Mmelisa 31.10.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Kto chce kupić dwójkę dzieci? Tanio oddam. Dopłacę! plus jeszcze dwójka tej samej płci również dopłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.10.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 dorzucę jeszcze swoje chętnie!! jak ktoś podoła 6ciu dziurawcom to będę całować po stopach Asiu super że już torebka jest i temat zamknięty... na jakiś czas Słonko piona! też jestem w trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.10.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 a to moze chociaz jeden grzeczny chlopczyk by sie przydal do tej babskiej brygady? ktos musi dziewczynami zarzadzac dus? to kiedy sie zaczyna turnus? slonko i karolina - czyli nie jestem sama? mi sie trafila rola per Pani Przewodniczacej w RR (a wcale sie nie zglaszalam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 hehe zapomnijcie! leżymy i oglądamy hotel transylwania w wyrze )) wiesz ile to radosci chcesz zeby cie to wszystko ominelo w niedalekiej przyszlosci planuje zakup wiatrowki...wszelkie klotnie bede raz dwa rozwiazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.10.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 w niedalekiej przyszlosci planuje zakup wiatrowki...wszelkie klotnie bede raz dwa rozwiazywac Moje gwiazdy zawiązały by długą lufę wiatrówki na kokardę zanim zdążyłabym ją odbezpieczyć do wystrzału Ale sam pomysł zacny. Tylko potrzebuję coś małego, żeby się nie zorientowały, że posiadam taaaaki faaaajny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 no i pieknie... Dus sie zmyla... woli siama bez dzieci..i to takich faaajnych dzieci a szkoda, szkoda, bo by sie od nic duuzo nauczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.10.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Czyli potrzeba przedszkolanki, a kto przygarnie mego małego wredniaka który od urodzenia wstaje o 5 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.10.2014 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 małe dzieci będą w swoim czasie. póki co wystarcza mi jedno dorosłe dziecko I z tym trzeba się pogodzić. Na zawsze. Ogłaszam wszem i wobec, że wierszyk o czekoladzie wygrał casting pań z przedszkola i samych dzieciaków! Konkurencja była silna, bo zgłosiłam też na przykład i to: Pupa A gdybyśmy pupy nie mieli? To na czym byśmy siedzieli? Niech mi ktoś mądry odpowie! Bo chyba nie na głowie? I pewnie nie na brzuchu... Może na lewym uchu? Albo na brudnej pięcie? Choć to przechodzi pojęcie. Więc chyba szczęście mamy, Że pupy posiadamy. "Cynamon i Trusia" | Wierszyki od stóp do głów Catti 4 U. Cała Twoja! http://3.bp.blogspot.com/-bTbbFS7Ud3g/UWgodOqMAUI/AAAAAAAAAEk/QZeOdM_kuY4/s1600/czekolada+chocolate+%25281%2529.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.10.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 I z tym trzeba się pogodzić. Na zawsze. Ogłaszam wszem i wobec, że wierszyk o czekoladzie wygrał casting pań z przedszkola i samych dzieciaków! Konkurencja była silna, bo zgłosiłam też na przykład i to: Pupa A gdybyśmy pupy nie mieli? To na czym byśmy siedzieli? Niech mi ktoś mądry odpowie! Bo chyba nie na głowie? I pewnie nie na brzuchu... Może na lewym uchu? Albo na brudnej pięcie? Choć to przechodzi pojęcie. Więc chyba szczęście mamy, Że pupy posiadamy. "Cynamon i Trusia" | Wierszyki od stóp do głów Catti 4 U. Cała Twoja! http://3.bp.blogspot.com/-bTbbFS7Ud3g/UWgodOqMAUI/AAAAAAAAAEk/QZeOdM_kuY4/s1600/czekolada+chocolate+%25281%2529.jpg hehe - asiu - swietna ta PUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.10.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Ogłaszam wszem i wobec, że wierszyk o czekoladzie wygrał casting pań z przedszkola i samych dzieciaków! fajnie... i dzięki za czekoladki, częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.11.2014 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Chyba, że ktoś wolałaby takie połączenie czekolady z pupą... http://1.s.dziennik.pl/pliki/3862000/3862911-uroda-masaz-zabieg-na-cialo-czekolada-643-482.jpg Od kilku tygodni wstaję codziennie o 6:00 rano. Budzik mam nastawiony na 3 x, bo potrafię wypiąć się na niego boczkiem i spać dalej Tak się cieszyłam, że dzisiaj dzień bez budzika (zainspirowana porankiem Duśki)... i co? Pstro! Sama się obudziłam! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.11.2014 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Zuzia też już na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.11.2014 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Alka też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.11.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Wiem co czujesz i pocieszam, moja wparowała o 5 rano do naszej sypialni z tekstem "Mamo zauważyłam że jest już rano" Byli u was halloweenowi przebierańcy wczoraj u nas chodzili po naszej ulicy do nas nie dotarli bo my nie w pierwszej linii zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.11.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Do nas też nie dotarli, a po mieście chodziły grupki A Daro kupił tyyyyle cukierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.11.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 U nas chodzili, ale ja z moimi tez wyszlam... rowniez kupilam pelno cukierkow i upieklam paluchy wiedzmy na ta okazje..ale nikogo w domu nie bylo wiec wszystko zostalo (jak wrocilysmy bylo juz pozno) u nas jest tak, ze chodzi sie do tych domow, co sa wystrojone, tzn maja dynie wystawiona czy tez jakiegos innego stwora przed wejsciem... radosc moich dziewczyn cudowna..nogi bola bo 2 godz wedrowki;) fajnie tak chodzic i mijac grupy innych dzieci Niestety maszerowalam chora, wiec sie doprawilam jeszcze bardziej (zdycham) dobrze, ze udalo mi sie mojego namowic, zeby starsza do szkoly zawiozl (ale staral sie wymigac od tego bo on nie wie gdzie itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.11.2014 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 u nas chodzili. stary próbował dzieciaki namówić na tego psikusa ale pazeroty były nieprzygotowane i musieliśmy im jednak dać cukierki hihi ... Też bym chciała zobaczyć chociaż raz tego "psikusa" Co do przykrych dyskusji rodzinnych... hmm... Czyli też pozytywnie A dzisiaj udało mi się wstać po 7:00 zamiast po 6:00. Grejt sakses! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.11.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 My nie byliśmy na grobach wczoraj mamy bardzo daleko i jednak wybieram czas przed lub po św zmarłych bo podróż później jest katastrofalna raz wracałam 9 godzin od tego czasu ze wzglądu na dziecia darujemy sobie przyjemność spotykania się ze wszelakiego rodzaju ciotkami i ich opowiastkami o tym kto umarł kto ma jakie rokowania na śmierć tudzieź choroby także duś współczuje. A ja wam powiem że mam nietypowe dziecko, szyję sobie wczoraj elfy, coby dzieć się nienudził uszyłam jej choinkę i myślę niech sobie wypycha, przychodzi patrzy i z wyrzutem mówi "Zielona? Nie mogłaby być biała albo czarna?" ona ma 3 lata a święta u niej w pokoju chyba będą na biało-czarno poważnie dziwne to moje dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.11.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 No tak, czyli skoro już po Wszystkich Świętych to trzeba się już przestawić na tryb bożonarodzeniowy! Podobno w Aldi już od jakiegoś czasu są czekoladowe mikołaje... http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-its-christmas-time-63.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.11.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 w naszym tesco już od miesiąca sa czekoladowe mikołaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts