplaty za prad!

rach przychodzily do tesciowej-kase miala zostawiona na to!!! :bash:

w wakacje zmienilam adres wysylania rachunkow do mojej mamy, dobrze ze to zrobilam, bo przez ta @@@ tylko opoznienia i ciagle jakies problemy:bash:

no i jak tu pokochac tesciowa? no jak?

a juz myslalam ze bedzie ok....

Cześć Robaczki :D

Słonko - fajna! :yes: Bardziej odpowiada moim potrzebom niż poprzednia. Lista moich wymagań jest taka:

- skóra naturalna, bo musi na długo starczyć. Poliuretany pękają za szybko na rączkach :(

- pasek na ramię ma wejść na ramię, a nie tylko na przedramię (co niestety aktualnie jest nagminne, bo taka moda :bash:)

- w kształcie nieco bardziej zwartym, konkretnym, teczkowatym niż workowatym, w przeciwieństwie do mojego aktualnego atrybutu :sick:

- w kolorze szarym jeśli skóra licowa lub czarnym jeśli skóra lakierowana (może być tłoczona na krokodyla :evil:)

Teraz rozważam taką:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/torbaborba_zps1c252e2f.jpg

I widziałam w TiKeju taką:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsa3e7a36c.jpg

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps98d97e5e.jpg

Tylko te krótkie rączki znowu za krótkie, a ten długi pasek to jak torba na laptopa zaadoptowana na potrzeby damskiej torebki. Gdyby nie to, pewnie bym ją wzięła. No i w rzeczywistości nie wiedzieć czemu była sporo mniejsza niż na zdjęciach :( nie wiem czy by w nią A4 weszło :confused:

Jak widać sprawa niemal beznadziejna :cry:

Nie widzę tej promocji na str Zuzi :(

Aniqua dziekuje :)

Asiu fajnie, ze jesteś na tak :)

z Twoich 2 typów ta pierwsza lepsza, druga nie wygląda tak, jakbyśmy pewnie obie chciały ;)

masz rację - krótkie raczki za krótkie

Ty nie masz chyba blisko żadnego Factory ? oglądałam też ładne torebki w Solarze, ale tam ich było tylko kilka, więc wybór prawie żaden :(

ale w W. widziałam jeszcze taką - fajna :) tylko mi się wydawała nie czarna, a gorzka czekolada (ale może to była kwestia oświetlenia)

pasowałaby do większości Twoich kryteriów :)

79-4-497-1-m.jpg

https://www.sklep.wittchen.com/product/10010/torebka-damska.html

Meliska nie dziwię się, że Cię złość roznosi ........... teściowa - cóż mam powiedzieć ............

a ząbki - wyleczycie i będzie dobrze :)

u nas dziś pada ........... a dzieci maja wolne, z racji dnia EN

Ehh witajcie...

jak ja wam zazdraszczam wszystkiego..

ja od rana, w sumie od wczoraj wieczora w goraczkowej nerwowce :(

raz, ze tesciowa ma wydala mojej przyszlej sasiadce doniczki od moich drzewek! nie pytajac wczesniej mnie o zgode!

czlowiek ma plany a tu ktos je rujnuje jednym gestem..a bo ta pani zapytala to jej dalam.. qrrrwA a mnie to nie łaska zapytac?

300sztuk doniczek, niech se baba kupi jak potrzebuje a nie za czyjes! :bash:

powiedzialam ze ma tam do niej pojechac i odebrac co do sztuki!!! :-x

dwa walcze o odzyskanie mojej kasy od tutejszego urzedu.. nalezy mi sie 8tysi!!, dokumenty wypelniam, listy przez net wysylam jak nalezy, a tu jakas qrrwa zle przepisala moje odwolanie w sierpniu i 2 punkty z odpowiedzia zaznaczyla na moja niekorzysc.. :bash: dzisiaj zlozylam kolejny wniosek.. kasa jest moja i chce ja odzyskac :bash:

chcieli mi wcisnac kit ze tego wniosku nie skladalam ale ich ubieglam bo mialam przy sobie potwierdzenie :p

trzy z mloda u denstysty mialam wizytacje... zeby do leczenia, a nie miala ani jednej dziurki tak niedawno temu :bash:

dzisiaj odbylo sie borowanie, na szczescie dala i nie plakala...

potrzebuje jakiegos odskoku, gdzies gdzie nie bedzie problemow i nikt niczego ode mnie nie bedzie wymagal/chcial... znacie takie? :cry::cry::cry:

znam

dziekuje..ale tam tez nie zaznam spokoju ;) (szafa)

ehh nadszedl etap bunotwania sie u mojej starszej.. nagle dzieciak nie zna liter jak trzeba zrobic prace domowe z jezyka polskiego :bash:

tlumaczenie spokojne nie udaje sie, moje pisanie liter na kartce w 3 linie-jako podpowiedz jak ma to byc, tez nie pasuje...

i na koniec uslyszalam- wkurwiasz mnie :jawdrop:

poddaje sie...