Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

"Japa" to mi sie smieje od 7 i nie moze przestac :):) Ludziska w pracy to sie na mnie juz dziwnie patrza- siedzi i sie cieszy do monitora :popcorn::popcorn:

...

+ 100 pkt. do satysfakcji! Muffiny nie były gruszkowe, ale za to moje autorskie, skomponowane na potrzeby powyższej sytuacji i powiem Wam, że chyba zostaną moją wizytówką ;) + 100 pkt. do nieskromności :evil:

Powiedz P., że też nie lubię rodzynek...

Tylko Dziewczynki, coś się mylicie w zeznaniach:

...bo ta gospodyni wątku jest nieprzewidywalna...

no przeciez to jest normalne ze tak zrobi :lol2: ... ten jej temperament :lol2:

...

ja wiedziałam że tak będzie - mówiłam owieczka szykuj się :D ...

czesc Asiu zaglądam z zapytaniem - widziałąm ze robiłas poduchę z pomponów.

Pompony mocowałas na kratce gumowej czy przyszywałaś do czegos?

Jak z czyszczeniem tego cuda?

Odpowiadam u Ciebie - będzie łatwiej :D

Właśnie się zastanawiam gdzie mogę zamówić samą podstawę łóżka tylko z samego drewna i bez nóg :confused:

[ATTACH=CONFIG]288455[/ATTACH]

Myślę, że na zamówienie. W Kępnie jest chyba sporo takich firm. Poszukaj na allegro i skontaktuj się z producentami :yes:

Myślę, że na zamówienie. W Kępnie jest chyba sporo takich firm. Poszukaj na allegro i skontaktuj się z producentami :yes:

Ślężanko - wpisz w wyszukiwarkę "łóżko japońskie" - sporo firm takie robi:)

Dzięki za odpowiedzi :yes: :hug: O Kępnie od razu pomyślałam ale nie mam sprawdzonych namiarów dlatego myślałam że ktoś na forum ma pewniaka ;) Będę musiała napisać kilka e-maili :yes:

cześć kobitki :)

ale akcja ;) nie będę mówić, że widziałam, ze muffiny dotrą gdzie trzeba ;)

hihi ;) Ania scena jak z filmu :)

Asia super plan na święta :)

ja w zeszłym roku miałam tłum ludzi, bo robiłam świąteczną parapetówkę, wiec tez z kuchni nie wychodziłam parę dni ......... ale dla mnie gorszy był stres, którym ten czas obkupiłlam :( bardziej niż to gotowanie .......

Karolina wiem jak to jest "katem" u rodziny .......... trzymam kciuki, by jednak prace nabrały tempa .......może te święta spędzicie u siebie :)

No przecież już mówiłam, że jedziemy :yes:

Dara przekonywać nie musiałam. Akurat tutaj wyjątkowo :evil: się zgadzamy (po cichu podpowiem, że finanse były łatwym argumentem "za", bo chcąc wyprawić święta finansowo wychodzi podobnie co wyjazd, a jakby dodać do tego: spokój, ciszę i relaks... = bezcenne! Chyba, że ktoś ma ochotę na ten kuchenno - porządkowy szał... Ja nawet go lubię, tylko muszę tym razem odpocząć :yes: i tyle! ;))

Nabrały tempa? To da się jeszcze coś przyspieszyć? U Karoliny to się akurat dzieje... Szaleństwo!

tak, tak, wiem .............. chodzilo mi o takie przyspieszenie, by do świat zdazyc :)

A co tam Słońce u Ciebie?

Asiu dziekuje, u mnie dobrze :)

praca, praca, praca .......... doba za krótka :(

ale w ramach relaksu bylismy w takim fajnym sklepie na I ;P

wprowadzilam nieco zmian u coreczki w pokoju, po to, by mozna bylo utrzymac porzadek

spedzilam pozniej 2 dni na segregowaniu zabawek (zapakowalam 2 siatki zabawek dla przyszlego bratanka lub bratanicy :)

maz wiercil, wkrecal (biedakowi sie wiertlo osunelo i cos tam jest krzywo, ale nie marudzilam :( wazne, ze wszystko przykrecil

jak bedzie mial wenę to z pewnoscia poprawi

synkowi kupilam pudla do expedita i tez jest lepiej, a gazety, instrukcje lego itp nie draznia mnie porozwalane na polce

ma tez nowy dywan i lampke na biurku ;)

dokupilam ramki na zdjecia, do galerii, ktora kiedys powstanie nad schodami :)

a poza tym to nie ma innych zmian mieszkaniowych ;)

do wiosny mam zamiar zrobic gabinet dla M :) bo to jedyne pomieszczenie, gdzie panuje taki rozgardiasz, ze brak słow

no i mam pomysl na nowe kanapy do salonu i krzesla, ale to musi jeszcze poczekac pewnie wiecej niz pol roku :(

poki co bratowa szyje mi poduszki :) od czego trzeba zaczac zmiany w salonie, prawda ;)

pomijam to, ze wciaz nie mam lamp w salonie ;) hihi, ale to tez sie zorganizuje ;) za jakis czas .........

wolałam wybrać "pomocników" mechanicznych, którzy (które) pomagaja mi w porzadkach :)

Duś nie mam pojecia, nie kupuje w brw, wieki nie bylam w ich sklepie

znajdz nr tel do sklepu i zadzwon - tak bedzie bezpieczniej, niz jechac i ma sie okazac, ze zwrotów nie przyjmują

pisalam to w notatniku, wiec wybaczcie braki polskich znaków .....

jak zaczne poprawiac to troche potrwa i mnie znowu wywali z FM

Bry:)

U nas też okropnie - aż się nie chce nogi z domu wystawić.

ja to nawet w taka pogode z checia bym gdziesz polazla a nie moge bo mnie goska uziemila (jakies sezonowe katarki, kaszelki itepe...;))...dobrze ze mam dobra kolezanke co mi dziecko do i ze szkoly przywozi :/

u mnie nienajgorzej - myłam dziś bramy garażowe :D

Ann - szafa :cool:

Asia no mówiłaś mówiłaś wiem - ale ciągle nie mówisz gdzie :-P nad morze? :)

wiem....szafa...jest tak szaroburo i ponuro ze nawet zjecia nie wychodza ;)

juz wrzucam (mam tylko takie...)

[ATTACH=CONFIG]289095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289096[/ATTACH]

Picture 006-002.jpg

Picture 002-002.jpg