asiazett 21.10.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 O! Kolorowe jarmarki A widzisz ten jest bardzo ważny i ma swoją historię (pewnie na każdego znalałabym historię ) bo calusieńkiego zrobiłam go sama, z resztek. Te pozostałe bazę miały gotową - gotowe kólka wilkinowe, a kwadratowe są robione na gąbce florystycznej, a ten upletłam tylko z gałązek. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.10.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A dziaj stwierdziłam, że z tym świątecznym wiankiem na drzwiach to mnie poniosło... Hehe, jakie święta? To za 2 miechy, a ja już sobie zrobiłam ekspozycję. Ale sąsiedzi musieli mieć polewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) nie nie, moje są małe, plastikowe , przeźroczyste i przyklejane na taśmie dwustronnej, jak powieszę wianek to tak jak by wisiał przylepiony na gumie, sam mechanizm nie jest widoczny jak znajdę dam Ci znać Drążę temat Może to coś takiego? http://images65.fotosik.pl/303/384a47f2853699ffmed.jpg Ja mam w domu takie cosik: http://images65.fotosik.pl/304/b3fb822903163175med.jpg Nie wiem jakie obciążenie wytrzyma bo jeszcze nie próbowałam z wiankiem ale są wytrzymałe bo "trzyma" dosyć ciężki duży kalendarz To wydaje się super http://images63.fotosik.pl/303/84f2fc1782fc26f7med.jpg Przezroczyste haczyki Command to doskonałe rozwiązanie dla Twojego wnętrza! Dostępne w różnych rozmiarach i kształtach, tak by odpowiadały Twojemu indywidualnemu stylowi! Są niemal niewidoczne na powierzchni, szczególnie polecane do dekoracji i wieszania ozdób. Zapomnij o gwoździach, śrubokrętach czy wiertarkach! Haczyki Command można łatwo i szybko zamontować! Dzięki zastosowaniu rewolucyjnego systemu mocowania haczyki Command mocno trzymają się różnych powierzchni (boazerii, pomalowanych ścian, glazury i itp). Ich usunięcie jest bezpieczne i łatwe bez konieczności niszczenia ścian. Dzięki paskom uzupełniającym można je ponownie używać. Opakowanie zawiera 12 małych przezroczystych pasków. Dopuszczalne obciążenie do 1 kg na 1 pasek. Edytowane 21 Października 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 A dziaj stwierdziłam, że z tym świątecznym wiankiem na drzwiach to mnie poniosło... Hehe, jakie święta? To za 2 miechy, a ja już sobie zrobiłam ekspozycję. Ale sąsiedzi musieli mieć polewkę To Ty już ten wianek na drzwiach powiesiłaś? :rotfl: dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 to ostatnie bardzo podobne bynajmniej właśnie tak opakowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Przyszłąm obejrzeć haczyki Niezły patent. Rozumiem, ze do kupienia w casto i podobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To Ty już ten wianek na drzwiach powiesiłaś? :rotfl: dobra jesteś Taaaak! Hehe Taka byłam podjarana tym całym wiankówrobieniem, że aż mi na mózg padło :/ Przewiesiłam już dzisiaj na ten z kręconymi, ślimakowymi kwiatkami. Obstrykałam fotkami to później wrzucę moją jesienną, przed drzwiową dekorację. Ocenicie... to ostatnie bardzo podobne bynajmniej właśnie tak opakowane:) Zamówiłam na necie. Dzięki Ania , dzięki Reni (no przyznaję, że nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie za moją niewiarę pokutuję jeszcze jednym ) A teraz mniej śmiesznie. Przyszło krzesło Takiego poziomu blondynizmu nie zaliczyłam chyba jeszcze nigdy. W tytule aukcji było napisane "krzesełko", wymiary podane jak nic (ale kto by je sprawdzał ) tyle, że było wystawione w kategorii: meble, salon. A to jest krzełko dla dzieci! Nogi obsiurpane, nierówne, lekko się ryra. Ale jestem Maiała mieć Zuzia Tripp Trappa, to nie będzie miała. Będzie miała tego rzęcha. Trudno. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 :lol2::lol2: sorrki Asia , ze się śmieję ale tez zawsze najpierw kupię a potem na wymiar patrzę:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Przyszłąm obejrzeć haczyki Niezły patent. Rozumiem, ze do kupienia w casto i podobnych? Cześć Panno Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 A teraz mniej śmiesznie. Przyszło krzesło Takiego poziomu blondynizmu nie zaliczyłam chyba jeszcze nigdy. W tytule aukcji było napisane "krzesełko", wymiary podane jak nic (ale kto by je sprawdzał ) tyle, że było wystawione w kategorii: meble, salon. A to jest krzełko dla dzieci! Nogi obsiurpane, nierówne, lekko się ryra. Ale jestem Maiała mieć Zuzia Tripp Trappa, to nie będzie miała. Będzie miała tego rzęcha. Trudno. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Na szczęscie wszystko co z internetu można zwrocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.10.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Asia a nie możesz zwrócić, kurde ja też z tych co zawsze najpierw kupią a potem czytają co kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 :lol2::lol2: sorrki Asia , ze się śmieję W takim razie podbiję stawkę. Właśnie jechałam po Zuzię i w trakcie jazdy, zamiast dwójki zaciągnęłam ręczny! Potrzebuję wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 W takim razie podbiję stawkę. Właśnie jechałam po Zuzię i w trakcie jazdy, zamiast dwójki zaciągnęłam ręczny! Potrzebuję wakacji... ja rok temu postawiłam plecak ze stelażu obok koła auta, zapakowałam dzieci i odjechałam, kapnęłam się na drodze , ze coś przejechałam, plecak do kosza, książki pogięte:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Na licytacji to chyba nie ma możliwości zwrotu... Chyba, że sprzedawca zechce przyjąć. Czy jest na sali prawnik? Niestety Zuzi się podoba :/ Daro mnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.10.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Na licytacji to chyba nie ma możliwości zwrotu... Chyba, że sprzedawca zechce przyjąć. Czy jest na sali prawnik? Niestety Zuzi się podoba :/ Daro mnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif - no nie zebym sie smiala z brzydkiego krzeselka, tylko oczami wyobrazni widze jak cie staaary morduje (skad ja to znam...i jego staly tekst 'no chyba cie podupcyło!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.10.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Asia, mogę Ci w wielkim sekrecie zdradzić, że ja w takich sytuacjach robię oczy Shreka i mówię, że zostało udowodnione naukowo, iż kobiety mają problem z zobrazowaniem sobie wymiarów. Na mojego działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Anie (obydwie) Śpiesznie donoszę, że nie było tak źle. Wykorzystałam moment. Dzisiaj przyszła mu koszulka do biegania. Czerwona! Dał za nią stówkę. No to mój zakup za dwie i tak chyba mniej próżny. Powiedziałam, że przynajmniej do domu coś kupuję, a nie na siebie wydaję No nie miał się jak z tego wybrnąć, więc mnie oszczędził tym razem. Narendil - następnym razem biorę Twój sposób A z pewnością się jeszcze okazja nadarzy On jeszcze nie wie, że każde krzesło przy stole będzie inne A to skomentował, że "nawet jakby ono miało normalny rozmiar, to jakby jedno takie przy 4 innych - takich samych wyglądało, zastanowiłaś się nad tym?". Buahahaha Jak już się zderzy z rzeczywistością to mu powiem, że mu mówiłam, a że on tego nie pamięta to już nie moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 (edytowane) e "nawet jakby ono miało normalny rozmiar, to jakby jedno takie przy 4 innych - takich samych wyglądało, zastanowiłaś się nad tym?". Buahahaha Jak już się zderzy z rzeczywistością to mu powiem, że mu mówiłam, a że on tego nie pamięta to już nie moja wina :lol2: ach ci mezczyzni...cale zycie w nieswiadomosci ps. ja mam tak z ciuchami 'jak to?! nie pamietasz? przeciez juz to mialam na sobie?!' albo 'przeciez mowilam ci ze sobie kupie' Edytowane 22 Października 2013 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zamówiłam na necie. Dzięki Ania , dzięki Reni (no przyznaję, że nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie za moją niewiarę pokutuję jeszcze jednym ) Za punkt honoru obrałam sobie znalezienie tych haczyków Już tak mam że jak coś zacznę to drążę aż wydrążę A teraz mniej śmiesznie. Przyszło krzesło Takiego poziomu blondynizmu nie zaliczyłam chyba jeszcze nigdy. W tytule aukcji było napisane "krzesełko", wymiary podane jak nic (ale kto by je sprawdzał ) tyle, że było wystawione w kategorii: meble, salon. A to jest krzełko dla dzieci! Nogi obsiurpane, nierówne, lekko się ryra. Ale jestem Maiała mieć Zuzia Tripp Trappa, to nie będzie miała. Będzie miała tego rzęcha. Trudno. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Faktycznie lekki zonk, ale najważniejsze że Zuzi się podoba Upiekło Ci się z mężem Jak jesteście takie mądre to powiedzcie mi jak mam wkręcić mojego mężowi że wiedział że kupiłam tapetę Fornasettiego? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Inaczej. Powiedz mu, że zamówiłaś jakąś tanią, do garażu, albo na strych - whatever "I wiesz co? Pomylili się! Przysłali taką 7 x droższą, ale ja się nie przyznam i jesteśmy do przodu :rolleyes:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts