Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

A ja Wam mówię, że pościel 200x200 z Ikei mieści kołdrę 200x220 :yes: używam tak i jest ok.

Meli, przyznam, że nie do końca czaję o co cho... ale poczekam cierpliwie na jutrzejsze fajerwerki :D

Ale ja ostatnio mam mało czasu na forum :bash: W ramach rekompensaty stawiam Wam dzisiaj poobiedni deserek - muffiny gruszkowe z zalecenia Ivy ;)

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01937_zps29cca0e9.jpg

Rozpędziłam się nawet i zrobiłam też tartę serową z gruszkami i szynką. Pyszna. Chociaż Was nie poczęstuję, bo już śladu po niej nie ma. Ale polecam jak ktoś jeszcze nie robił, a lubi tarty :yes:

W sobotę pobujaliśmy się po sklepach zgodnie z planem. Czułam się jak facet. Ja znużona snułam się po alejkach, a Daro szalał w przymierzalniach :evil: Mało tego! Tak mu się spodobało, że za tydzień znowu chce jechać :bash: Ale przynajmniej kupiłam mu fajną bluzę - będę ją miała w grudniu na prezenty :D :rotfl:

Torebki nie kupiłam, więc zamówiłam tą z neta. Przypominam:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/torbaborba_zps1c252e2f.jpg

I lepiej dla wszystkich, żeby okazała się trafiona, bo już dłużej tego tematu nie udźwignę. Zastrzelę się jak okaże się, że muszę szukać dalej :bash:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez bym tarte wszamala... zawsze sobie powtarzam ze upieke jakies smakolyki, ale kurde nie mam ciekawych przepisow :bash:

musze poszperac u Ciebie Asia po stronach gdzie ta relacja zdjeciowa i przepisy byly..

jak ja ostatnio lubie szalec po sklepach :rolleyes: ciagle cos dla SIEBIE wynajduje :D

dzisiaj tak samo..

a przed chwila zakupilam bilety dla nas do PL :wave:

tylko na 4 dni ale i tak sie ciesze!!!!! bo pierwszy termin wizyty mial byc w kwietniu, a lecimy 12 listopada :wiggle:

Ojj duzo by gadac;) po krotce byl WYPAS.

P jak to P, podlaczyl sie do jakiejs ekipy i startowal z Niemcami;);)

Buahahahaaa... :rotfl: Niezły jest! Żółwik dla niego ode mnie...

http://komixxy.pl/uimages/201210/1349089651_by_kuba055_500.jpg

Asia, skąd torba?

Torebka z allegro, sprzedawca miał jedną sztukę, ale mogę podać nick sprzedającego. Bo innego egzemplarza z tego modelu nie widziałam, i raczej nie jest możliwe, żebym przeoczyła ;)

ja tez bym tarte wszamala... zawsze sobie powtarzam ze upieke jakies smakolyki, ale kurde nie mam ciekawych przepisow :bash:

musze poszperac u Ciebie Asia po stronach gdzie ta relacja zdjeciowa i przepisy byly..

...

a przed chwila zakupilam bilety dla nas do PL :wave:

tylko na 4 dni ale i tak sie ciesze!!!!! bo pierwszy termin wizyty mial byc w kwietniu, a lecimy 12 listopada :wiggle:

Ułatwię Ci zadanie. Prześlę Ci moje zbiory na maila. Drukuję je sobie w formacie a4 i wkładam w taką teczkę z koszulkami. Fajne to, bo jak coś się nie sprawdzi to wystarczy wyjąć karteczkę i zapominamy, że to było w naszym menu kiedykolwiek :D

Cieszę się Twoim szczęściem. A propos pielgrzymki do pl :wave:

jak o co cho..?

matki pienieznej bedziesz miec :lol2:

O Chrystusie Nazarejski! I co ja zrobię z tym szczęściem? :rolleyes: Nawet torebki sobie nie kupię, bo przecież już mam (no - prawie, chyba jutro przyjdzie :cool:)

:hug: Dostałaś ode mnie MMS-a odnośnie konsolki? :p

:no: :(

Tak, ładnie poproszę o link do sprzedawcy :)

Taki to oto sprzedawca ;)

i jak smakowały ?? zostają w segregatorze z przepisami ??

Smakowały, ale... za słodkie. Cukier trzeba podzielić na pół i będzie git :D

A zainspirowana wypiekowymi popisami p. Dorotki (taaaaaaaki talent! :yes:) zrobiłam dzisiaj takie dziwolągi - ze szczególnym pozdrowieniem dla Karolinki i jej Panienek - niestety nie nadają się do wysłania, bo dekoracja trzyma się jedynie na czekoladowe słowo honoru :p

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01946_zpsf93e59ef.jpg

zostaly :lol2:

Asiu, ale twoich wypiekow nie ma w segregatorze :no:

mam na mysli tych tutaj pokazywanych w kokilkach :D

Aaaa. Bo to były moje autorskie wariacje - improwizacje. Żadne przepisy. Ale jak chcesz mogę stworzyć "kronikę" specjalnie dla Ciebie! :cool: