Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A te znów o dzieciach piszą:) Raz na poł roku na forum właze i za każdym razem u asiazet dzieciato :D :D :D

Witaj Kochana - steskniłam się! Ide pobuszowac po Twoim wątku zobaczyc co pozmieniałas, co poustawialaś, jakie roslinki w ogródku przybyły...

No hej Madziula :hug: :hug: :hug:

Ano widzisz - wszystko już poustawiane i pozmieniane, a o czymś gadać trzeba, to i o dzieci się czasem zahaczy ;). W domu przybyła mi jedynie półeczka pod TV, a w ogródku fytoftyroza. I to koniec sensacji ;)

Staram sie was śledzić bo później zaległości nie nadrobie ale nie mam za wiele do powiedzenia bo na razie mało sie dzieje u nas.

A dzis to jestem cala happy! Bo .... tancerka beyonce zaczęła śledzić moj is.... więc mam kopa i trenuje po 2 razy dziennie -nawet w pracy czasem znikam na chwilę. ...;) ale ale nie bede juz tu wam nudzic chyba na inne forum muszę sie zalogować:p

Tylko nas tutaj nie zostawiaj :cry: Nie wiedziałam, że miałaś przerwę w tańczeniu. Gdzie my Cię też możemy "pośledzić"? Nie bądź wiśnia - pochwal się :D

Jak bym była super. ..hiper. . mega..zaj... to pewnie bylabym dzis w innym miejscu. Znam mnóstwo tancerzy lepszych ode mnie ale gonie ich, gonie;) a serio to robie swoje i tyle.

Jak ma sie pasje(obojetnie jaką) to zycie innaczej mija:P nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tyle powera do działania i tyle pozytywnej energii...

Ale brzmisz! Aż mi się udziela Twój power! Niestety tylko mentalnie, bo fizycznie nie mam jak. Pochorowaliśmy się w dość nietypowy sposób. Prawie wszyscy, tylko Alka ocalała (bo złego licho nie bierze :evil:) Wczorajsza noc była okrutnym przeżyciem. Dzisiaj też szczególnie lekko nie było. A jutro jeszcze teściowie :bash:

I w tych okolicznościach powiem do Duś: więcej zrozumienia i cierpliwości dla chorego człowieka! Jak można tak kpić z cierpiącego :mad: Ha? :rotfl: Ty, a Ty się z powołaniem nie minęłaś? Bo jakoś Twoich wypowiedzi pisemnych adresowanych do Sądu Najwyższego sobie nie wyobrażam :rolleyes: No czyta się Ciebie szybciej niż Grocholę :yes:

:hug:

Dianka http://4.bp.blogspot.com/-X8SqcyklgIc/U76rLUuhjOI/AAAAAAAALOY/Ylt6vmBIVEs/s1600/fejsujesz.pl_%C5%BByczenia+imieninowe-16.png

i ja witam się dziś po 5tej rano :D

dzieciaki zgotowały pobudkę o 4:15 :bash: młoda się zesiusiała do wyra :( ale na szczęście mimo iż wszystkich obudziła to znów zasnęła :)

hej hej :)

melduje się z mega leniwym podejściem - w końcu poniedziałek ......... odpoczęłabym po weekendzie ;)

Asia co tam na froncie ?

Diana :) spełnienia marzeń :)

images?q=tbn:ANd9GcS6_wSfHcRgTKylgrKllrwM57aIV_RD7YIaLSJZB1yQ7UwKJpr3

Duśka wiem, nie powinnam, ale roześmiałam się :) piszesz tak świetnie, że mogłabym Cie czytać i czytać :)

jakbys chciała rozwinąć to wiesz ;) adres znasz ;)

Ania nie wiedziałam, że masz taką pasje ;) super :) podziwiam :)

Karolina, że też chciało Ci się kompa właczyć ........ wczesnej pobudki nie zazdroszczę .... córka śpi z Wami ?

Meliska to już menu układasz na grudzień ? :)

Szocik dobrze Cię widzieć :)

znikam, bo gonią ..........

ciao

Meliska tylko jak dzieciom przemówić, ze można spać godzinę dłużej ?? no jak ??

nie da się ........ bo urwisy, jak maja iść do szkoły, to by spały, ale w weekend nie widza potrzeby :rolleyes:

no nie mów, ze nie masz menu - przecież produkty trzeba kupić ;) chyba, ze zawsze masz przekrój wszystkich produktów niczym w TopChefie ;)

...

Karolina, że też chciało Ci się kompa właczyć ........ wczesnej pobudki nie zazdroszczę .... córka śpi z Wami ?

...

no ja normalnie wstaję o 5tej by iść do sklepu, więc nie opłacało mi się kłaść już na 20 minut... a by nie zasnąć w ciemnej i cichej chałupie to włączyłam kompa by coś robić :D

dzieciaki śpią z nami w jednym pokoju - bo my u rodziców mieszkamy - ale mają swoje łóżka... wyobraźcie sobie 3 łóżka i jeszcze meble na 12m2 :bash:

na normalnie to budzi się i woła siku, a tym razem nie zdążyła na czas się obudzić :D chyba dzień spędzony u drugich dziadków tak ją wymęczył że posikała się :D

Najlepsze cytaty z mojego filmu...

"Jestem w ciąży. Cieszysz się?

- Tak. Tak wewnętrznie się cieszę. Cieszę się."

"Kiedyś trzeba było wstać, żeby zmienić kanał. Ale był jeden kanał."

"Dzwonią z psychiatryka. Pierdolimy ich, nie?"

Koniec.

Chyba nawet jak będę go oglądała po raz setny to nie przestanę się zachwycać :rolleyes: Eh...

hehehe

a widzisz - zapomniałam napisać - na pewno bez lustra, ono już ma swoje miejsce obok

W inspirkach nie siedziałam, bo mi się jakoś od razu wyobraziło jak to u mnie ma być, a lustro musiało być na drzwiach, żeby miejsce zaoszczędzić. Podoba mi się natomiast szafa Ivy i AnnSN - takie właśnie proste białe. Ze zwykłymi drziwmi. Zależy co na ścianach planujesz? Bo jak tapetę (jak zazwyczaj) to szafę lepiej prostą :yes: Lustro strojne? Ławeczka jakaś?