Mmelisa 14.10.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Spoko i dziekuje Asiulka ja sie nie spiesze..i wiem ze ty wiesz i ty wiesz ze ja wiem... damy rade moge sobie poczekac az zlapiesz wolna chwilke na wyskoki sama zaganiana jestem i opuscilam sie w terningach o! w ubieglym tyg tylko raz bylam a w tym tez sie nie zapowiada lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.10.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 i na koniec uslyszalam- wkurwiasz mnie poddaje sie... Oooo córcia widze bardzo wylewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.10.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Taki wiek dorośnie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 mamusia nigdy do swojej mamusi tak sie nie odezwala.. malo tego, koledze w liceum lomot spuscila jak powiedzial cos ja jej temat ale to byl sierpowy z nienacka..jego mina bezcenna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Taki wiek dorośnie zrozumie Diano, coś Ty się tak zakamuflowała? Czemu nie chwalisz się u siebie, co tam ciekawego szykujesz? Byłam na blogu, widziałam lale ale mam pytanko, czy szykujesz się już do akcji "święta"? Chętnie coś bym u Ciebie zamówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.10.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Diano, coś Ty się tak zakamuflowała? Czemu nie chwalisz się u siebie, co tam ciekawego szykujesz? Byłam na blogu, widziałam lale ale mam pytanko, czy szykujesz się już do akcji "święta"? Chętnie coś bym u Ciebie zamówiła. Ach bo doba ciągle za krótka, wchodzę podczytuję cichaczem, u Ciebie też podczytuje ale jakoś czasu na pisanie ciągle brak. Szykuję się do akcji święta oczywiście a co byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Szykuję się do akcji święta oczywiście a co byś chciała? zakladam sie, ze na pewno cos na swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Ach bo doba ciągle za krótka, wchodzę podczytuję cichaczem, u Ciebie też podczytuje ale jakoś czasu na pisanie ciągle brak. Szykuję się do akcji święta oczywiście a co byś chciała? Pewnie poduchy jakieś Jeśli masz jakieś inne pomysły, chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Cześć Artystki :* Co tam rzeźbicie dzisiaj? Ja w kuchni będę lepić pasztet, knedle i zupę dyniową. W weekend przyjeżdżają teście to czas najwyższy zacząć przygotowywać żarło :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.10.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Dzień dobry Chloe jak wrócę z urlopu zacznę działać czyli pod koniec przyszłego tygodnia Asia ja dziś uszyłam lalkę miała być straszna halloweenowa a wyszła urocza jak zwykle. A dziś jakiś obiad muszę zrobić tylko mi pomysłu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Cześć Artystki :* Co tam rzeźbicie dzisiaj? Ja w kuchni będę lepić pasztet, knedle i zupę dyniową. W weekend przyjeżdżają teście to czas najwyższy zacząć przygotowywać żarło :bash: i ty mi to mowisz u mnie w grudniu brat z zona i synem oraz moi rodzice... to dopiero bedzie stanie przy garach, a jaki odwyk od neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.10.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ...a jaki odwyk od neta to ja jednak wolę nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ja tez mam odwyk od neta i jakos mi z tym dobrze (poki co:P ) jakos tego nie widac odwyk w sensie-bedzie rodzina, to ja nawet pol minutki na necie nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.10.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ania, widzę, że Meliska to Ci tego dzieciaka nie odpuści. Dotąd będzie wiercić dziurę w brzuchu, aż wywierci No nic. Powodzenia życzę i za jedną i za drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Asiulka o jakim dziecku piszesz?? bo ja piszac Rodzina, odnosze sie do poprzedniego postu, ze w grudniu mnie moja rodzinka odwiedza i nie dam rady nawet na pol minutki wejsc a ze nie widac odwyku u Owieczki to przeciez oczywiste.. bo sie udziela, sporadycznie ale jest oj Asik Asik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Asi dzieci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Sluszna uwaga Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.10.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.10.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A te znów o dzieciach piszą Raz na poł roku na forum właze i za każdym razem u asiazet dzieciato :D Witaj Kochana - steskniłam się! Ide pobuszowac po Twoim wątku zobaczyc co pozmieniałas, co poustawialaś, jakie roslinki w ogródku przybyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wow no to Owcaa ty musisz nieźle wymiatać, chciałabym zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts