Mmelisa 10.11.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jaki dlugi weekend? aaaa no tak w PL wolne, a u nas dni normalne heh... jedynie w zcwartek i piatek dzieci maja wolne (inni pracuja) bo jest dzien planowania... (dlatego leeeeciiiimyyyyy z wizytacja do PL...a najlepsze ze nikt nie wie z rodzinki o tym..no, poza bratem, ale i chyba jego wykiwamy jak moj maz w koncu zdecyduje sie na wynajem auta na lotnisku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.11.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Hej, melduję, że zaglądam ale na ogół cichaczem. Diana natchnęła mnie świątecznie - coś powoli rusza w tej materii, tylko przedtem przeprowadzka:mad: co płakasz? powinnaś się cieszyć będziesz miała wielki metraż do sprzątania na święta Jaki dlugi weekend? aaaa no tak w PL wolne, a u nas dni normalne heh... jedynie w zcwartek i piatek dzieci maja wolne (inni pracuja) bo jest dzien planowania... (dlatego leeeeciiiimyyyyy z wizytacja do PL...a najlepsze ze nikt nie wie z rodzinki o tym..no, poza bratem, ale i chyba jego wykiwamy jak moj maz w koncu zdecyduje sie na wynajem auta na lotnisku) kiedy lecicie? dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.11.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Wystarczy, że wczoraj wpadłam na kawusię do cioteczki. Później do drugiej. Moje dziewczynki razem z kuzynkami rozłożyły mieszkanie, dom 2 psy (jednocześnie), 3 ciocie, jednego charyzmatycznego wujka i nas - rodziców razy 4. Poziom głośności przekroczył wszystkie możliwe skale mega herzów Dziewczynki dostały ksywkę "harpagony". Naprawdę ta stolica coś w sobie ma. Kulturalna kolebka Polski A po,a tym Karolinka to na kawusię najpierw Ty do mnie oooooo nie - przyjechałaś do Wawki i nie wpadłaś na kawusię?? foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.11.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 czyli Ty razem z całą wycieczką przyjechałaś no to laleczki raczej niebardzo na te moje bałagany i kurze... ale w przyszłym roku nie daruję!! spoko spoko - ja już się szykuję na wiosnę na odwiedziny dolnośląskiego a co z tymi świętami w tym roku - wyjeżdżacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Karolina.. w srode o godz 19 bede juz w Goleniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.11.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 co płakasz? powinnaś się cieszyć będziesz miała wielki metraż do sprzątania na święta ... Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.11.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Dzień dobry, macham tylko szybko, padł mi twardy dysk w komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.11.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 hehehe no to ci pysznosciowa niespodziewanka ps. pamietam pamietam o zdjeciach szafy...postaram sie dzisiaj wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.11.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 czesc Asiu zaglądam z zapytaniem - widziałąm ze robiłas poduchę z pomponów.Pompony mocowałas na kratce gumowej czy przyszywałaś do czegos?Jak z czyszczeniem tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ha ha ha ale numer Asia Ty to debesciara jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.11.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Asieńko wiedziałam że to zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie no Asia ale zaszalałaś! I ta Owca - wypisz, wymaluj Owca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Asieńko wiedziałam że to zrobisz no przeciez to jest normalne ze tak zrobi ... ten jej temperament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.11.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 no nie mogę Aśka RZĄDZISZ!! ja wiedziałam że tak będzie - mówiłam owieczka szykuj się bo ta gospodyni wątku jest nieprzewidywalna i meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega pokręcona :) a mufiny pójdą w cycki! hihi Ann czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 jak ida w cycki to i ja chce bede pozniej swiecic nimi przed Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 taaa szczegolnie w te na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.11.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Nie no nie mogę Owca wymiata EDIT: Jak tam Mmeliska poprawki w kuchni? Edytowane 10 Listopada 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 EDIT: Jak tam Mmeliska poprawki w kuchni? ale masz noska wczoraj otrzymalam sms ze doreczono bok szuflady i w piatek moga wejsc... odp ze sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze pod nasza obecnosc to zrobia, bo bedziemy na miejscu (nie otrzymalam odp) ale juz my to przypilnujemy... w czwartek bede u fryzjerki, a jej zaklad jest tuz przy studiu kuchennym tak wiec trzymajcie kciuki o udany koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Owcia, no dziwisz sie chlopakowi ze sie tak dziwi? ja do tej pory nie dowierzam zapomnialam mojemu powiedziec o tej akcji..ale dzisiaj to zrobie w koncu mial okazje poznac ta nasza krejzolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.11.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ale masz noska wczoraj otrzymalam sms ze doreczono bok szuflady i w piatek moga wejsc... odp ze sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze pod nasza obecnosc to zrobia, bo bedziemy na miejscu (nie otrzymalam odp) ale juz my to przypilnujemy... w czwartek bede u fryzjerki, a jej zaklad jest tuz przy studiu kuchennym tak wiec trzymajcie kciuki o udany koniec Ha Wywęszę wszystko 3mam mocno kciuki za finish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts