Mmelisa 11.11.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 nie dziekowac nie dziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.11.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Właśnie się zastanawiam gdzie mogę zamówić samą podstawę łóżka tylko z samego drewna i bez nóg Edytowane 11 Listopada 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.11.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ... "Japa" to mi sie smieje od 7 i nie moze przestac :) Ludziska w pracy to sie na mnie juz dziwnie patrza- siedzi i sie cieszy do monitora :popcorn: ... + 100 pkt. do satysfakcji! Muffiny nie były gruszkowe, ale za to moje autorskie, skomponowane na potrzeby powyższej sytuacji i powiem Wam, że chyba zostaną moją wizytówką + 100 pkt. do nieskromności Powiedz P., że też nie lubię rodzynek... Tylko Dziewczynki, coś się mylicie w zeznaniach: ...bo ta gospodyni wątku jest nieprzewidywalna... no przeciez to jest normalne ze tak zrobi ... ten jej temperament ... ja wiedziałam że tak będzie - mówiłam owieczka szykuj się ... czesc Asiu zaglądam z zapytaniem - widziałąm ze robiłas poduchę z pomponów. Pompony mocowałas na kratce gumowej czy przyszywałaś do czegos? Jak z czyszczeniem tego cuda? Odpowiadam u Ciebie - będzie łatwiej Właśnie się zastanawiam gdzie mogę zamówić samą podstawę łóżka tylko z samego drewna i bez nóg [ATTACH=CONFIG]288455[/ATTACH] Myślę, że na zamówienie. W Kępnie jest chyba sporo takich firm. Poszukaj na allegro i skontaktuj się z producentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.11.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No mówiłam przecież, że w Wawie. Myślisz, że tam tak łatwo o internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.11.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Właśnie się zastanawiam gdzie mogę zamówić samą podstawę łóżka tylko z samego drewna i bez nóg [ATTACH=CONFIG]288455[/ATTACH] Ślężanko - wpisz w wyszukiwarkę "łóżko japońskie" - sporo firm takie robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.11.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Asia niesamowita jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.11.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Myślę, że na zamówienie. W Kępnie jest chyba sporo takich firm. Poszukaj na allegro i skontaktuj się z producentami Ślężanko - wpisz w wyszukiwarkę "łóżko japońskie" - sporo firm takie robi:) Dzięki za odpowiedzi O Kępnie od razu pomyślałam ale nie mam sprawdzonych namiarów dlatego myślałam że ktoś na forum ma pewniaka Będę musiała napisać kilka e-maili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.11.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 cześć kobitki ale akcja nie będę mówić, że widziałam, ze muffiny dotrą gdzie trzeba hihi Ania scena jak z filmu Asia super plan na święta ja w zeszłym roku miałam tłum ludzi, bo robiłam świąteczną parapetówkę, wiec tez z kuchni nie wychodziłam parę dni ......... ale dla mnie gorszy był stres, którym ten czas obkupiłlam bardziej niż to gotowanie ....... Karolina wiem jak to jest "katem" u rodziny .......... trzymam kciuki, by jednak prace nabrały tempa .......może te święta spędzicie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nabrały tempa? To da się jeszcze coś przyspieszyć? U Karoliny to się akurat dzieje... Szaleństwo! A co tam Słońce u Ciebie? W ogóle to czy wszyscy tu obecni wyłącznie się "wykańczają" lub... są nieobecni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 proszę mi tu się ze mnie nie podśmiewywać dzieje się troszkę, ale ciągle za mało Asiulka czy Ty mi odpowiesz? wyjeżdżacie na święta? na prawdę? jak Ci się udało przekonać Dara? gdzie jedziecie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No przecież już mówiłam, że jedziemy Dara przekonywać nie musiałam. Akurat tutaj wyjątkowo się zgadzamy (po cichu podpowiem, że finanse były łatwym argumentem "za", bo chcąc wyprawić święta finansowo wychodzi podobnie co wyjazd, a jakby dodać do tego: spokój, ciszę i relaks... = bezcenne! Chyba, że ktoś ma ochotę na ten kuchenno - porządkowy szał... Ja nawet go lubię, tylko muszę tym razem odpocząć i tyle! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.11.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nabrały tempa? To da się jeszcze coś przyspieszyć? U Karoliny to się akurat dzieje... Szaleństwo! tak, tak, wiem .............. chodzilo mi o takie przyspieszenie, by do świat zdazyc A co tam Słońce u Ciebie? Asiu dziekuje, u mnie dobrze praca, praca, praca .......... doba za krótka ale w ramach relaksu bylismy w takim fajnym sklepie na I ;P wprowadzilam nieco zmian u coreczki w pokoju, po to, by mozna bylo utrzymac porzadek spedzilam pozniej 2 dni na segregowaniu zabawek (zapakowalam 2 siatki zabawek dla przyszlego bratanka lub bratanicy maz wiercil, wkrecal (biedakowi sie wiertlo osunelo i cos tam jest krzywo, ale nie marudzilam wazne, ze wszystko przykrecil jak bedzie mial wenę to z pewnoscia poprawi synkowi kupilam pudla do expedita i tez jest lepiej, a gazety, instrukcje lego itp nie draznia mnie porozwalane na polce ma tez nowy dywan i lampke na biurku dokupilam ramki na zdjecia, do galerii, ktora kiedys powstanie nad schodami a poza tym to nie ma innych zmian mieszkaniowych do wiosny mam zamiar zrobic gabinet dla M bo to jedyne pomieszczenie, gdzie panuje taki rozgardiasz, ze brak słow no i mam pomysl na nowe kanapy do salonu i krzesla, ale to musi jeszcze poczekac pewnie wiecej niz pol roku poki co bratowa szyje mi poduszki od czego trzeba zaczac zmiany w salonie, prawda pomijam to, ze wciaz nie mam lamp w salonie hihi, ale to tez sie zorganizuje za jakis czas ......... wolałam wybrać "pomocników" mechanicznych, którzy (które) pomagaja mi w porzadkach Duś nie mam pojecia, nie kupuje w brw, wieki nie bylam w ich sklepie znajdz nr tel do sklepu i zadzwon - tak bedzie bezpieczniej, niz jechac i ma sie okazac, ze zwrotów nie przyjmują pisalam to w notatniku, wiec wybaczcie braki polskich znaków ..... jak zaczne poprawiac to troche potrwa i mnie znowu wywali z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.11.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Bry:) U nas też okropnie - aż się nie chce nogi z domu wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.11.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 u nas tez brzydko rano mżawka ....... ale ważne, ze piątek ........ jeszcze tylko kilka godzin i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Bry:) U nas też okropnie - aż się nie chce nogi z domu wystawić. ja to nawet w taka pogode z checia bym gdziesz polazla a nie moge bo mnie goska uziemila (jakies sezonowe katarki, kaszelki itepe...)...dobrze ze mam dobra kolezanke co mi dziecko do i ze szkoly przywozi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 u mnie nienajgorzej - myłam dziś bramy garażowe Ann - szafa Asia no mówiłaś mówiłaś wiem - ale ciągle nie mówisz gdzie nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 u mnie nienajgorzej - myłam dziś bramy garażowe Ann - szafa Asia no mówiłaś mówiłaś wiem - ale ciągle nie mówisz gdzie nad morze? wiem....szafa...jest tak szaroburo i ponuro ze nawet zjecia nie wychodza juz wrzucam (mam tylko takie...) [ATTACH=CONFIG]289095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289096[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 mega! ona jest bez cokołu, dobrze widzę? drzwi na kliki... a powiedz otwiera się tak, że jakby masz 3 osobne szafy tu? czy zsuwają się te 4 drzwi i jest jeden wielki środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 to sa 3 odrebne szafy drzwiczki na zawiasach, otwierane na 'kliki', bez bez cokolu moge ci zrobic zdjecie zawartosci szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 ooooo jak możesz to zrób masz tam jakieś kosze wysuwane? czy tylko te szuflady a reszta drążki? fajnie, że bez cokołu :) u mnie się nie da, bo mam tam szufelkę do odkurzacza to muszę ją w czymś zabudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts