lukasz69karolina 28.10.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 to i ja chcę - a co!! tym bardziej że na weekendzie czeka mnie kucharzenie, to będzie jak znalazł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Poszło... http://static.tumblr.com/mmwj6jt/X8hm7uus4/tumblr_m70v33nsco1r4ol9xo1_500.gif Edytowane 28 Października 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ... ja to mam takiego wielkiego lenia że hej... ale dziś pomalowałam cały pokój no i rąk nie czuję!! Pomalowanie całego pokoju to nie równa się leń. Tak mi wychodzi z obliczeń matematycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Poszło... ] dziękuje, mam w kuchni jedną szafkę na książki kucharskie i przepisy przeznaczoną, juz malo w niej miejsca ale cos sie jeszcze zmieści dzisiaj już będzie karkowka z ziemniakami Edytowane 28 Października 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Poszło... ... już zleciłam do druku Pomalowanie całego pokoju to nie równa się leń. Tak mi wychodzi z obliczeń matematycznych lenia mam na gotowanie i ogólnie wszystko w mieszkaniu... w domu to co innego ale też mam trochę lenia... sama tam siedzę i jak mam coś robić to średnio mi się chce... odcisków sobie narobiłam od tego wałka... co chwila góra-dół po drabinie... mi się zeszło koło 3h z jednym pokojem... a w tym czasie to Ł by opierdzielił agregatem cały dom... ale go nie ma i ja muszę by cokolwiek robić tam... ehhhh nielubię malować ścian...a sufitów to już niecierpię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ... ehhhh nielubię malować ścian...a sufitów to już niecierpię!! A zobaczysz jaka będziesz dumna, jak będziesz gości po domu oprowadzać i mówić: "Ja to sama..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ... dzisiaj już będzie karkowka z ziemniakami Genialne! Tylko w piekarniku to tak ze 2h potrzebuje. Ale bajeczne w smaku, jeszcze lepsze w robieniu Lubię dodać jeszcze poszatkowaną kapustę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Aaaa. Bo to były moje autorskie wariacje - improwizacje. Żadne przepisy. Ale jak chcesz mogę stworzyć "kronikę" specjalnie dla Ciebie! tworzenie kroniki z wlasnych wariacji improwizacji wskazane i raz jeszcze dziekuje za email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A zobaczysz jaka będziesz dumna, jak będziesz gości po domu oprowadzać i mówić: "Ja to sama..." będzie dobrze , kolejny pokoó będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Lubię dodać jeszcze poszatkowaną kapustę Kapusta u mnie nie przejdzie, chyba ze bym sama miała to jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 no no - na pewno tak będę robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.10.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 OOO to ja też chce przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.10.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Czesc Slezanka :* Mmeliska :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.10.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dzień dobry Dziękuje za przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dzień dobry! Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.10.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Przeglądałam przepisy i doznałam ślinotoku o mamo ale tam pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Przyszła torebka! Na moje oko powinna być większa, ale już nie marudzę. Adoptuję ją i adaptuję do swoich potrzeb A teraz mam do Was moje drogie Inspirki pytanko. Podobny temat już był. Nie moja wina, że wrócił jak bumerang. Czy znacie jakieś wierszyki dla przedszkolaków, które mogły by one wyrecytować? Albo jakieś dialogi? Taka właśnie potrzeba Tym razem nie mam go napisać, a odtworzyć już istniejący, ale jakiś pomysł na wykon musi być Diana, a ja ostatnio robiłam Twój lodowy placek pod bezą - Malinowa Alaska (u mnie wyszła Truskawkowa Alaska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) ja ostatnio dostalam wierszyki dla mojej mlodszej od brata cala ksiazeczka roznosci ide luknac co tam jest o w morde..62 rymowanki jeszcze ksiega wierszy Jana Brzechwy jest na polce... 52 Edytowane 29 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Asia "Na straganie w dzień targowy...." Moja teraz recytuje - super Jej to wychodzi. Wysłałam maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.10.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 moja pierwsza uwielbia ten: NA WYSPACH BERGAMUTACH Na wyspach BergamutachPodobno jest kot w butach,Widziano także osła,Którego mrówka niosła,Jest kura smograjkaZnosząca złote jajka,Na dębach rosną jabłkaW gronostajowych czapkach,Jest i wieloryb stary,Co nosi okulary,Uczone są łososieW pomidorowym sosie I tresowane szczuryNa szczycie szklanej góry,Jest słoń z trąbami dwiemaI tylko... wysp tych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts