Mmelisa 29.10.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ten od Karoliny to ja spiewalam jako maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Tylko ja myślałam o jakimś nieznanym wierszyku, żeby wywołać w widzach element zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jesienią Maria Konopnicka Jesienią, jesieniąSady się rumieniąCzerwone jabłuszkaPomiędzy zielenią. Czerwone jabłuszka,Złociste gruszeczki Świecą się jak gwiazdyPomiędzy listeczki. -Pójdę ja się, pójdę,Pokłonić jabłoni, Może mi jabłuszkoW czapeczkę uroni! Pójdę ja do gruszy,Nastawię fartuszka,Może w niego spadnieJaka śliczna gruszka! Jesienią, jesieniąSady się rumieniąCzerwone jabłuszkaPomiędzy zielenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.10.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Aśka, na konkurs? mała ma zacięcie? długi? ma to zagrać czy tylko powiedzieć? a to znasz? Zapach czekolady Przyszedł do nas wujek Władek,przyniósł wielką czekoladę,z orzechami, z rodzynkami,w pięknym pudle z obrazkami.Jeśli będę grzecznie siedzieć,dadzą mi ją po obiedzie...Choć zamknięta jest szuflada,wszędzie pachnie czekolada.Układanki chcę układać -wszędzie pachnie czekolada.Gdy na nowy rower wsiadam -wszędzie pachnie czekolada.Kiedy z lalką sobie gadam -wszędzie pachnie czekolada.Czy ktoś może mi powiedzieć,kiedy będzie po obiedzie?Bo nie mogę żyć w spokoju,gdy ten zapach jest w pokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.10.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 catti mega!! :yes::yes: aż mnie naszła ochota na słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Andzia* Stanisław Jachowicz Nie rusz, Andziu, tego kwiatka,Róża kole- rzekła matka.Andzia mamy nie słuchała,Ukłuła się i płakała. "Przy budzie trzy szczeniaczki.." Przy budzie trzy szczeniaczkiPodnoszą wielki gwałt,Ja mówię - Cicho pieski!A one hau hau hau. Na drzewie siedzi sroczka,Co biały brzuszek ma, Ja mówię jej - Dzień dobry,A ona kra kra kra. "Niezapominajki" Bronisława Ostrowska NiezapominajkiTo są kwiatki z bajki!Rosną nad potoczkiem,Patrzą żabim oczkiem. Gdy się jedzie łódką,Śmieją się cichutkoI szepcą mi skromnie-Nie zapomnij o mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 dlugo mi pisanie schodzi bo mam klawiature norweska i jak ustawienia zmienilam to wiekszosc mam gdzie indziej i szukam szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Bal zabawek Bal zabawki wyprawiająMisie lalki zapraszają. Pokój pięknie przystrojony W serpentyny i balony. Dzieci bal ten zobaczyły,Do zabawy się włączyły. Tańczy oberka Zuzia z Jasiem, A walczyka Kasia z Michasiem. Na bębenku gra Antosia,Na gitarze mała Zosia. Wszyscy bawią się wspaniale, Trzeba częściej wyprawiać bale. Wnet za oknem mrok zapada,Więc pożegnać się wypada. Bal poleczką zakończymy,Jutro znowu zatańczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Wymóg jest też taki, żeby było śmiesznie (nie mój wymóg tylko odgórny, ale tak się składa, że akurat to mi leży ). Zostałam poproszona, żeby ten 'performens' wyreżyserować. Z grupką dzieciaków. Czekolada wymiata! Poczęstuję nią jutro panią. Czasu mało, bo ok. tygodnia Catti niech Cię zastępy błogosławią :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.10.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Czekolada wymiata! Poczęstuję nią jutro panią. Czasu mało, bo ok. tygodnia cieszę się, że się spodobało to wiersz Danuty Wawiłow... piszę gdybyś potrzebowała autora.... tydzień to dość czasu no to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Asia dostałaś maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jes, jes . Dopiero odpisałam, bo wcześniej mi się nie wysłało pomimo, że wydawało mi się inaczej No tak czy siak, dzięki wszystkim dobrym duszkom :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.10.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Dzień dobry OOOO wiersz czekolada jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.10.2014 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Nie tylko wiersz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Asia ma ochote na czekolade czesc grypsko mnie lapie na szczescie (moje) zaczelam juz dzialac i sie kuruje nie lubie lezec i konac bo nawet nie mam na to czasu... zaraz zmykam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.10.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 OOO to ja też chce przepisy jak o przepisach mowa to i ja poproszę a tak w ogole to witam Asia fajnie, że torebka zaaoptowna wierszyki fajne u nas oki co cisza ..... może w szkole nie organiuja takich konkursów dziś mamy uroczyste pasowani pierwszaków coreczka przejeta a i ja mam tym glowe zaprzatnieta i nie tylko glowe (bo jestem w trojce) znowu mam problem z pisaniem na FM ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.10.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Słońce Już mknę, żeby maila wysłać. Dzisiaj się okazało, że ja razem z tymi dziećmi mam występować Może będę musiała pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.10.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 duś zazdroszcze takiego dnia Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.10.2014 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 .... mam obiecane śniadanie do łóżka i wylegiwanie się do 12 Kto chce kupić dwójkę dzieci? Tanio oddam. Dopłacę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 :-D Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts