asiazett 27.10.2014 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 A ja Wam mówię, że pościel 200x200 z Ikei mieści kołdrę 200x220 używam tak i jest ok. Meli, przyznam, że nie do końca czaję o co cho... ale poczekam cierpliwie na jutrzejsze fajerwerki Ale ja ostatnio mam mało czasu na forum W ramach rekompensaty stawiam Wam dzisiaj poobiedni deserek - muffiny gruszkowe z zalecenia Ivy http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01937_zps29cca0e9.jpg Rozpędziłam się nawet i zrobiłam też tartę serową z gruszkami i szynką. Pyszna. Chociaż Was nie poczęstuję, bo już śladu po niej nie ma. Ale polecam jak ktoś jeszcze nie robił, a lubi tarty W sobotę pobujaliśmy się po sklepach zgodnie z planem. Czułam się jak facet. Ja znużona snułam się po alejkach, a Daro szalał w przymierzalniach Mało tego! Tak mu się spodobało, że za tydzień znowu chce jechać Ale przynajmniej kupiłam mu fajną bluzę - będę ją miała w grudniu na prezenty Torebki nie kupiłam, więc zamówiłam tą z neta. Przypominam: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/torbaborba_zps1c252e2f.jpg I lepiej dla wszystkich, żeby okazała się trafiona, bo już dłużej tego tematu nie udźwignę. Zastrzelę się jak okaże się, że muszę szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam się Kogo ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ... P.S. Muffinki wygladaja SUPER :stirthepot: No a jak na konkursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.10.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Asia, skąd torba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.10.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 OOO torba fajnaale taką tarte to bym wszamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ja tez bym tarte wszamala... zawsze sobie powtarzam ze upieke jakies smakolyki, ale kurde nie mam ciekawych przepisow musze poszperac u Ciebie Asia po stronach gdzie ta relacja zdjeciowa i przepisy byly.. jak ja ostatnio lubie szalec po sklepach ciagle cos dla SIEBIE wynajduje dzisiaj tak samo.. a przed chwila zakupilam bilety dla nas do PL tylko na 4 dni ale i tak sie ciesze!!!!! bo pierwszy termin wizyty mial byc w kwietniu, a lecimy 12 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Meli, przyznam, że nie do końca czaję o co cho... ale poczekam cierpliwie na jutrzejsze fajerwerki jak o co cho..? matki pienieznej bedziesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.10.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Kogo ja widzę Dostałaś ode mnie MMS-a odnośnie konsolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ojj duzo by gadac;) po krotce byl WYPAS. P jak to P, podlaczyl sie do jakiejs ekipy i startowal z Niemcami;) Buahahahaaa... Niezły jest! Żółwik dla niego ode mnie... http://komixxy.pl/uimages/201210/1349089651_by_kuba055_500.jpg Asia, skąd torba? Torebka z allegro, sprzedawca miał jedną sztukę, ale mogę podać nick sprzedającego. Bo innego egzemplarza z tego modelu nie widziałam, i raczej nie jest możliwe, żebym przeoczyła ja tez bym tarte wszamala... zawsze sobie powtarzam ze upieke jakies smakolyki, ale kurde nie mam ciekawych przepisow musze poszperac u Ciebie Asia po stronach gdzie ta relacja zdjeciowa i przepisy byly.. ... a przed chwila zakupilam bilety dla nas do PL tylko na 4 dni ale i tak sie ciesze!!!!! bo pierwszy termin wizyty mial byc w kwietniu, a lecimy 12 listopada Ułatwię Ci zadanie. Prześlę Ci moje zbiory na maila. Drukuję je sobie w formacie a4 i wkładam w taką teczkę z koszulkami. Fajne to, bo jak coś się nie sprawdzi to wystarczy wyjąć karteczkę i zapominamy, że to było w naszym menu kiedykolwiek Cieszę się Twoim szczęściem. A propos pielgrzymki do pl jak o co cho..? matki pienieznej bedziesz miec O Chrystusie Nazarejski! I co ja zrobię z tym szczęściem? Nawet torebki sobie nie kupię, bo przecież już mam (no - prawie, chyba jutro przyjdzie ) Dostałaś ode mnie MMS-a odnośnie konsolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Poprawka żółwika dla P.: http://z1.demoty.pl/74b870ffad94d8f26bfb299de30dd63e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.10.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Torebka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Asiulka to podwojne jutro swieto ciesze sie, ze tez sie cieszysz ja jeszcze bardziej... a najbardziej ze zrobie sobie po swojemu zdjecia pomysl z emailem cuudowny, dziekuje Czesc Slezanka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Melcia ja też się cieszę że jedziecie do kraju skontrolujesz wszystko namacalnie i zdasz relację ...a najbardziej ze zrobie sobie po swojemu zdjecia ... fotograficzną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Doberek Yyyyy Karolina, a kto powiedzial ze ja niby planuje zdawac taka relacje? moze tak, moze nie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.10.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Tak, ładnie poproszę o link do sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 W ramach rekompensaty stawiam Wam dzisiaj poobiedni deserek - muffiny gruszkowe z zalecenia Ivy http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01937_zps29cca0e9.jpg i jak smakowały ?? zostają w segregatorze z przepisami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 i jak smakowały ?? zostają w segregatorze z przepisami ?? zostaly Asiu, ale twoich wypiekow nie ma w segregatorze mam na mysli tych tutaj pokazywanych w kokilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Tak, ładnie poproszę o link do sprzedawcy Taki to oto sprzedawca i jak smakowały ?? zostają w segregatorze z przepisami ?? Smakowały, ale... za słodkie. Cukier trzeba podzielić na pół i będzie git A zainspirowana wypiekowymi popisami p. Dorotki (taaaaaaaki talent! ) zrobiłam dzisiaj takie dziwolągi - ze szczególnym pozdrowieniem dla Karolinki i jej Panienek - niestety nie nadają się do wysłania, bo dekoracja trzyma się jedynie na czekoladowe słowo honoru http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01946_zpsf93e59ef.jpg zostaly Asiu, ale twoich wypiekow nie ma w segregatorze mam na mysli tych tutaj pokazywanych w kokilkach Aaaa. Bo to były moje autorskie wariacje - improwizacje. Żadne przepisy. Ale jak chcesz mogę stworzyć "kronikę" specjalnie dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 hehehe dzięki Kochana że też Tobie się chce ja to mam takiego wielkiego lenia że hej... ale dziś pomalowałam cały pokój no i rąk nie czuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Aaaa. Bo to były moje autorskie wariacje - improwizacje. Żadne przepisy. Ale jak chcesz mogę stworzyć "kronikę" specjalnie dla Ciebie! a ja mogę poprosic o przepisy, bo bylo tu u Ciebie parę :smacznych" zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts