Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Jaki dlugi weekend?

aaaa no tak w PL wolne, a u nas dni normalne heh... jedynie w zcwartek i piatek dzieci maja wolne (inni pracuja) bo jest dzien planowania...

(dlatego leeeeciiiimyyyyy z wizytacja do PL...a najlepsze ze nikt nie wie z rodzinki o tym..no, poza bratem, ale i chyba jego wykiwamy jak moj maz w koncu zdecyduje sie na wynajem auta na lotnisku) :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, melduję, że zaglądam ale na ogół cichaczem. Diana natchnęła mnie świątecznie - coś powoli rusza w tej materii, tylko przedtem przeprowadzka:mad::cry:

co płakasz?

powinnaś się cieszyć :) będziesz miała wielki metraż do sprzątania na święta :rotfl:

Jaki dlugi weekend?

aaaa no tak w PL wolne, a u nas dni normalne heh... jedynie w zcwartek i piatek dzieci maja wolne (inni pracuja) bo jest dzien planowania...

(dlatego leeeeciiiimyyyyy z wizytacja do PL...a najlepsze ze nikt nie wie z rodzinki o tym..no, poza bratem, ale i chyba jego wykiwamy jak moj maz w koncu zdecyduje sie na wynajem auta na lotnisku) :lol2:

kiedy lecicie?

dziś?

Wystarczy, że wczoraj wpadłam na kawusię do cioteczki. Później do drugiej. Moje dziewczynki razem z kuzynkami rozłożyły mieszkanie, dom 2 psy (jednocześnie), 3 ciocie, jednego charyzmatycznego wujka i nas - rodziców razy 4. Poziom głośności przekroczył wszystkie możliwe skale mega herzów :evil: Dziewczynki dostały ksywkę "harpagony". Naprawdę ta stolica coś w sobie ma. Kulturalna kolebka Polski ;)

A po,a tym Karolinka to na kawusię najpierw Ty do mnie :p

oooooo nie - przyjechałaś do Wawki i nie wpadłaś na kawusię?? foch!

czyli Ty razem z całą wycieczką przyjechałaś :)

no to laleczki raczej niebardzo na te moje bałagany i kurze...

ale w przyszłym roku nie daruję!! :lol2:

spoko spoko - ja już się szykuję na wiosnę na odwiedziny dolnośląskiego :D

a co z tymi świętami w tym roku - wyjeżdżacie???

EDIT: Jak tam Mmeliska poprawki w kuchni? :)

ale masz noska :D

wczoraj otrzymalam sms ze doreczono bok szuflady i w piatek moga wejsc...

odp ze sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze pod nasza obecnosc to zrobia, bo bedziemy na miejscu :p (nie otrzymalam odp)

ale juz my to przypilnujemy... w czwartek bede u fryzjerki, a jej zaklad jest tuz przy studiu kuchennym :D

tak wiec trzymajcie kciuki o udany koniec :stirthepot:

ale masz noska :D

wczoraj otrzymalam sms ze doreczono bok szuflady i w piatek moga wejsc...

odp ze sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze pod nasza obecnosc to zrobia, bo bedziemy na miejscu :p (nie otrzymalam odp)

ale juz my to przypilnujemy... w czwartek bede u fryzjerki, a jej zaklad jest tuz przy studiu kuchennym :D

tak wiec trzymajcie kciuki o udany koniec :stirthepot:

Ha :p Wywęszę wszystko :lol2:

3mam mocno kciuki za finish :D